TÜP BEBEK YUMURTA TOPLAMA VE YUMURTA SAYISI

Aaa iki tane veriyor mu doktor . Bana ilk deneme ve 35 yaş altına olmaz diyor ama nasıl kabul etti sizinki
Benimki de kabul etmedi ama mantıklı da geldi açıkçası. Çoğul gebelik riskli oluyor hem anne hem bebekler için. 1-0 olsun bizim olsun Sağlık Bakanlığı'nın onayı olmamasına rağmen el altından yapan doktorlar varmış ama ben yapmam dedi bizimki.

Bugün dördüncü gün yarın bida arayacaklar bakalım kaçı ulaşmış beşinci güne kaç tane donduracaklar haber verecekler.. 6 tane üçüncü günde dondurdular.... Zaten tutunacaksa bı tane yetiyo bakalım hakkimizda hayırlısı Y yakisiklikadin

Evet bende bugün söyledim bidaha istedim ama olmaz dedi ya

Çok güzel haber hadi bakalım bidaki regl ile başlayacak o zaman

İlk defa yumurta toplama işlemi yaptıracağım burada okudum bende de hafif bir korku var daha önce ne serum aldım ne de ameliyat oldum buradan okuyup nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum

Aradım bugün kuzum ilaçlardan olusuyormus bide benim şeker var ya ondan olmuş gel bı kontrol edelim dedi gitmedim ama bugün geçti iyi şuan eğer cogalirsa gidicem
Bence her türlü git yumurtaların toplandıktan sonra gitmediysen özellikle bence git bir baksınlar hem rahim kalınlığına yumurtalıklarına. Kalınlaştı mı kalınlaşmadı mı adet ne zaman olursun bilgi verir hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…