Tüp Bebekde Olumlu Sonuç Alanlar Yardım Edin- İdrar testi Yorum

Veaskgittibizden

Çok Şükür , Bin Şükür ❣️
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
945
559
33
8E9E7472-89AB-440E-AB8C-0FB6CA49AAF5.jpeg
İyi akşamlar arkadaşlar. Benim şuan transferim yapıldı ve 4. Günüm tahlil günümü bekliyorum fakat ben dayanamadım bugün bi yaramazlık yaptım ve idrar testi yaptım. Sonuç yukardaki gibi.. Erken tabiki biliyorum ama dayanamadım günlerdir evde otur babam otur :KK70:

Evet tarlım ilk denemem sabırlı ol boşver Allah ömür verdikçe beklenen herşey gelirde geçerde

Ahahha :KK70: :KK70: İşte onu 4 gün boyunca zor yaptım ve bugun neyazık ki elimde artık... Ayın 19 una kadar hergün yılmadan :KK43: Dua edin de olumlu sonucu bu sefer göreyim artık :KK43:((

ahh kelin merhemi olsa başına sürer be kuzum.:işsiz:
benim olacak 3.denemem inşallah.
dilerim seninki ilk seferde nihai mutlu sona erişir.
idrar testi yapma diyeceğim belli sende her gün yapacak potansiyel var :KK45:
öyleyse bak bakalım koyulaşacak mı?
koyulaşırsa eyvallah.
yarın çizgi hiç yoksa o zaman iğnenin etkisi.
anlaştık mı?

Eki Görüntüle 2077170 İyi akşamlar arkadaşlar. Benim şuan transferim yapıldı ve 4. Günüm tahlil günümü bekliyorum fakat ben dayanamadım bugün bi yaramazlık yaptım ve idrar testi yaptım. Sonuç yukardaki gibi.. Erken tabiki biliyorum ama dayanamadım günlerdir evde otur babam otur :KK70:
Taze embriyoysa ilaçlardan çıkmış olma ihtimali çok yüksek malum çatlama iğnesi. .

Ama dondurulmus embriyoysa hayırlı olsun kuzum pozitif..

ahh kelin merhemi olsa başına sürer be kuzum.:işsiz:
benim olacak 3.denemem inşallah.
dilerim seninki ilk seferde nihai mutlu sona erişir.
idrar testi yapma diyeceğim belli sende her gün yapacak potansiyel var :KK45:
öyleyse bak bakalım koyulaşacak mı?
koyulaşırsa eyvallah.
yarın çizgi hiç yoksa o zaman iğnenin etkisi.
anlaştık mı?

Tamam ozaman.. :KK70: Bakalım yarın belli olcak ozaman..

İnşaAllah son denemen olur canım senin oda... Kaç yıllık evlisin çocuk yokmu hiç senin ?

X