Gözün aydın canım ne güzel 3 ayı atlattın inşallah paşanı sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin RabbimGÜNAYDIN kizlar dr dan gelyorum.ikili Tarama testi yaptirdim.tum olcumler bitti kan sonucuda cumartesi cikacak
Hadi canım seninde gözün aydın darısı bizlerin başına ama benim doktorum yapmayacakmış ikili test 20. Haftada tedaylı Ultraschal yapalım en iyisi dedi zaten aldırmayacaksın gerek yok ozaman en azından ilerde sadece sağlık sorunu varmı yokmu ona bakarız Doğum dan sonra müdahale edelim diye yoksa hiç gerek yok ikili teste deri bende tamam dedim aklımada yattı şimdi Allah korusun doktorum özürlü dese bile kesinlikle aldırmayacam oyüzden 20. Hafta en iyisi ama sizler adına çok çok sevindim İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin RabbimSimdi dr. Cıktım kizlar..cok sükür ikili testimiz cikti,ama o kadar hareketli bir cocuk ki dr. Iki saat dönsün diye uğraştı :) Emin olmamakla birlikte % 90 erkek dedi,10 gün sonra kesin söylücem dedi bakalim :)
Benim kızım olucak :)Gözün aydın canım ne güzel 3 ayı atlattın inşallah paşanı sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbimbu Arada şuana kadar erkek bebek haberi aldık arkadaşlardan bakalım bizlerin ne çıkacak
gözünaydın canım ne kadara yaptırdınEvet canim . Cook fazla oleum yapildi Hersey incendi.(bas,yuz,omurga,kalp,buyuk damarlar,mide,bobrek,mesane,abdom duvar,bas kalca uzunlugu,nukal kalinlik,burun uzunlugu,fetal kalp atisi ......)
bende senin gibi düşünüyorum yaptırmayacağım canımHadi canım seninde gözün aydın darısı bizlerin başına ama benim doktorum yapmayacakmış ikili test 20. Haftada tedaylı Ultraschal yapalım en iyisi dedi zaten aldırmayacaksın gerek yok ozaman en azından ilerde sadece sağlık sorunu varmı yokmu ona bakarız Doğum dan sonra müdahale edelim diye yoksa hiç gerek yok ikili teste deri bende tamam dedim aklımada yattı şimdi Allah korusun doktorum özürlü dese bile kesinlikle aldırmayacam oyüzden 20. Hafta en iyisi ama sizler adına çok çok sevindim İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim
Allah razi olsun canım,elbette bende aldırmayı dusunmem ama doktorlar ne derse kabul ediyoruz malum...Sendende güzel haberler alalım insallah :)Hadi canım seninde gözün aydın darısı bizlerin başına ama benim doktorum yapmayacakmış ikili test 20. Haftada tedaylı Ultraschal yapalım en iyisi dedi zaten aldırmayacaksın gerek yok ozaman en azından ilerde sadece sağlık sorunu varmı yokmu ona bakarız Doğum dan sonra müdahale edelim diye yoksa hiç gerek yok ikili teste deri bende tamam dedim aklımada yattı şimdi Allah korusun doktorum özürlü dese bile kesinlikle aldırmayacam oyüzden 20. Hafta en iyisi ama sizler adına çok çok sevindim İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim
Çok sevindim canım topiğimize prenseslerde lazım hep prens olmaz bende bi kızım olmasını çok isterim tabi Allah nasip ederse bi oğlum var hani bide kızım olsa diye hayal ediyorum bakalım Rabbim prensesini sana bağışlasın canımBenim kızım olucak :)
Allah razi olsun cnim. Rabbim tüm evlatlari ailelerine bagislasin insallahÇok sevindim canım topiğimize prenseslerde lazım hep prens olmaz bende bi kızım olmasını çok isterim tabi Allah nasip ederse bi oğlum var hani bide kızım olsa diye hayal ediyorum bakalım Rabbim prensesini sana bağışlasın canım
Bnim hep yukardaydı insallah cikar tekrar yukarı. Yarın kontrolüm var bakalim ne dicek
Histtt aklimiza kötü seyler getirmiyoruz , Allaha emanet bebelerimiz rabbim saglikla nasip etsin bize ins.Yarın kontrolümüz var eşimde bende uyuyamıyoruz kötü bisey mi olcak ki ya((
Insallah cnim benim. Inanilmaz nefes darlığı yaşıyorum özellikle geceleriİnşallah canım, bugün güzel haberlerini bekliyoruz:))
İnşallah cnimm benimm. Heyet raporu almaya caliscam insallah alabilirimHisttt aklimiza kötü seyler getirmiyoruz , Allaha emanet bebelerimiz rabbim saglikla nasip etsin bize ins.
Gunaydin cnimmmm :)Günaydın güzel anne adayları
kan pıhtılaşması varmı sende. 12. haftada clexan bırakıcam diye seviniyordu devam mı yaniKötü düşünmeyin kızlar,pozitif olun ki bebişlerimiz de mutlu olsun.Bu arada dün söylemeyi unuttum,doktor Crinojel ve corasprini bıraktırdı.Omega 3,demir ve d vitamine başlattı.Bunun yanında clexan,corasprin devam...birde benim bebişim çok hareketliydi,sürekli şekil değiştirip durdu,bayağı yordu doktoru sizde de böyle bir şey oldu mu acaba?
Gerçekten ilk defa böyle olduk. Rabbim korusun evlatlarımızı. Insallah herkes güzel haberlerle gelsingünaydın kızlar
@Denizatidenizyildizi ben ve eşimde senle aynı durumdayız. Düşünmemek istesekde olmuyor. yarın Kontrolum var. Kötü birşey çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. iki gündür rüyalarıma giriyor.
senin ne zaman kontrol. ben c.tesi sabahı gidicem. 9+1 oluyorum o günGerçekten ilk defa böyle olduk. Rabbim korusun evlatlarımızı. Insallah herkes güzel haberlerle gelsin
Benim bugün 16:30 da. 11+5 olduk bugünsenin ne zaman kontrol. ben c.tesi sabahı gidicem. 9+1 oluyorum o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?