Iste benim fark acildiYok cnm her gittiğimde ara kapanmıştı benim
Sen bidaha gittiğinde ne olacağı belli olur şnş iyi de olcak kötü hissetmiyorum İnan
Sen son adet tarihine bakma transfer tarihin onemliAma 7+4 olmam gerekiyo.. 5 ken fark acilmis 9 olmus
O daha kotu ya. Benim 17. Gun transfer oldu. O zaman daha fazla olmam lazimSen son adet tarihine bakma transfer tarihin onemli
Canim kalp atislarida degisebiliyor benim ilk kalp atisini duydugumda 146 falandi sonraki kontrollerde 120 civari cikti hepBilmiyorum canim
.bildigim aradaki farkin kapanmasi gerekigi benim.arttigi icin iyi dusunemiyorum.. kalp atisi var. Ama gecen sefer 110 du. Dun 92 cikti. Ondada azalma var..
Bilmiyorumki. Su an muallak her sey. Benimde tansiyonum dusukmus 8 5 cikiyo.Canim kalp atislarida degisebiliyor benim ilk kalp atisini duydugumda 146 falandi sonraki kontrollerde 120 civari cikti hep
İyiyim cnm bolca lekelenmelerim var malesef cuma günü Rahime dikiş atılacak ikiz diye riske almayalım dedi doktor .. hamileliğin keyfine varamadım stres sıkıntıdan rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin hepimizin sen nasılsın iyimizin:)
benimde hep düşük 9-4 olurdu. sağlık ocağında 10-5 çıktı kadın korktu açmısın dedi hemen. ay korkma dedim benim hep böyle yüksek bile çıkmış dedim. oh dedi hemen :)Bilmiyorumki. Su an muallak her sey. Benimde tansiyonum dusukmus 8 5 cikiyo.
Benim hep dusuktur..normalde 9 6 olur.. bebege zarari varmidirki
Valla bu lekeler nezaman bitçekiyiyim tatlım benimde lekelenmelerim hiç bitmediği için bende bir oh diyemedim. ptesi kontrolüm var ama gittiğimde kötü bişey görmekten korkuyorum. allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin canım. serklajdan sonra kanaman kesilirse rahat edersin yinede çok yorma kendini canım. arada uğra
Kalp atışını duydun mu canım ?Ama 7+4 olmam gerekiyo.. 5 ken fark acilmis 9 olmus
Benim tansiyonum normaldir canim ama hamileligimden beri hep dusuk 9/5 civari tansiyon yuksekligi bebek icin zararli ama düşüklüğüde kansizlik yada demir eksikligi kaynakli olabilir dolayisiyla yine bebegi etkiler bi kan degerlerini olctur dusukse direk kan ilaci baslarlar zatenBilmiyorumki. Su an muallak her sey. Benimde tansiyonum dusukmus 8 5 cikiyo.
Benim hep dusuktur..normalde 9 6 olur.. bebege zarari varmidirki
Yok canim. Gunseli hoca yeni baslamis 10 gun yada 2 hafta sonra gel dedi. Bende gecen hafta baskasina gittim demedim tabi.Kalp atışını duydun mu canım ?
Kanim demirim bildim bileli sinirlarda dolasir.Benim tansiyonum normaldir canim ama hamileligimden beri hep dusuk 9/5 civari tansiyon yuksekligi bebek icin zararli ama düşüklüğüde kansizlik yada demir eksikligi kaynakli olabilir dolayisiyla yine bebegi etkiler bi kan degerlerini olctur dusukse direk kan ilaci baslarlar zaten
Geç döllenme olmasın seninki.Yok canim. Gunseli hoca yeni baslamis 10 gun yada 2 hafta sonra gel dedi. Bende gecen hafta baskasina gittim demedim tabi.
Oteki dr a gittim yine iste. Kalp atisi vardi gorundu ama sesi yoktu yine. 5+6 gecen ctesi cikmisti bu sefer 6+1 cikti. Yani gelisim cok az. takip edilmeli dedi. Benim pek umudum yok acikcasi
Ayni dr un .. gec dollenme nasil olacakki. 5.gun embriyosu.. iliski zaten yasak olmadi .Yani bu iki değer aynı doktorun ölçüsümü cnm .yoksa biri tup bebek biri öteki doktorunmu? Cihazdan cihaza degisir
Tmm iste artik iki canlisin sinirda olmamasi lazim bebek kan ile beslenecek tutunacak sana bian once doktorunla gorus kan degerleriniKanim demirim bildim bileli sinirlarda dolasir.
Tmm iste artik iki canlisin sinirda olmamasi lazim bebek kan ile beslenecek tutunacak sana bian once doktorunla gorus kan degerlerini
Bazı durumlarda oluyormuş dollenmeden kastım yerleşme aslında .valla cnm içime bişe olmayacak gibi geliyor.yani carsamba günü güzel haberlerle geleceksin buna inan ve üzülerek bebeğinide yormaAyni dr un .. gec dollenme nasil olacakki. 5.gun embriyosu.. iliski zaten yasak olmadi .
Insallah canim. Haftalik gelisimi cok az geldi. 10 mm olmasi lazim 5 mm cikti.. cok olctu ugrasti yanlis oldugunu sanmiyorum. Bakalim carsamba nasil cikicak.ben hic olumlu dusunemiyorumBazı durumlarda oluyormuş dollenmeden kastım yerleşme aslında .valla cnm içime bişe olmayacak gibi geliyor.yani carsamba günü güzel haberlerle geleceksin buna inan ve üzülerek bebeğinide yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?