• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Bitti sayılır tabiki canım allahın izniyle . Ben çoğul gebelikler de taramalı testlerin doğru sonuç vermediğini duymuştum cnm istersen sende bir araştır . Ense kalınlıkları için ölçümü ve Burun kemiğinin çabuk kemikleşmiş olması bunlar önemli aslında daha çok .kafana testleri çok takma
O iyi şükür. Üstteki daha şimdiden anne babaya popisini dondü ne yaptıysak dönmedi .bu arada sezo benim koca ultrason resmine bakio ya inanamıyorum ya ağzı burnu kafası aynı ben diyor .daha neler saçmalama diyorum kıskanıyorum dimi diyor komedi

Ohh ohh masallah. Gerci 3unu birden cinsiyetini görmek zor olsa gerek :)) 3uz oldugu icinmi hareketlerini hissedebiliyosun cnim? Evet tatlim 12+1 olduk bugün oğluşum oluyo nasipse
Aslında hareketlerini değil ama toplanmalarini hissediyorum cnm evet sanırım çoğul gebelik olduğu için :) zaten daha yeni başladılar :) bu sene oğlan senesi galiba herkesin erkek diye duyuyorum inş sağlıkla gelsin annesi maviş maviş hazırla herseylerini :)

O iyi şükür. Üstteki daha şimdiden anne babaya popisini dondü ne yaptıysak dönmedi .bu arada sezo benim koca ultrason resmine bakio ya inanamıyorum ya ağzı burnu kafası aynı ben diyor .daha neler saçmalama diyorum kıskanıyorum dimi diyor komedi
Ay sorma dilekcim aynen benimki de öyle diyor ama ben hissediyorum kız olanlar bana benzeyecek :) erkek olan kocama benzeyebilir :)

Aslında hareketlerini değil ama toplanmalarini hissediyorum cnm evet sanırım çoğul gebelik olduğu için :) zaten daha yeni başladılar :) bu sene oğlan senesi galiba herkesin erkek diye duyuyorum inş sağlıkla gelsin annesi maviş maviş hazırla herseylerini :)
Insallah cnim benim. Buarada sen Ağustos tüp bebek topiginde bulundun mu?

Ay sorma dilekcim aynen benimki de öyle diyor ama ben hissediyorum kız olanlar bana benzeyecek :) erkek olan kocama benzeyebilir :)
Yok cnm bu alttakinin yuzu gözü göründü aynı oymus.alttaki popisini gösterdi ayni onun popisiymis o derece

Cok topikte bende olmusumdur cnm 3 yıldır istiyordum bebek çünkü :) o yüzden bir yerde mutlaka karşılaşmışızdır
Ne guzelki şimdi buradayiz ve mucizelerimizden konusabiliyoruz. Rabbim bidaha aratmasin herkese saglikla nasip etsin insallah

Bnde nadiren de olsa hissediyorum :KK66:
12 haftalık bebklede hareket hıssedılması mumkun degıldır bagırsak hareketlerı yogun olur bunu bebek hareketıyle karıstırabılırsınız. ıkıncı veya ucuncu bebegıni bekleyen annler bıle hareketlerı 18. haftadan once hıssedemezler 20. haftaya kadar sabırla beklemek gerekir sonrasında zaten hiç bitmeyen tepikler :)herkese saglıklı ve hayırlı gebelıkler diliyorum

12 haftalık bebklede hareket hıssedılması mumkun degıldır bagırsak hareketlerı yogun olur bunu bebek hareketıyle karıstırabılırsınız. ıkıncı veya ucuncu bebegıni bekleyen annler bıle hareketlerı 18. haftadan once hıssedemezler 20. haftaya kadar sabırla beklemek gerekir sonrasında zaten hiç bitmeyen tepikler :)herkese saglıklı ve hayırlı gebelıkler diliyorum
Kişiden kişiye degisir cnm .bu bnm ikinci gebeligim ilk gebeligimde de hissetmistim şimdide hissediyorum.kalıplaşmış bilgiler bunlar .bağırsak hareketlerinin bilincinde ebeveynler ve yetişkinleriz zaten ;) bu farkli senin yada bibaskasinin hissetmemesi demek kimsenin hissetmeyecegi anlamına gelmez dimi :) iyi gebelikler cnm sana :)

Canım ben sordum ilk 3 ay titiz davranıyoruz dedi. Ama kadınların hormonlarından dolayı ilk aylar istek cok oluyor rüyalarına bile girebilir dedi biraz sabır falan dedi canım. Ayrıca kimseyi ilgilendirmez cinsellik evliliğin temelidir tabiikide merak edeceğiz.
Katiliyorum canim bu konuyu ole tabulastiriyorlarki soru sormaya korkuyoruz

Katiliyorum canim bu konuyu ole tabulastiriyorlarki soru sormaya korkuyoruz
Bnm burdakinde doktorum yok diyor .adanada ki de yasak diyince halamı dedim oda dediki çoğul gebeliklerde riskli oluyor en azından 3 buçuk aylık olsun dedi.bu bizim önerimiz yaşayıp problem yaşamayan da var yaşayana var bu sebepten vücut yapınız nasıl bilemeyiz.dikkatli olun iyi dedi.bnm için sorun yok zaten heryerim ağrıyor midem altüst. Bide onu ıyyy nebilim.zaten eşim çok korkuyor.karnım tezgaha gelse iş yaparken panik yapio .rahatsızlık veriyor ama o dünyasında ne yaşıyor bilemiyorum.bnm içimde bn bu kadar korkuyorum her hareketimi seçiyorum. Birde doktor hep dikkat diyor ya garibim sanıyor ki eli değse çocuğa bişe olcak.

DaDLiShey DaDLiShey bence erkeklerin hepsi aynı :)burun kemiği ölçümünde o minicik burunu kendine benzetip,"aaaa baksana hayatım aynı ben dimi" dedi ya doktorla bir süre bakışıp gülmeye başladık.Hevesini kırmayım diye evet evet diyorum ama bence aynı ben :))))
Bizimki ultrason resmini alıp kapı kapı gezior aynı bn diye ;) annesine demiş anne bak aynı ben diye.ama çok masum oluyorlar .

Back