- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.610
- 33
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Hadi hayırlı haberlerle insallahEvet yarın ikinci gün oluyor yarın kontrole gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı haberlerle insallahEvet yarın ikinci gün oluyor yarın kontrole gidicem
İnşallahHadi hayırlı haberlerle insallah
Benimki de kabul etmedi ama mantıklı da geldi açıkçası. Çoğul gebelik riskli oluyor hem anne hem bebekler için. 1-0 olsun bizim olsun Sağlık Bakanlığı'nın onayı olmamasına rağmen el altından yapan doktorlar varmış ama ben yapmam dedi bizimki.Aaa iki tane veriyor mu doktor . Bana ilk deneme ve 35 yaş altına olmaz diyor ama nasıl kabul etti sizinki
İnşallah hepside beşinci güne kadar gelir
[/QUOT
İnşallah tabi ama o kadarında yoo gözüm 5 bile olsa harika olur bence :) Siz kaçıncı gündesiniz? Kaç embriyonuz var?
Evet canım kontrole gittim bugün ohss olduğum için baktı karnımdan ama her hangi bir sıvı yokmuş iyi haber yani böyle sıvı olması yoğun bakımlık yapıyormuş baya problemdi doktorum da korkmuştu ama çok şükür sıkıntıyı atlatmışımP Prensssprensesss canım naptın gittin mi kontrole
Evet bende bugün söyledim bidaha istedim ama olmaz dedi yaBenimki de kabul etmedi ama mantıklı da geldi açıkçası. Çoğul gebelik riskli oluyor hem anne hem bebekler için. 1-0 olsun bizim olsun Sağlık Bakanlığı'nın onayı olmamasına rağmen el altından yapan doktorlar varmış ama ben yapmam dedi bizimki.
Çok güzel haber hadi bakalım bidaki regl ile başlayacak o zamanEvet canım kontrole gittim bugün ohss olduğum için baktı karnımdan ama her hangi bir sıvı yokmuş iyi haber yani böyle sıvı olması yoğun bakımlık yapıyormuş baya problemdi doktorum da korkmuştu ama çok şükür sıkıntıyı atlatmışım
İlk defa yumurta toplama işlemi yaptıracağım burada okudum bende de hafif bir korku var daha önce ne serum aldım ne de ameliyat oldum buradan okuyup nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorumİlk önce sizi odaya alıyorlar üstünüzü değiştirmenizi söylüyorlar önlük terlik vs . Sonra ameliyat odası gibi işlem olacak odaya alıyorlar serum veriyorlar o sizi rahatlatıyor zaten . Daha sonra anestezi uzmanı bir igne vurarak uyumanızı sağlıyor . Bir an da uyuyorsunuz zaten fark etmiyorsunuz bile . 8 saat
Hiç korkulacak bir şey yok canım ne zaman yumurta toplanacakİlk defa yumurta toplama işlemi yaptıracağım burada okudum bende de hafif bir korku var daha önce ne serum aldım ne de ameliyat oldum buradan okuyup nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum
Evet canım insallah sende durum nedir adet oldun muÇok güzel haber hadi bakalım bidaki regl ile başlayacak o zaman
Yok canım olmadim ama sanırım mantar oldum çok fena kaşıntı ve yanma varEvet canım insallah sende durum nedir adet oldun mu
Hiç anlamıyorsun Dr la muhabbet ederken uyuyup gidiyorsun bide uyaniosunki ohoo işlem bitmiş odadasinİlk defa yumurta toplama işlemi yaptıracağım burada okudum bende de hafif bir korku var daha önce ne serum aldım ne de ameliyat oldum buradan okuyup nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum
Evet aynen o şekilde oluyor korkulacak hiç bir şey yokHiç anlamıyorsun Dr la muhabbet ederken uyuyup gidiyorsun bide uyaniosunki ohoo işlem bitmiş odadasin
Aaa istersen doktoruna bir söyle . Antibiyotik vermişti aslında sana da neden böyle oldu acabaYok canım olmadim ama sanırım mantar oldum çok fena kaşıntı ve yanma var
Aradım bugün kuzum ilaçlardan olusuyormus bide benim şeker var ya ondan olmuş gel bı kontrol edelim dedi gitmedim ama bugün geçti iyi şuan eğer cogalirsa gidicemAaa istersen doktoruna bir söyle . Antibiyotik vermişti aslında sana da neden böyle oldu acaba
Bence her türlü git yumurtaların toplandıktan sonra gitmediysen özellikle bence git bir baksınlar hem rahim kalınlığına yumurtalıklarına. Kalınlaştı mı kalınlaşmadı mı adet ne zaman olursun bilgi verir hemAradım bugün kuzum ilaçlardan olusuyormus bide benim şeker var ya ondan olmuş gel bı kontrol edelim dedi gitmedim ama bugün geçti iyi şuan eğer cogalirsa gidicem
Çok sıcak hava dışarı çıkmayı gözüm kesmiyorBence her türlü git yumurtaların toplandıktan sonra gitmediysen özellikle bence git bir baksınlar hem rahim kalınlığına yumurtalıklarına. Kalınlaştı mı kalınlaşmadı mı adet ne zaman olursun bilgi verir hem
Hahaha valla orası öyle siz hangi ildeydinizÇok sıcak hava dışarı çıkmayı gözüm kesmiyor