- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 33
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha erken canım ilaçlardan çıkmış olabilir
alemsin ya kız boşver parana yazık. Evet canım ama transferim haftaya cumartesiEvet ya herkes aynı şeyi söylüyo... Ama her sabah test gününe kadar testi tekrarlicam canım sen tüp yaptırmışmıydın?
alemsin ya kız boşver parana yazık. Evet canım ama transferim haftaya cumartesi
Evet tarlım ilk denemem sabırlı ol boşver Allah ömür verdikçe beklenen herşey gelirde geçerde
Dobdurulmus embiryo transferi ose hayirli olsun canim :*
Dondurulmuş embeiyo dahamı iyi tutunuyor acabaDobdurulmus embiryo transferi ose hayirli olsun canim :*
Dobdurulmus embiryo transferi ose hayirli olsun canim :*
eğer taze transferse iğneden kaynaklı olabilir.
uslu uslu test gününü bekle.
Taze transfer canım Allahtan hiç umutlanmamışım ozaman
taze transferse hemen elindeki testi yere bırak usul usul
taze transferse hemen elindeki testi yere bırak usul usul
Ahahha İşte onu 4 gün boyunca zor yaptım ve bugun neyazık ki elimde artık... Ayın 19 una kadar hergün yılmadan Dua edin de olumlu sonucu bu sefer göreyim artık ((
Malesef fazlasiyla catlatma ignesinin etkisi olabilirTecrüben varmı canım senin tüp bebek konusunda?
Taze embriyoysa ilaçlardan çıkmış olma ihtimali çok yüksek malum çatlama iğnesi. .Eki Görüntüle 2077170 İyi akşamlar arkadaşlar. Benim şuan transferim yapıldı ve 4. Günüm tahlil günümü bekliyorum fakat ben dayanamadım bugün bi yaramazlık yaptım ve idrar testi yaptım. Sonuç yukardaki gibi.. Erken tabiki biliyorum ama dayanamadım günlerdir evde otur babam otur
ahh kelin merhemi olsa başına sürer be kuzum.
benim olacak 3.denemem inşallah.
dilerim seninki ilk seferde nihai mutlu sona erişir.
idrar testi yapma diyeceğim belli sende her gün yapacak potansiyel var
öyleyse bak bakalım koyulaşacak mı?
koyulaşırsa eyvallah.
yarın çizgi hiç yoksa o zaman iğnenin etkisi.
anlaştık mı?