Tüp bebekte yumurta toplama aret kamar

Yaaa çok sevindim Rabbim uzun ömürler versin inşallah 🥰 iyiyim ben de tedaviye devam ediyorum nisandan beri yumurta toplamaya çalışıyoruz 😄 9 adet anca yapabildik ya olmuyor ya boş çıkıyor. 15 i görebilsek bırakıcaz 🤦🏻‍♀️ herhalde bi 4-5 ayımız daha var 🤷🏻‍♀️
Yaa 9 adet de gayet iyi bir sayı dua edeceğim sizin için 🩵💕🙏🏻 hayırlısıyla sizinde burada güzel haberlerinizi alacağız inşallah 💐🤗

Nasip kısmet bu işler bende Aret kamarda tubbebek yaptırdım ilk tubbebegimi ama malesef negatif oldu üstelik eşimle ikimizde hiç bir sorun olmadığı halde yani nasip değilse nerde denersen dene olmuyo
Rabbim büyük onun haznesi çok elbette hepimize bir pay ayırmıştır🙏🙏🫶. Sizin yaşınız kaç acaba Aret hoca ilk negatifsen sonra neden negatif olabileceği hakkında bir şey söyledi mi veya ikinci için bir önlem aldı mı

Ben de Aret hocada klomenle tedavi gördüm. Zaten yaştan dolayı iğne kullanmak istemiyordum. 8-10 arası yumurta toplanıyordu 2 tanesi zor dölleniyordu. Aret hocada ilk tedavide oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah.

X