- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 29
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Yapıyorsan buraya yazma kaç tane veya ne çıktı diye ben ilk önce sana bakayım sen dogru mu yanlış mı aynı mı çıktı onu söylersin sadeceElini kıpırdatmamaya çalış zaten yüzük kendi kendine hareket ediyor .bizim bir akrabamız hep dört erkek çıkıyordu kadında problem vardı 40ına dogru tüp bebekle 4 tane erkek dördüzleri oldu
Huhuuu haydi yapiommm bide zamanı çıksaElini kıpırdatmamaya çalış zaten yüzük kendi kendine hareket ediyor .bizim bir akrabamız hep dört erkek çıkıyordu kadında problem vardı 40ına dogru tüp bebekle 4 tane erkek dördüzleri oldu
Hahahha dur bakalım adın neydiHuhuuu haydi yapiommm bide zamanı çıksa
NurcanHahahha dur bakalım adın neydi
Çok güzelHiç anlamıyorsun Dr la muhabbet ederken uyuyup gidiyorsun bide uyaniosunki ohoo işlem bitmiş odadasin
Aaa annemin adıNurcan
Aaa annemin adıbende Tuğçenur bana da bakabilirsin dediğim gibi masanın üzerine isim niyet edip kaç tane çocuk olacak diyip bakabilirsin
15 Mayıs’ta doktora gideceğiz tam yumurtlama dönemim ilaç kullanmadım ilaçsız tüp bebek olacakHiç korkulacak bir şey yok canım ne zaman yumurta toplanacak
Yaptım kendime ama bu kaybedecek olursak onları sayıyı muAaa annemin adıbende Tuğçenur bana da bakabilirsin dediğim gibi masanın üzerine isim niyet edip kaç tane çocuk olacak diyip bakabilirsin
Sallanması kaç kere önemli değil sağ sol gitti mesela bir kaç kere hemen indir yüzügü bidaha yap ikinci icin niye etTamam da kaç kere sallanması lazim
Aaa o şekılde de mi oluyormus . Tedavide hiç igne hap vermedi mi15 Mayıs’ta doktora gideceğiz tam yumurtlama dönemim ilaç kullanmadım ilaçsız tüp bebek olacak
Kaç tane embriyo vardıııYaptım kendime ama bu kaybedecek olursak onları sayıyı mu
Sanada yaptım söyliyim mi seninkiniSallanması kaç kere önemli değil sağ sol gitti mesela bir kaç kere hemen indir yüzügü bidaha yap ikinci icin niye et
Toplamda dondurulan 11Kaç tane embriyo vardııı
Ben sende 1 . Kız 2. Erkek 3. Erkek olarak gördüm . Ama Allah bilirSanada yaptım söyliyim mi seninkini
Benim de 7 tane donduruldu . Ama 11 tane napacaksın kiz zaten onlara yedek gözüyle bak basa çıkamazsın hepsi olsa 5 tane dadı lazım en azToplamda dondurulan 11
Bende beş tane çıktı kendimi ki ama elim sallanmis olabilir erkek kız erkek kız erkek çıktı benimkiBen sende 1 . Kız 2. Erkek 3. Erkek olarak gördüm . Ama Allah bilirkizini bana versene ben kiz istiyorum haha
Seninki kız kız erkek çıktı üç taneBenim de 7 tane donduruldu . Ama 11 tane napacaksın kiz zaten onlara yedek gözüyle bak basa çıkamazsın hepsi olsa 5 tane dadı lazım en az
Yok vermedi eşim 6 aydır iğne kullanıyor sperm sayısı azdı o da mikrotese olacak aynı gün olacağızAaa o şekılde de mi oluyormus . Tedavide hiç igne hap vermedi mi