- 11 Temmuz 2014
- 488
- 1.002
- 34
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Sizinle birebir aynı devam edicez sanırım :) Doktorlarımız aynı yöntemle ilerliyor tedavide. Benim reglime de bir hafta var olunca gidicem yine iğne kullanacakmışımOooo hayırlı uğurlu olsun çok sevindim mmbenimde 11 donduruldu Haziran'da olacak ins transfer bugün kontrole gittim ilaç başladık transfer on hazırlığı için bı sonraki reglide bida gidicem o zaman reglin 15. Günü transfer yapcaz bı aksilik çıkmazsa
Gözün Aydın canım Allah tamamına erdirsin tam olarak benim adetimle birlikte şişliğim huzursuzluğum geçti çok şükürMerhaba. Benimde pazartesi yumurta toplama işlemim oldu. Şuan aşırı bir şişlik var karnımda. Bol su içiyorum. Sizin şişlik kaç gün sürmüştü ? Benim 12adet dolu yumurtam var inşallah 5.güne ulaşırlarheyecanlı bir bekleyiş
Ay hadi inşallah burdan hayırlı haberlerimizi vereliimSislik benim hala geçmedi bı hafta oldum opu olalı bugün hemşireye sordum o biraz uzun suruyo geçmesi zaten geçti bitti demeden hamile olursunuz inşallah daha çok belirginleşir dedi
Teşekkür ederim canımGözün Aydın canım Allah tamamına erdirsin tam olarak benim adetimle birlikte şişliğim huzursuzluğum geçti çok şükür
Ben 9 nisanda opu oldum 21 nisanda da adet oldum canımTeşekkür ederim canımbende ilk adetimi bekliyorum inşallah iner Sizin opudan nekadar sonra gelmişti adetiniz?
Merhaba Allah kucağımızı boş bırakmasın inş15 tane yumurta toplandi. 11i dollendi.4 tanesi donduruldu.sonra birini transfer yapildi. Tuttu ama gelismedi, bos gebelik sebebiyle dusuk yaptım
Amin insallah. Simdilik odemedik 1 yıl dolunca odeyecezMerhaba Allah kucağımızı boş bırakmasın inşDondurma için artı üçret ödediniz mi ?
hayırlsııyla müjdeli haberini al canım benim kistlerimden dolayı 3 adet beklicem canım baskılama yapılcakBenim de diğer adetimi bekliyorum dondurulmuş transfer olacak daha dün embriyolar doldurup kaldırıldı
benimde transfer 3 regil sonra amma tedavilerimiz hayırlı olur minnoşlarımızı kucağımıza alırız inşallahMalesef iki regl dinlenme verdi bakalım daha ilk regli kontrole gidicem
İnşallahbenimde transfer 3 regil sonra amma tedavilerimiz hayırlı olur minnoşlarımızı kucağımıza alırız inşallah
Bence ilk 3 gün çok önemli diyorlar. Rapor al istersen. Ben aşılama yaptırmıştım onun gibi olucak hiç ağrısı olmuyor.kızlar merhaba pazartesi günü toplama işlemim olucak ertesi gün işe gidebilirmiyim ağrı sızı oluyormu ve şuan çok ağrım var
cnm transfer değil toplama olucak ondada önemli mi ilk 3 günBence ilk 3 gün çok önemli diyorlar. Rapor al istersen. Ben aşılama yaptırmıştım onun gibi olucak hiç ağrısı olmuyor.
Ben 4 gün önce oldum toplama canım. İlk gün sancın oluyor hatta olmuyor gibi. Bence gidebilirsin yatman gerekmiyor çünkü. ertesi gün evde iş yaptım çünkücnm transfer değil toplama olucak ondada önemli mi ilk 3 gün
Ne kadar yumruta toplanacağını bağlı kuzum benim 28 tane toplandı ve çok ağrı çektim hatta kanama da olducnm transfer değil toplama olucak ondada önemli mi ilk 3 gün
ayy hayırlısı olsun inşallah kaç yumurtanız olduBen 4 gün önce oldum toplama canım. İlk gün sancın oluyor hatta olmuyor gibi. Bence gidebilirsin yatman gerekmiyor çünkü. ertesi gün evde iş yaptım çünkü
11 alındı 9 döllendi canım. Pazartesi transfer olacağım inşayy hayırlısı olsun inşallah kaç yumurtanız oldu
ay maşallah canım hayırlı olsun tedavin annelerine tutunsun minnoşlar11 alındı 9 döllendi canım. Pazartesi transfer olacağım inş
ozaman duruma göre gelirim veya gelmem artık saol canımNe kadar yumruta toplanacağını bağlı kuzum benim 28 tane toplandı ve çok ağrı çektim hatta kanama da oldu