- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.610
- 33
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
İzmirHahahavalla orası öyle siz hangi ildeydiniz
Bende haber bekliyorum bugün bakalım ne diyecekler . Sen sigara vs kullanıyor musunLab dan aradılar beşinci günde beş taneyi dondurmuslar iki tanesi gelişimini tamamlayamamış tamamlarsa öyle donduracaklarmis
Ayyy İzmir’i severim . Ben aydında öğrencilik yaptım iki sene . Çok gezdim . Ben İstanbudayim. Burası yine iyi ama orası yanıyordur gerçektenİzmirsen
Yok canım iki sene oldum bırakalı bende şeker troid ve kilo var bolcaBende haber bekliyorum bugün bakalım ne diyecekler . Sen sigara vs kullanıyor musun
Daha Mayıs tayiz klimasız oturulmuyooAyyy İzmir’i severim . Ben aydında öğrencilik yaptım iki sene . Çok gezdim . Ben İstanbudayim. Burası yine iyi ama orası yanıyordur gerçekten
Ya bende sigara var da transfere kadar vedalaşmam lazım sigarayla nasıl yapıcam bilmiyorum çok zor sıkıldıkça canım gidip içesim geliyorYok canım iki sene oldum bırakalı bende şeker troid ve kilo var bolcasen kullanıyor musun
Ooooo çok sıcakmış ya gerçekten valla Allah yardımcınız olsun canımDaha Mayıs tayiz klimasız oturulmuyoo
Sakinnn bu fırsat bırakırsın böylece ben bigun hiç içmedim ikinci canım çok istedi sonra kendime kızdım madem icecektin dün niye eziyet ettin kendine diye öyle öyle baktım iki sene olmuş bileYa bende sigara var da transfere kadar vedalaşmam lazım sigarayla nasıl yapıcam bilmiyorum çok zor sıkıldıkça canım gidip içesim geliyor
AminnnOoooo çok sıcakmış ya gerçekten valla Allah yardımcınız olsun canım
Ya çok iyi yapmışsın bende bırakıcam umarım zaten kendimi kötü hissederim kullanırsam diye . Alışkanlık gibi bir sey zaten bu yemek sonrası kahve yanı . Boşlukta kalınca . Hiç iyi bir şey değil kokusu falan da zaten kendi kendime iğrenirim insSakinnn bu fırsat bırakırsın böylece ben bigun hiç içmedim ikinci canım çok istedi sonra kendime kızdım madem icecektin dün niye eziyet ettin kendine diye öyle öyle baktım iki sene olmuş bile
Canımmm son durum nedir transfer ne zamanBenim 24 yumurtam toplandı 10 embriyo olustu dondurduk beklemedeyizbenim çok fazla yumurtam oldugu için ağrım oldu işlem sonrası ama hemen agrı kesici veriyolar zaten. 10 15 dk içinde gecti. Çogu kişinin ağrısı olmuyor.odaya alındıktan sonra uyutuluyosun 20 dk filan sürdü benim işlemim.
Sen de son durum nedir acaba , burdan birbirimize bilgi vermeye devam edelimBenim normal dışında gazım oldu, başkasında da olabilir diye yazdım. Böbreklerim mi iflas etti diye acile gittik. Dayanılmayacak kadar böbrek ağrım oldu. Gaz böbreklere vurup ağrı yapmış.
Bak icmiosun şuan ne kaybediyorsun hayatından zehirYa çok iyi yapmışsın bende bırakıcam umarım zaten kendimi kötü hissederim kullanırsam diye . Alışkanlık gibi bir sey zaten bu yemek sonrası kahve yanı . Boşlukta kalınca . Hiç iyi bir şey değil kokusu falan da zaten kendi kendime iğrenirim ins
Hahahaha valla öyle gibi olduBak icmiosun şuan ne kaybediyorsun hayatından zehirboşver ya gitsin zehirler kendimi şekeri bırakmış yanındakine de çayı şekersiz iç bak diye tembihleyenler gibi hissettim
Bu arada Yüzük falı yaptın mı hiiç ilginç bir şekilde kime yapsam çıkıyorBak icmiosun şuan ne kaybediyorsun hayatından zehirboşver ya gitsin zehirler kendimi şekeri bırakmış yanındakine de çayı şekersiz iç bak diye tembihleyenler gibi hissettim
İcmicen zaten şimdide içmeHahahaha valla öyle gibi olduşimdi psikolojikmen içmeyeceğim için hadi içeyim bir tane daha zaten daha içmicem diyorum
Yapmadım o nasıl bişi oluyoBu arada Yüzük falı yaptın mı hiiç ilginç bir şekilde kime yapsam çıkıyor
İpin ucuna yada bir kolye zincirine yüzük koyuyorsun ortalıyorsun yüzügü sol elini açıp yüzügü içine koy ipi kaldır sağ sol yani ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız bebek diyorlar . 1 . Çocuk 2. 3. 4 ne zaman durursa yüzük o kadar çocuk geliyor derler. Şimdi kendine yap bakalım . Bende senin niyetine bakayım bana söyleme ama bakalım aynısımı çıkıyorYapmadım o nasıl bişi oluyo
Elini kıpırdatmamaya çalış zaten yüzük kendi kendine hareket ediyor .İpin ucuna yada bir kolye zincirine yüzük koyuyorsun ortalıyorsun yüzügü sol elini açıp yüzügü içine koy ipi kaldır sağ sol yani ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız bebek diyorlar . 1 . Çocuk 2. 3. 4 ne zaman durursa yüzük o kadar çocuk geliyor derler. Şimdi kendine yap bakalım . Bende senin niyetine bakayım bana söyleme ama bakalım aynısımı çıkıyorbaşkasının niyetine bakarken masanın üzerinde bak kendi eline koyma . Kendin için kendi elinde bakman lazim