Hayirlisi olsun ikimizedeSimdi dr. Cıktım kizlar..cok sükür ikili testimiz cikti,ama o kadar hareketli bir cocuk ki dr. Iki saat dönsün diye uğraştı :) Emin olmamakla birlikte % 90 erkek dedi,10 gün sonra kesin söylücem dedi bakalim :)
Erkekmis.Endise etme Ben de son siralar birsey hissetmiyorum endise EtmeGözünüz aydın kızlarecegunes123 seninkinin cinsiyeti ne cnm ? meltem_ce delikanlı iyiymis çok şükür. Cuma günüde bn gidiyorum ikili teste.yalnız bn bişe hissetmez oldum.
canım sen neden perinatologa gidiyorsun? riskli bir durumun mu var?Bu arada cinsiyetide belli oldu sukurler olsun kalp atisida devam o Kararsiz guzel ki uzun uzun inceledi perinatolog
Slm kizlar bende kontrolden geldim hersey normal cok şükür doktorum progestani estrodiolu ,folik asidi kesti , demir ilaci , d vitamini ve clexane kullaniyorum artik sadece , bu aradaDaDLiShey ben bebegimin ultrasonunu yukleye miyorum ya
Simdi dr. Cıktım kizlar..cok sükür ikili testimiz cikti,ama o kadar hareketli bir cocuk ki dr. Iki saat dönsün diye uğraştı :) Emin olmamakla birlikte % 90 erkek dedi,10 gün sonra kesin söylücem dedi bakalim :)
Bu arada cinsiyetide belli oldu sukurler olsun kalp atisida devam o Kararsiz guzel ki uzun uzun inceledi perinatolog
Ay yüreğine sağlık cnım ya. Plesenta nezaman yukari cikar acaba
Ay yüreğine sağlık cnım ya. Plesenta nezaman yukari cikar acaba
Bnim hep yukardaydı insallah cikar tekrar yukarı. Yarın kontrolüm var bakalim ne dicekBu konuda bir fikrim yok malesef, rahim 12.haftadan sonra yukarı çıkmaya başlıyor belki plasentada o zaman çıkar , doktor ne diyor?
Maşallah diyelim bebişe:) canım sende pıhtılaşma varmı yoksa tedbir amaçlımı clexane kullanıyorsun?
Pıhtılaşma yok canim önlem amacli kullaniyorum
Ne güzel darısı bize olsun , sağlıkla gelsinler inşallah , cinsiyetini bende çok merak ediyorum haftaya benim randevum.
Sağlıkla gelsinler inşallah.
Hayirli ugurlu olsun canimSimdi dr. Cıktım kizlar..cok sükür ikili testimiz cikti,ama o kadar hareketli bir cocuk ki dr. Iki saat dönsün diye uğraştı :) Emin olmamakla birlikte % 90 erkek dedi,10 gün sonra kesin söylücem dedi bakalim :)
Hayir canim riskli bir durum yok sukur.kendi tip bebek dr um cook titiz ikili tarama icin perinatolog daha uygun olur dedi o yuzden gittim.canım sen neden perinatologa gidiyorsun? riskli bir durumun mu var?
çok iyi düşünmüş. detaylı ultrason mu yapılmış oldu peki?Hayir canim riskli bir durum yok sukur.kendi tip bebek dr um cook titiz ikili tarama icin perinatolog daha uygun olur dedi o yuzden gittim.
Evet canim . Cook fazla oleum yapildi Hersey incendi.(bas,yuz,omurga,kalp,buyuk damarlar,mide,bobrek,mesane,abdom duvar,bas kalca uzunlugu,nukal kalinlik,burun uzunlugu,fetal kalp atisi ......)çok iyi düşünmüş. detaylı ultrason mu yapılmış oldu peki?
Hayirli olsun canım,cinsiyeti ne :)Hayirlisi olsun ikimizede
ErkekHayirli olsun canım,cinsiyeti ne :)
ilerleyen aylarda bu isteniyor ama senden tekrar isteyecekler mi acaba? ay sen şimdi miniğini detaylıca inceledin ne güzel :)Evet canim . Cook fazla oleum yapildi Hersey incendi.(bas,yuz,omurga,kalp,buyuk damarlar,mide,bobrek,mesane,abdom duvar,bas kalca uzunlugu,nukal kalinlik,burun uzunlugu,fetal kalp atisi ......)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?