Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .

Maşallah diyelim bebişe:) canım sende pıhtılaşma varmı yoksa tedbir amaçlımı clexane kullanıyorsun?

Simdi dr. Cıktım kizlar..cok sükür ikili testimiz cikti,ama o kadar hareketli bir cocuk ki dr. Iki saat dönsün diye uğraştı :) Emin olmamakla birlikte % 90 erkek dedi,10 gün sonra kesin söylücem dedi bakalim :)

Ne güzel darısı bize olsun , sağlıkla gelsinler inşallah , cinsiyetini bende çok merak ediyorum haftaya benim randevum.

Bu arada cinsiyetide belli oldu sukurler olsun kalp atisida devam o Kararsiz guzel ki uzun uzun inceledi perinatolog

Sağlıkla gelsinler inşallah.

çok iyi düşünmüş. detaylı ultrason mu yapılmış oldu peki?
Evet canim . Cook fazla oleum yapildi Hersey incendi.(bas,yuz,omurga,kalp,buyuk damarlar,mide,bobrek,mesane,abdom duvar,bas kalca uzunlugu,nukal kalinlik,burun uzunlugu,fetal kalp atisi ......)

Evet canim . Cook fazla oleum yapildi Hersey incendi.(bas,yuz,omurga,kalp,buyuk damarlar,mide,bobrek,mesane,abdom duvar,bas kalca uzunlugu,nukal kalinlik,burun uzunlugu,fetal kalp atisi ......)
ilerleyen aylarda bu isteniyor ama senden tekrar isteyecekler mi acaba? ay sen şimdi miniğini detaylıca inceledin ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…