- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Canım zoferi doktora sordum vermedi, metpamid ve gaviscon verdi ama işe yaramıyor. Bu arada bende hiç iğne kullanmadım iki tedavimde de. Kızımda da 3. Aya kadar coraspin ve progestan fitil kullanmıştım. Bunda da jel ile coraspin kullanıyorum şuan ve bu gittiğimde sanırım onları da bırakacağım. Doğuma kadar iğne çok zor valla. Bir sıkıntı yoksa niye veriliyor ki?Canım benim doktorum kilo verme durumuna gelme eğer 2 gece üst üste aç yattıysan hemen serum bağlat dedi. Birde zofer kullanıyorum cok rahatlatıyor en azından yiyebiliyorum valla. Tavsiye ederim
Ben kahvalti sonrasi olcusu varya kapak gibi ondan gunde 1 kez 1.5 iciyorum aksamina rahatliyorum canimDuphalac var evde ne kadar iciliyo acaba icsemmi bende
Kızlar merhaba bulantılarım daha iyi bi kaç gündür inşallah böyle gider. Ben size birşey sorucam ben de kan pıhtılaşması olmamasına rağmen tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı Doğumdan 1 hafta önceye kadar devam dedi. Rahim içinin sürekli kan pompalıyor olması lazım dedi ufacık bir tıkanık kötü sonuçlar doğurur falan dedi. Birşey diyemedim bu kadar önemli şeyler söyleyince ama sanki biraz abartıyor gibime geldi sonuçta ikiz olup hiç kullanmayan bile var. Valla vururken aglayasım geliyor o derece bıktım o iğneden. Siz napıyorsunuz kullanıyor musunuz
Canim bendede pihtilasma yok ama bende kullaniyorum clexane 0.4 gunde birkez dr ne zamana kadar kullanacagini soylemedi ama umarim seninki kadar uzun bi sire degildirKızlar merhaba bulantılarım daha iyi bi kaç gündür inşallah böyle gider. Ben size birşey sorucam ben de kan pıhtılaşması olmamasına rağmen tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı Doğumdan 1 hafta önceye kadar devam dedi. Rahim içinin sürekli kan pompalıyor olması lazım dedi ufacık bir tıkanık kötü sonuçlar doğurur falan dedi. Birşey diyemedim bu kadar önemli şeyler söyleyince ama sanki biraz abartıyor gibime geldi sonuçta ikiz olup hiç kullanmayan bile var. Valla vururken aglayasım geliyor o derece bıktım o iğneden. Siz napıyorsunuz kullanıyor musunuz
Ben onu da kullanıyorumGünaydın cnm bn corasprin kullanıyorum.
Ya bana 10. haftada bıraktırıyor canım iğneyi coraspini jeli falan ya bende gitmek istemiyorum aslında ama korkuttu Ayşe hanım beni. 3 ayını burda geçir dedi bizden başkasına güvenemezsin dedi. Şimdi düşündüm allah korusun başka doktora giderim bişey olur kendimi affetmem. Bana da cok uzak ama katlanıyorumCanım benim ikiz değil ama banada doğuma kadar denildi birde Coraspirini 32.haftaya kadar dedi daha önce kayıplarımda olduğu için önlem amaçlı , doktorumuz aynı Bülent bey , proluton içinde yasemin hanım 17.18.haftaya kadar devam edeceksiniz dedi, ben artık oraya gitmiyorum bana çok uzak çünkü telefonla arayıncada muayene olmadan birşey söyleyemeyiz doktorunuza güvenin diyorlar , genel prosedür böyle dediler ayrıca ilaçlar için.
Önlem falan dedi ilk gebelik ilk tüp bebek cok riskli diyo. Ama bu kadar riskli şöyle böyle denildikçe kendimi bebeklerime veremiyorum hep birşey olacakmış gibi. Cok sıkıntı ya valla. Bu arada bana sarı leblebi iyi geliyor bi dene istersen canımCanım zoferi doktora sordum vermedi, metpamid ve gaviscon verdi ama işe yaramıyor. Bu arada bende hiç iğne kullanmadım iki tedavimde de. Kızımda da 3. Aya kadar coraspin ve progestan fitil kullanmıştım. Bunda da jel ile coraspin kullanıyorum şuan ve bu gittiğimde sanırım onları da bırakacağım. Doğuma kadar iğne çok zor valla. Bir sıkıntı yoksa niye veriliyor ki?
Ayyy inşallah ya cok yakıyor lanet iğneCanim bendede pihtilasma yok ama bende kullaniyorum clexane 0.4 gunde birkez dr ne zamana kadar kullanacagini soylemedi ama umarim seninki kadar uzun bi sire degildir
Sadece ikili test canım. Benim doktorumun muayene ücreti 50tl. Sanırım Enes ölçümü onun içindedirSizin 40 tl icinde ne dahil
Canım o iğneden bende bıktım. Tüp bebek doktorum 7 nisanda yani 12 .haftada bırak demişti. Ama dün kontrole gittiğim kadın doğumlumu ısrarla 8.aya kadar vurulacaksın derdi. Ne yapayım bilemedim. Her yerim mor.Kızlar merhaba bulantılarım daha iyi bi kaç gündür inşallah böyle gider. Ben size birşey sorucam ben de kan pıhtılaşması olmamasına rağmen tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı Doğumdan 1 hafta önceye kadar devam dedi. Rahim içinin sürekli kan pompalıyor olması lazım dedi ufacık bir tıkanık kötü sonuçlar doğurur falan dedi. Birşey diyemedim bu kadar önemli şeyler söyleyince ama sanki biraz abartıyor gibime geldi sonuçta ikiz olup hiç kullanmayan bile var. Valla vururken aglayasım geliyor o derece bıktım o iğneden. Siz napıyorsunuz kullanıyor musunuz
Bende aynı iğneyi kullanıyorum. Tüp bebek doktorum 12.haftada bıraktıracak diye seviniyordum. Kalp atışından sonra tüp bebek merkezi takibi bırakıyor zaten ben farklı ilde olduğum için takip ve doğum için iyi bir doktor buldum ona gidiyorum. Oda dünkü kontrolümde 8.aya kadar hem clexane 0.4 , ve coraspini kullanacaksın dedi diğerlerimi 7 nisanda bırakacaksın sana birde vitaminle Demir yazacağım dedi. Her yerim mor. Bebeğim için devam edecem mecburenCanim bendede pihtilasma yok ama bende kullaniyorum clexane 0.4 gunde birkez dr ne zamana kadar kullanacagini soylemedi ama umarim seninki kadar uzun bi sire degildir
Canım ya inşallah tez vakitte geçer su bulantı kusmalarin benimde var ama seninki kadar değil vallahi üzülüyorum bide ikiz seninCanım zoferi doktora sordum vermedi, metpamid ve gaviscon verdi ama işe yaramıyor. Bu arada bende hiç iğne kullanmadım iki tedavimde de. Kızımda da 3. Aya kadar coraspin ve progestan fitil kullanmıştım. Bunda da jel ile coraspin kullanıyorum şuan ve bu gittiğimde sanırım onları da bırakacağım. Doğuma kadar iğne çok zor valla. Bir sıkıntı yoksa niye veriliyor ki?
Tiksinme bende dedim var canım ya hele koku aman Allah :) Allah hayırlısı ile kucağına versin erkekler çoğalıyor vallahiMerhaba kızlar nasılsınız
Bulantılar geçiyor ben bu hafta daha iyiyim ama yemeklerden tiksinme olayım hala devam ediyor :)
2 gün önce rahim ağzına halka (pesser) takıldı ikiz gebelikte erken doğumu önlemek için tabi yine garantisi yok rabbim son haftalara kdr götürür inş ...
Biri erkek %90 diğeri belli deil :)
8. Ay mi ayvah ayvah yandik deseneBende aynı iğneyi kullanıyorum. Tüp bebek doktorum 12.haftada bıraktıracak diye seviniyordum. Kalp atışından sonra tüp bebek merkezi takibi bırakıyor zaten ben farklı ilde olduğum için takip ve doğum için iyi bir doktor buldum ona gidiyorum. Oda dünkü kontrolümde 8.aya kadar hem clexane 0.4 , ve coraspini kullanacaksın dedi diğerlerimi 7 nisanda bırakacaksın sana birde vitaminle Demir yazacağım dedi. Her yerim mor. Bebeğim için devam edecem mecburen
Valla öyle yandık. Yazda geliyor ne yapacağız bilmiyorum.8. Ay mi ayvah ayvah yandik desene
Benim doktorum her kontrolde tekrarlıyor cinsel ilişki yasak diye ama gününü söylemedi.senin doktorun gün verdimiKizlar iliski yasagi hakkinda doktoru ile gorusen varmi , lütfen yeterki cocugumu kucagima alayim 9 ay olmasada olur gibi utopik cevaplar istemiyorum ciddi anlamda soruyorum bilimsel acidan da , ne zamana kadar surecek bu yasak
Benimki en son kontrolde yasak demedi , demeyi unutmus da olabilir , aslinda iliskiden kastim normal insanlar gibi direk birlesma degil kizlar yani en ufak bi etkilenmede olusan rahimdeki kasilma bebegimize zarar verir mi düşüge neden olur mu onu merak ediyorum çünkü bu etkilenmelerin önüne gecemiyorum artik dile kolay 3.5 ay olduk erkekler gibi rüyalanir oldumBenim doktorum her kontrolde tekrarlıyor cinsel ilişki yasak diye ama gününü söylemedi.senin doktorun gün verdimi
Sanırım olmuyordur. Rahmin yapısında olan birşey. Bende iki defa rüyama girdi ne yalan söyleyeyim. Ama zararı varmı bilmiyorum. Mutlaka doktora soran vardırBenimki en son kontrolde yasak demedi , demeyi unutmus da olabilir , aslinda iliskiden kastim normal insanlar gibi direk birlesma degil kizlar yani en ufak bi etkilenmede olusan rahimdeki kasilma bebegimize zarar verir mi düşüge neden olur mu onu merak ediyorum çünkü bu etkilenmelerin önüne gecemiyorum artik dile kolay 3.5 ay olduk erkekler gibi rüyalanir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?