TÜP BEBEK YUMURTA TOPLAMA VE YUMURTA SAYISI

Ya bende sigara var da transfere kadar vedalaşmam lazım sigarayla nasıl yapıcam bilmiyorum çok zor sıkıldıkça canım gidip içesim geliyor
Sakinnn bu fırsat bırakırsın böylece ben bigun hiç içmedim ikinci canım çok istedi sonra kendime kızdım madem icecektin dün niye eziyet ettin kendine diye öyle öyle baktım iki sene olmuş bile

Sakinnn bu fırsat bırakırsın böylece ben bigun hiç içmedim ikinci canım çok istedi sonra kendime kızdım madem icecektin dün niye eziyet ettin kendine diye öyle öyle baktım iki sene olmuş bile
Ya çok iyi yapmışsın bende bırakıcam umarım zaten kendimi kötü hissederim kullanırsam diye . Alışkanlık gibi bir sey zaten bu yemek sonrası kahve yanı . Boşlukta kalınca . Hiç iyi bir şey değil kokusu falan da zaten kendi kendime iğrenirim ins

Canımmm son durum nedir transfer ne zaman

Bak icmiosun şuan ne kaybediyorsun hayatından zehir boşver ya gitsin zehirler kendimi şekeri bırakmış yanındakine de çayı şekersiz iç bak diye tembihleyenler gibi hissettim

Yapmadım o nasıl bişi oluyo
İpin ucuna yada bir kolye zincirine yüzük koyuyorsun ortalıyorsun yüzügü sol elini açıp yüzügü içine koy ipi kaldır sağ sol yani ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız bebek diyorlar . 1 . Çocuk 2. 3. 4 ne zaman durursa yüzük o kadar çocuk geliyor derler. Şimdi kendine yap bakalım . Bende senin niyetine bakayım bana söyleme ama bakalım aynısımı çıkıyor başkasının niyetine bakarken masanın üzerinde bak kendi eline koyma . Kendin için kendi elinde bakman lazim

Elini kıpırdatmamaya çalış zaten yüzük kendi kendine hareket ediyor . bizim bir akrabamız hep dört erkek çıkıyordu kadında problem vardı 40ına dogru tüp bebekle 4 tane erkek dördüzleri oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…