• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Benimki en son kontrolde yasak demedi , demeyi unutmus da olabilir , aslinda iliskiden kastim normal insanlar gibi direk birlesma degil kizlar yani en ufak bi etkilenmede olusan rahimdeki kasilma bebegimize zarar verir mi düşüge neden olur mu onu merak ediyorum çünkü bu etkilenmelerin önüne gecemiyorum artik dile kolay 3.5 ay olduk erkekler gibi rüyalanir oldum
Sen jel kullanıyormusun

Canım ya inşallah tez vakitte geçer su bulantı kusmalarin benimde var ama seninki kadar değil vallahi üzülüyorum bide ikiz senin
Saol canım inşAllah ama gerçekten hamilelikten bazen nefret ettim :( Rabbimin gücüne gitmesin inşAllah. Ama dayanamıyorum bazen, tüm gün boyunca bulantı var ve her yerde kusuyorum :( bugün 12. Haftaya gircez inşAllah azalır biraz.
Kizlar iliski yasagi hakkinda doktoru ile gorusen varmi , lütfen yeterki cocugumu kucagima alayim 9 ay olmasada olur gibi utopik cevaplar istemiyorum ciddi anlamda soruyorum bilimsel acidan da , ne zamana kadar surecek bu yasak
Canım biz hiç sormadık ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 3 kez ilişki oldu bizde. Çok şükür bir sıkıntım olmadı. Kızımda 3. Aya kadar ilişki olmasın demişti. Bunda açıkcası sormadımda. 3. Aydan sonrada yine 15 günde 1 falan olur bizim galiba :)))) açıkcası ben çok uzak kalamıyorum :KK48::oops:

Saol canım inşAllah ama gerçekten hamilelikten bazen nefret ettim :KK43: Rabbimin gücüne gitmesin inşAllah. Ama dayanamıyorum bazen, tüm gün boyunca bulantı var ve her yerde kusuyorum :KK43: bugün 12. Haftaya gircez inşAllah azalır biraz.

Canım biz hiç sormadık ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 3 kez ilişki oldu bizde. Çok şükür bir sıkıntım olmadı. Kızımda 3. Aya kadar ilişki olmasın demişti. Bunda açıkcası sormadımda. 3. Aydan sonrada yine 15 günde 1 falan olur bizim galiba :)))) açıkcası ben çok uzak kalamıyorum :KK48::oops:
Benim eşim cesaret edemez sanırım. Bakalım ne kadar dayanacak.

Saol canım inşAllah ama gerçekten hamilelikten bazen nefret ettim :KK43: Rabbimin gücüne gitmesin inşAllah. Ama dayanamıyorum bazen, tüm gün boyunca bulantı var ve her yerde kusuyorum :KK43: bugün 12. Haftaya gircez inşAllah azalır biraz.

Ay cok sevindim ya 3 kez oldu ve bisi olmadi öle mi vala icim rahatladi bende iliski daha yok ama ruyalanmalardan bile korkmaya baslamistim , bende uzak kalamiyorum malesef ama derdim zaten direk birlesme degil o olmasada olur ama baska türlü rahatsamda yetecek bana , delircem yoksa

Kizlar iliski yasagi hakkinda doktoru ile gorusen varmi , lütfen yeterki cocugumu kucagima alayim 9 ay olmasada olur gibi utopik cevaplar istemiyorum ciddi anlamda soruyorum bilimsel acidan da , ne zamana kadar surecek bu yasak
Cnim doktor bana yasak degil demisti orasi ayrı iliski yeri ayrı demisti sadece yavaş olmali demişti. Ta ki kanamayla birlikte plesentanin asagida olmasiyla kesinlikle yasak olduğunu söyledi. Plesenta yukari çıkana kadar yasak dedi

Benim eşim cesaret edemez sanırım. Bakalım ne kadar dayanacak.
Benimki illa olsun demiyor ama ben dayanamıyorum :))
Ay cok sevindim ya 3 kez oldu ve bisi olmadi öle mi vala icim rahatladi bende iliski daha yok ama ruyalanmalardan bile korkmaya baslamistim , bende uzak kalamiyorum malesef ama derdim zaten direk birlesme degil o olmasada olur ama baska türlü rahatsamda yetecek bana , delircem yoksa
Canım benimde rüyalarıma girdi birkaç kez :)) öyle yıkanacağıma yaparım yıkanırım dedim :)) eşimde zaten çok zorlamıyor, yavaş olursa bence bir sıkıntı olmaz. Biz kızımda da son aya kadar yaptık :) son aylar ama çok zor oluyor yalnız :))) koca göbekle

Canim hamile kaldigimdan itibaren dr yasak değil dedi. Cinsel iliski bolgesi bebekle ayrı. Orgazm, ritmik hareketler ve salgilanan hormonlar bebegi rahatlatiyormus. Kasilmanin bir zarari yok. Bu arada damarlar kanla dolu oldugu icin hamilelik seksi daha keyifli. Iceri bosalmak yasak sadece. Sperm kasilmaya sebep oluyirmus. Ozellikle son aylarda. Bebegi sikistirmayin aranizda bir de ilerleyen aylarda karni yastikla destleklemek gerekiyor.

Canim hamile kaldigimdan itibaren dr yasak değil dedi. Cinsel iliski bolgesi bebekle ayrı. Orgazm, ritmik hareketler ve salgilanan hormonlar bebegi rahatlatiyormus. Kasilmanin bir zarari yok. Bu arada damarlar kanla dolu oldugu icin hamilelik seksi daha keyifli. Iceri bosalmak yasak sadece. Sperm kasilmaya sebep oluyirmus. Ozellikle son aylarda. Bebegi sikistirmayin aranizda bir de ilerleyen aylarda karni yastikla destleklemek gerekiyor.
Oh ya bunlari duymak güzel benim doktorum yasak yasak deyince herseyden korkar olmuştum ben sagolun vala kizlar sizde olmasaniz nerden ogrenecegiz biz bi konulari

Benimki illa olsun demiyor ama ben dayanamıyorum :))

Canım benimde rüyalarıma girdi birkaç kez :)) öyle yıkanacağıma yaparım yıkanırım dedim :)) eşimde zaten çok zorlamıyor, yavaş olursa bence bir sıkıntı olmaz. Biz kızımda da son aya kadar yaptık :) son aylar ama çok zor oluyor yalnız :))) koca göbekle
Hehe sagolun ya bunlari duyunca rahatladim ben yoksa 9 ay gecmezdi bana :KK76:

Oh ya bunlari duymak güzel benim doktorum yasak yasak deyince herseyden korkar olmuştum ben sagolun vala kizlar sizde olmasaniz nerden ogrenecegiz biz bi konulari
Canım bende transferden sonra rüyalanma başladı :oops:Hale'n Arada oluyo :KK70:ama bende şu 3 ayı bi atlatayım daha kim tutar beni :KK60: zaten oğlumda okadar komik olmaya başladıki ilişkiye girdiğim halde birde rüyalanma yaşıyodum ve hergün bi sanatçı yani düşün sabah sabah uyandığımda bi bu eksikti diyodum aklıma gelince Hale'n çok gülerim :KK70: Haa bu Arada normalde okadarda düşkün değilimdir ne oluyosa hamilelikte tavan yapıyo :KK60:

:)))) tamda erkeklerin bayılacağı duruma düşmüşüz ne diyeyim.:KK48::KK48::KK48::KK48:

Canım ben sordum ilk 3 ay titiz davranıyoruz dedi. Ama kadınların hormonlarından dolayı ilk aylar istek cok oluyor rüyalarına bile girebilir dedi biraz sabır falan dedi canım. Ayrıca kimseyi ilgilendirmez cinsellik evliliğin temelidir tabiikide merak edeceğiz.

Kızlar ben sonradan okudum rüya olayı sizde de olmuş bende de oldu rahatlarken uyandım ve cok korktum çünkü inanılmaz agrım oldu hemen doktora ulaştım yarım kaldığı için agrıyordur bişey olmaz dedi tamamla falan dedi de yok dedim parol içtim cok gülmüştüm yaa :KK70:

Canım o iğneden bende bıktım. Tüp bebek doktorum 7 nisanda yani 12 .haftada bırak demişti. Ama dün kontrole gittiğim kadın doğumlumu ısrarla 8.aya kadar vurulacaksın derdi. Ne yapayım bilemedim. Her yerim mor.
Canım benim de tüp bebek doktorum kullan dedi ama ben değiştiricem başka bi kadın Doğumcuya gidicem bakalım o ne diyecek haftaya giderim. Size de haber ederim

Back