üçüzmü bekliyorsunuz. zor oluyordur sizin içinAynen dilekcim şimdi büyüdüler de içeride tepişiyorlar bile :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Ouyyy rabbim sağlık nasip etsin cnim sanada yavrularinada inşallah. Nekadarlik oldunuz bakim cinsiyetleri neAynen dilekcim şimdi büyüdüler de içeride tepişiyorlar bile :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Aslında başlarda baya sıkıntılarım olmuştu şimdi çok şükür zor dönemler bitti biraz biraz artık gezmelere de başladım :) tanı 6. Ayımdan sonra yine riskli zamanlar basliyacak erken doğum riskinden dolayı ama onları ayrı ayrı görmek çok başka bir mutluluk inş kucağıma da sağ salim alırım :) Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinüçüzmü bekliyorsunuz. zor oluyordur sizin için
Amin canım çok teşekkür ederim tek temennim sağlıkla kucagıma alabilmek .bugün 13+1 günlük olduk en son 1 hafta önce gitmiştim randevuyu bu ayın 31 ine aldık nasipse o zaman öğrenicez :) sen hamilemisin cnm?Ouyyy rabbim sağlık nasip etsin cnim sanada yavrularinada inşallah. Nekadarlik oldunuz bakim cinsiyetleri ne
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hamilelik sonrası asıl sıkıntın olacak. cinsiyetleri bellimiAslında başlarda baya sıkıntılarım olmuştu şimdi çok şükür zor dönemler bitti biraz biraz artık gezmelere de başladım :) tanı 6. Ayımdan sonra yine riskli zamanlar basliyacak erken doğum riskinden dolayı ama onları ayrı ayrı görmek çok başka bir mutluluk inş kucağıma da sağ salim alırım :) Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bnde bira tiksindim ama gecti gibiKizlar ya ben zatwn tuzlu yemek yemem yani az tuz kullanırım. Bugün isyerinde menemen yapmışlardı çok tuzlu geldi yiyemedim akşamda kaynanam balık yaptı kendi tansiyon hastası az tuz atar ama salata ve balık bana okadar tuzlu geldi ki yiyemedim. Yok diyolar hiç tuz yok gibi ama tuzdan yiyemedim dünde annemlerde boyle oldu herşey tuzlu gibı. Hamilelikte tuz dan sola sikinti olan varmı yada tiksinme falan mı oldu.
Ohh ohh masallah. Gerci 3unu birden cinsiyetini görmek zor olsa gerek :)) 3uz oldugu icinmi hareketlerini hissedebiliyosun cnim? Evet tatlim 12+1 olduk bugün oğluşum oluyo nasipseAmin canım çok teşekkür ederim tek temennim sağlıkla kucagıma alabilmek .bugün 13+1 günlük olduk en son 1 hafta önce gitmiştim randevuyu bu ayın 31 ine aldık nasipse o zaman öğrenicez :) sen hamilemisin cnm?
Sezen bnde 17 martta gittim.ikili test için kan verdim 10 güne çıkacakmış. Randevuyu 1 ay sonraya verdi cokkk uzun bn araya adanadaki doktorumu koycam.15 gün sonra ona gitcem 15 gün sonrada burası olmuş olacak.3 ay bitti 11+5 bugün. Risk bitti sayılır dimi yaAmin canım çok teşekkür ederim tek temennim sağlıkla kucagıma alabilmek .bugün 13+1 günlük olduk en son 1 hafta önce gitmiştim randevuyu bu ayın 31 ine aldık nasipse o zaman öğrenicez :) sen hamilemisin cnm?
Doğum sonrası inş küvez dönemlerini tamamlasinlar evim büyük annem , kayinvalidem ve ben bebekler ile ilgilenicez artık ev için bir kadın tutmayı düşünüyorum nasipse . Cinsiyet tahmini yaptı doktorum sanırım 2 kız 1 erkek ama tabi kesin değil bu ayın 31 inde diğer randevum o zaman kesin belli olucak nasipse .senin bebeğinin cinsiyeti ne peki ?rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hamilelik sonrası asıl sıkıntın olacak. cinsiyetleri bellimi
Bnde nadiren de olsa hissediyorumOhh ohh masallah. Gerci 3unu birden cinsiyetini görmek zor olsa gerek :)) 3uz oldugu icinmi hareketlerini hissedebiliyosun cnim? Evet tatlim 12+1 olduk bugün oğluşum oluyo nasipse
Ayy maşallah :) ben sabaha karşı çok aç kaldığımda sırt üstü uzandığımda yerini hissediyorum sertliğiniBnde nadiren de olsa hissediyorum
Ahh ahh bel ve kalça ağrısından cnım çıktı başından beriBelim çok ağrıyor doktor olur dedi ama nebilim ya sizdede varmı ?
Belkide çoğul ya ondandır cnm.merak etme yakında hareketinden uyuyamayacagimiz günler gelecek burda hepimiz bundan bahsedeceğizAyy maşallah :) ben sabaha karşı çok aç kaldığımda sırt üstü uzandığımda yerini hissediyorum sertliğini
Bitti sayılır tabiki canım allahın izniyle . Ben çoğul gebelikler de taramalı testlerin doğru sonuç vermediğini duymuştum cnm istersen sende bir araştır . Ense kalınlıkları için ölçümü ve Burun kemiğinin çabuk kemikleşmiş olması bunlar önemli aslında daha çok .kafana testleri çok takmaSezen bnde 17 martta gittim.ikili test için kan verdim 10 güne çıkacakmış. Randevuyu 1 ay sonraya verdi cokkk uzun bn araya adanadaki doktorumu koycam.15 gün sonra ona gitcem 15 gün sonrada burası olmuş olacak.3 ay bitti 11+5 bugün. Risk bitti sayılır dimi ya
Bel ve kalça ağrısı için ilaç verdi ama kullanmak istemedim ne agri kesici ne baska bişey. Dayanirim oğluşum icin ilac almiyim dedimBelim çok ağrıyor doktor olur dedi ama nebilim ya sizdede varmı ?
Banada öyle dedi doktor.birde dediki bol bol soda iç dedi. İlac milat yok dedi.soda daki kalsiyum ve mineral iyi geliyormysAhh ahh bel ve kalça ağrısından cnım çıktı başından berinormalmis pelvis kemiği genişliyo diyeymis
Ayyy insallahhhhhh inşallahhh :)) simdiden elim hep karnımda :)Belkide çoğul ya ondandır cnm.merak etme yakında hareketinden uyuyamayacagimiz günler gelecek burda hepimiz bundan bahsedeceğiz
Ay sodada fena gegirtiyo afedersiniz :/Banada öyle dedi doktor.birde dediki bol bol soda iç dedi. İlac milat yok dedi.soda daki kalsiyum ve mineral iyi geliyormys
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?