Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDIN kizlar dr dan gelyorum.ikili Tarama testi yaptirdim.tum olcumler bitti kan sonucuda cumartesi cikacak
Gözün aydın canım ne güzel 3 ayı atlattın inşallah paşanı sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim bu Arada şuana kadar erkek bebek haberi aldık arkadaşlardan bakalım bizlerin ne çıkacak

Simdi dr. Cıktım kizlar..cok sükür ikili testimiz cikti,ama o kadar hareketli bir cocuk ki dr. Iki saat dönsün diye uğraştı :) Emin olmamakla birlikte % 90 erkek dedi,10 gün sonra kesin söylücem dedi bakalim :)
Hadi canım seninde gözün aydın darısı bizlerin başına ama benim doktorum yapmayacakmış ikili test 20. Haftada tedaylı Ultraschal yapalım en iyisi dedi zaten aldırmayacaksın gerek yok ozaman en azından ilerde sadece sağlık sorunu varmı yokmu ona bakarız Doğum dan sonra müdahale edelim diye yoksa hiç gerek yok ikili teste deri bende tamam dedim aklımada yattı şimdi Allah korusun doktorum özürlü dese bile kesinlikle aldırmayacam oyüzden 20. Hafta en iyisi ama sizler adına çok çok sevindim İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim

Benim kızım olucak :)

Evet canim . Cook fazla oleum yapildi Hersey incendi.(bas,yuz,omurga,kalp,buyuk damarlar,mide,bobrek,mesane,abdom duvar,bas kalca uzunlugu,nukal kalinlik,burun uzunlugu,fetal kalp atisi ......)
gözünaydın canım ne kadara yaptırdın

bende senin gibi düşünüyorum yaptırmayacağım canım

Allah razi olsun canım,elbette bende aldırmayı dusunmem ama doktorlar ne derse kabul ediyoruz malum...Sendende güzel haberler alalım insallah :)

Benim kızım olucak :)
Çok sevindim canım topiğimize prenseslerde lazım hep prens olmaz bende bi kızım olmasını çok isterim tabi Allah nasip ederse bi oğlum var hani bide kızım olsa diye hayal ediyorum bakalım Rabbim prensesini sana bağışlasın canım

Allah razi olsun cnim. Rabbim tüm evlatlari ailelerine bagislasin insallah

günaydın kızlar
@Denizatidenizyildizi ben ve eşimde senle aynı durumdayız. Düşünmemek istesekde olmuyor. yarın Kontrolum var. Kötü birşey çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. iki gündür rüyalarıma giriyor.

Kötü düşünmeyin kızlar,pozitif olun ki bebişlerimiz de mutlu olsun.Bu arada dün söylemeyi unuttum,doktor Crinojel ve corasprini bıraktırdı.Omega 3,demir ve d vitamine başlattı.Bunun yanında clexan,corasprin devam...birde benim bebişim çok hareketliydi,sürekli şekil değiştirip durdu,bayağı yordu doktoru sizde de böyle bir şey oldu mu acaba?

kan pıhtılaşması varmı sende. 12. haftada clexan bırakıcam diye seviniyordu devam mı yani her yerim mor

Gerçekten ilk defa böyle olduk. Rabbim korusun evlatlarımızı. Insallah herkes güzel haberlerle gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…