- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 29
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Sen başkasına yaptırt bide yani yanında sana biri yapsın bunu bide öyle dene bakalım ne çıkacakBende beş tane çıktı kendimi ki ama elim sallanmis olabilir erkek kız erkek kız erkek çıktı benimki
Sende demekki yumurta oluşumun hep düzenli canım o yüzden vermemiş olabilirYok vermedi eşim 6 aydır iğne kullanıyor sperm sayısı azdı o da mikrotese olacak aynı gün olacağız
Ahh keskeSeninki kız kız erkek çıktı üç tane
Olabilir canımAhh keskeya birbirimizi görmedik tanımıyoruz ya evren de enerji el falına yükleyemedi belkide ️
Kendime yine yaptım kız erkek erkek ciktiBen sende 1 . Kız 2. Erkek 3. Erkek olarak gördüm . Ama Allah bilirkizini bana versene ben kiz istiyorum haha
Nurzfr gördün mü bizim kocalara vermedi doktor igne gidip kızıcam dicem bize var onlara neden yok veren doktor veriyor isteYok vermedi eşim 6 aydır iğne kullanıyor sperm sayısı azdı o da mikrotese olacak aynı gün olacağız
Kız bide başkasına yaptırt kocana yap eve gelince . Sayı farklı çıkarsa boğazına yapışKendime yine yaptım kız erkek erkek cikti
Yaşım 35 medikalparka gideceğiz mikrotese de zormuş aynı gün ikimizde uyuyacağızNurzfr gördün mü bizim kocalara vermedi doktor igne gidip kızıcam dicem bize var onlara neden yok veren doktor veriyor istesonra onlara hersey kolay geliyor
Canım rosaline çok sevindim adına gerçekten iğneler çok zor sperm sayısı azlığı problem olmaz insallah çünkü içinden kendileri seçiliyorlarhangi hastanede tedavi görüyorsunuz yasınız kaç
Valla sorma ben bittim iğne vurulurken ona hiç bişi vermedikNurzfr gördün mü bizim kocalara vermedi doktor igne gidip kızıcam dicem bize var onlara neden yok veren doktor veriyor istesonra onlara hersey kolay geliyor
Canım rosaline çok sevindim adına gerçekten iğneler çok zor sperm sayısı azlığı problem olmaz insallah çünkü içinden kendileri seçiliyorlarhangi hastanede tedavi görüyorsunuz yasınız kaç
Yumurta toplama 15 dk sürüyor 15 dk da bekliyorlar ameliyathanede onlar ilacı keser kesmez kendine geliyorsun zaten tavsiyem ikiniz tek gidin yanınıza kimsenin gelmesine gerek yok kolay bir işlem sadece mikrotese bilmiyorumYaşım 35 medikalparka gideceğiz mikrotese de zormuş aynı gün ikimizde uyuyacağız
DenicemmmKız bide başkasına yaptırt kocana yap eve gelince . Sayı farklı çıkarsa boğazına yapış
Bilmiyorum istiyor musun ama kız çok güzel tüp bebekte çıkması çünkü tüp bebekle gebeliklerin çoğu erkek bebekDenicemmm
Canım yaş olarak çok güzel 35 hem iki transfer edecekler ve bence ben iki bebiş olacağını hissettimm 2 erkek . Senin transfer bizden önce olacak insallah sonucunu buraya yazarsan sevinirizYaşım 35 medikalparka gideceğiz mikrotese de zormuş aynı gün ikimizde uyuyacağız
Birde kesinlikle hap iste en azından iki yumurtan olsun iki tane embriyo transfer etsinler yaşında tutuyor . Şöyle söyliyim en azından bir embriyo tutmazsa ikincisi tutar . Okadar masraf hem maddi hem manevi yapıyorsunuz bence kesinlikle ikimci bir yumurta oluştursunlar sizde . Adetin ikimci günü çağırdı muhtemelen sizi ne zaman gideceksiniz acaba hastaneyeCanım yaş olarak çok güzel 35 hem iki transfer edecekler ve bence ben iki bebiş olacağını hissettimm 2 erkek . Senin transfer bizden önce olacak insallah sonucunu buraya yazarsan seviniriz
Ben kız da oglanda istiyorum ama esimm kızı çok istiyorrrBilmiyorum istiyor musun ama kız çok güzel tüp bebekte çıkması çünkü tüp bebekle gebeliklerin çoğu erkek bebekBenim hayalim hep kizim olması insallah olur
Teşekkür ederimValla sorma ben bittim iğne vurulurken ona hiç bişi vermediksperm azlığı sıkıntı değilmiş kuzum seçip alıyorlar ya zaten moralinizi yüksek tutun bu süreçte en önemlisi o stres olmayın @rosaline16
Yazacağım herşeyi merak etmeyin 2 tane mi koyuyorlarCanım yaş olarak çok güzel 35 hem iki transfer edecekler ve bence ben iki bebiş olacağını hissettimm 2 erkek . Senin transfer bizden önce olacak insallah sonucunu buraya yazarsan seviniriz
Sanırım genelde bir koyuyorlar ama ben iki istedim bakalım Dr koyacak miYazacağım herşeyi merak etmeyin 2 tane mi koyuyorlar
Ben şuan adetliyim gidince muayene edip yumurta toplayacak muhtemelen bir yumurta olur eşim için çok sıkıntı mikrotese de yumurtalık kesesini kesip alıyormuş o bayağı ameliyatlı olacakBirde kesinlikle hap iste en azından iki yumurtan olsun iki tane embriyo transfer etsinler yaşında tutuyor . Şöyle söyliyim en azından bir embriyo tutmazsa ikincisi tutar . Okadar masraf hem maddi hem manevi yapıyorsunuz bence kesinlikle ikimci bir yumurta oluştursunlar sizde . Adetin ikimci günü çağırdı muhtemelen sizi ne zaman gideceksiniz acaba hastaneye
Benden bir tane çıkar ilaç kullanmadım ya ama eşimden çok sprem çıkarsa donduracağız hakkımızda hayırlısı.burada ben İstanbul’dayım doktorum bizim tanıdığımız biri Amerika’da bayramda buraya gelince yapacakSanırım genelde bir koyuyorlar ama ben iki istedim bakalım Dr koyacak mi