TÜP BEBEK YUMURTA TOPLAMA VE YUMURTA SAYISI

Yok vermedi eşim 6 aydır iğne kullanıyor sperm sayısı azdı o da mikrotese olacak aynı gün olacağız
Nurzfr gördün mü bizim kocalara vermedi doktor igne gidip kızıcam dicem bize var onlara neden yok veren doktor veriyor iste sonra onlara hersey kolay geliyor
Canım rosaline çok sevindim adına gerçekten iğneler çok zor sperm sayısı azlığı problem olmaz insallah çünkü içinden kendileri seçiliyorlar hangi hastanede tedavi görüyorsunuz yasınız kaç

Yaşım 35 medikalparka gideceğiz mikrotese de zormuş aynı gün ikimizde uyuyacağız

Valla sorma ben bittim iğne vurulurken ona hiç bişi vermedik sperm azlığı sıkıntı değilmiş kuzum seçip alıyorlar ya zaten moralinizi yüksek tutun bu süreçte en önemlisi o stres olmayın@rosaline16

Yaşım 35 medikalparka gideceğiz mikrotese de zormuş aynı gün ikimizde uyuyacağız
Yumurta toplama 15 dk sürüyor 15 dk da bekliyorlar ameliyathanede onlar ilacı keser kesmez kendine geliyorsun zaten tavsiyem ikiniz tek gidin yanınıza kimsenin gelmesine gerek yok kolay bir işlem sadece mikrotese bilmiyorum onu da istersen bir araştır ama narkoz olduğu için esin de bir şey hissetmez

Canım yaş olarak çok güzel 35 hem iki transfer edecekler ve bence ben iki bebiş olacağını hissettimm 2 erkek . Senin transfer bizden önce olacak insallah sonucunu buraya yazarsan seviniriz
Birde kesinlikle hap iste en azından iki yumurtan olsun iki tane embriyo transfer etsinler yaşında tutuyor . Şöyle söyliyim en azından bir embriyo tutmazsa ikincisi tutar . Okadar masraf hem maddi hem manevi yapıyorsunuz bence kesinlikle ikimci bir yumurta oluştursunlar sizde . Adetin ikimci günü çağırdı muhtemelen sizi ne zaman gideceksiniz acaba hastaneye

Ben şuan adetliyim gidince muayene edip yumurta toplayacak muhtemelen bir yumurta olur eşim için çok sıkıntı mikrotese de yumurtalık kesesini kesip alıyormuş o bayağı ameliyatlı olacak

Sanırım genelde bir koyuyorlar ama ben iki istedim bakalım Dr koyacak mi
Benden bir tane çıkar ilaç kullanmadım ya ama eşimden çok sprem çıkarsa donduracağız hakkımızda hayırlısı.burada ben İstanbul’dayım doktorum bizim tanıdığımız biri Amerika’da bayramda buraya gelince yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…