- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 29
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Benim yumurtalarım toplandı ancak ohss geliştiği için doktor dondurmamız uygun olacağı söyledi sizin taze transfer mi yapacak acabaSelamlar,
Benim bugün oldu yumurta toplama işlemim. 22 adet çıktı toplam ama kaç tanesi döllenmeye uygun bilmiyorum henüz. Yarın kontrolüm var bakalım kaç tanesi döllenmiş :) Siz hangi aşamadasınız?
İlk önce sizi odaya alıyorlar üstünüzü değiştirmenizi söylüyorlar önlük terlik vs . Sonra ameliyat odası gibi işlem olacak odaya alıyorlar serum veriyorlar o sizi rahatlatıyor zaten . Daha sonra anestezi uzmanı bir igne vurarak uyumanızı sağlıyor . Bir an da uyuyorsunuz zaten fark etmiyorsunuz bile . 8 saat açlık olması lazim bilginiz olsunMerhaba. Benimde pazartesi günü olacak yumurta toplama işlemim? Ben baya korkuyorum yumurta toplamadan. Nasıl bir işlem? Nekadar sürüyor ? Anlatabilir misiniz ?
Benim de aynı sizin gibi oldu şimdi ilk adetimi bekliyorumMerhaba benim 9 nisanda yumurta toplanma işlemim yapıldı . 22 yumurta toplandı . 18 i dolu yumurtaydı işleme alındı 5. gün embriyosu olarak 6 tanesi donduruldu . Ohss olduğum için 2 ay dinlenme verildi bir adet atlattım kısmetse 2.de transfer olacak . Bende karnımda aşırı şişlik oldu aşırı sancılar çektim halsizlik yorgunluk yaşadım ohss nin etkisi sanırım ama çok şükür atlattım
yumurta toplama işleminde uyuttular için bir şey anlamadım ama uyandığımda biraz ağrım oldu iğne yaptılar serum taktılar .2. günü işe devam ettim sorun olmadı ama çok zorlandım ağrım olduğu için .Allah sonunu hayr etsin
Gaz çok normal bir de antibiyotik veriyorlar 3 günlük hap şeklinde özellikle o ilaç etki yapıyor . Açıkçası gazınızı çıkarttığınız zaman rahatlama oluyor o verdiği kaşık agrısı halsizlik geçiyor bi anda bol su içmeniz önemliBenim hafif regl gibi ağrım olmuştu ama çok fena gaz oldu. Karnım şişti, aşırı gaz ağrısı böbreklere vurdu. Ama herkeste farklı olur. Bir haftaya toparlanmıştım
Aaa hakkımızda hayırlı olsunBenim de aynı sizin gibi oldu şimdi ilk adetimi bekliyorumsizin ne kadar kaldı transfere
Geçmiş olsun ohss ne demek hiç bilmiyorum. Benim doktorum taze embriyo transferine çok taraftar değil. 5. Güne ulaşanları dondurup 2 regl sonrasında transferini yapacak. 22 adet yumurtam toplanmış bu arada 17 tanesi döllenmiş çok mutlu oldum. Bakalım kaç tanesi ulaşacak 5. Güne :)Benim yumurtalarım toplandı ancak ohss geliştiği için doktor dondurmamız uygun olacağı söyledi sizin taze transfer mi yapacak acaba
Benim normal dışında gazım oldu, başkasında da olabilir diye yazdım. Böbreklerim mi iflas etti diye acile gittik. Dayanılmayacak kadar böbrek ağrım oldu. Gaz böbreklere vurup ağrı yapmış.Gaz çok normal bir de antibiyotik veriyorlar 3 günlük hap şeklinde özellikle o ilaç etki yapıyor . Açıkçası gazınızı çıkarttığınız zaman rahatlama oluyor o verdiği kaşık agrısı halsizlik geçiyor bi anda bol su içmeniz önemli
Sanırım aynı zamana denk gelicez benim de mayısın sonları olacak galibaAaa hakkımızda hayırlı olsun
Ben ilk adetimi oldum doktoru aradım ama diğer adette gelsin işimiz garanti olsun demiş bende ikinci adeti bekliyorum o da mayısın sonlarına denk geliyor ama tabi bilemiyorum benim adetlerim çok düzensiz . Geç olsun güç olmasın
Bana da aynı şekilde aynı ilaçları verdi . Bende kabızlık yok tam tersi açıkçası ishal olduMerhaba benim Perşembe günü oldu opu işlemim 28 yumurta toplandı 20 şu olgun çıktı 13 u dollendi çok ağrı çektim ani hareketlerde özellikle ohss olmiyim diye Dr cetrodite iğne ve dostinex hap verdi bunun yanı sıra enfeksiyon kapmamam içinse antibiyotik hap ve antibiyotik fitil verdi şuan iyiyim artık oturabiliyorum ama kabızlık(afedersiniz) cekiyorum
Geçmiş olsun ohss ne demek hiç bilmiyorum. Benim doktorum taze embriyo transferine çok taraftar değil. 5. Güne ulaşanları dondurup 2 regl sonrasında transferini yapacak. 22 adet yumurtam toplanmış bu arada 17 tanesi döllenmiş çok mutlu oldum. Bakalım kaç tanesi ulaşacak 5. Güne :)
Evet benim de çok fazla agrım oldu gaz konusunda kayısı türü şeyler ye hem kabızlık yapmaz hemde gaz problemin olmaz . Bir de probiyotik yoğurt ve içecekler var onlar çok rahatlatıyorBenim normal dışında gazım oldu, başkasında da olabilir diye yazdım. Böbreklerim mi iflas etti diye acile gittik. Dayanılmayacak kadar böbrek ağrım oldu. Gaz böbreklere vurup ağrı yapmış.
Kayısı yedim kayısı çayı içtim zeytinyağı içtim bana mısın demediBana da aynı şekilde aynı ilaçları verdi . Bende kabızlık yok tam tersi açıkçası ishal oldu
Ayyy valla bizim kadınlar olarak işimiz çok zor her zamanKayısı yedim kayısı çayı içtim zeytinyağı içtim bana mısın demedi