- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 29
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Ceviz bal pekmez yeşillik ve protein ağırlıklı beslenmeni öneririm hazır paket çok gıda kullanma ama ben çikolataya çok sarmıştım çikolata yedim bayaKızlar ben de iğnede 2. Gündeyim kalitesi için neler kullandınız yediniz var mı tavsiyeniz
Ayyy biz hep aynı gidiyoruz farkında misinBende olmadım adeti bekliom
Ne güzel olur birbirimize destekAyyy biz hep aynı gidiyoruz farkında misinoda aynı gelirse şaşırmam
Eveeet insallahhNe güzel olur birbirimize destek
Henüz bişi önermedi kuzum regl olduktan sonra önerir mi bilmiyorum ama regl olduktan sonra nar suyu icicem ben rahmi kalinlasmasina yardımcı oluyormusEveeet insallahhbirde bir şey sorucam bu transfer sürecine kadar doktor bisey önerdi mi acaba
Evet bende onu duymuştum ama transferden sonra mı nar suyu kullansak acabaHenüz bişi önermedi kuzum regl olduktan sonra önerir mi bilmiyorum ama regl olduktan sonra nar suyu icicem ben rahmi kalinlasmasina yardımcı oluyormus
Hayır transferden önce regl olduktan sonra transfer günü birakmalisin kan sulandırıcı yerine de geçebiliyor Muş Allah korusun sakıncalı sonrasiEvet bende onu duymuştum ama transferden sonra mı nar suyu kullansak acaba
Ozaman biraz araştıralım başka ne kullanmalıyız falan diyeHayır transferden önce regl olduktan sonra transfer günü birakmalisin kan sulandırıcı yerine de geçebiliyor Muş Allah korusun sakıncalı sonrasi
Ben baktım kefir günde bı bardak bide kavrulmamis kabak cekirdegiOzaman biraz araştıralım başka ne kullanmalıyız falan diye
Bizim bebeler akıllı olacak Allah’ın izniyle bunları yiye yiyeB
Ben baktım kefir günde bı bardak bide kavrulmamis kabak cekirdegi
Bana bişi demedi yapıp yapmadığını bilmiyorum bakalım inşallah olmadım şimdiye kadar şimdiden sonra da olmam olmayalim sağlıcakla büyütelim bebislerimizBizim bebeler akıllı olacak Allah’ın izniyle bunları yiye yiyekovid testi yapacaklar kı trasfer zamanı bana yapıcaz dedi doktor
Amiiiinnnn insallahBana bişi demedi yapıp yapmadığını bilmiyorum bakalım inşallah olmadım şimdiye kadar şimdiden sonra da olmam olmayalim sağlıcakla büyütelim bebislerimiz
30 kuzum Ağustos gelse iki yıl olacak senAmiiiinnnn insallahKaç yaşındaydın canım bu arada onu unuttum kaç yıldır evlisin
Ben 25 2 sene 2 ay olmuş evleneli30 kuzum Ağustos gelse iki yıl olacak sen
Bizimde öyle ileri hareketli sayısı sifirdi direk mikroenjeksiyon dedi Dr oylelikle basladikBen 25 2 sene 2 ay olmuş evleneliAma bizde morfoloji sıkıntısından dolayı başladık
Aynıymış demek sıkıntı insallah bu ilk ve son olur denemeBizimde öyle ileri hareketli sayısı sifirdi direk mikroenjeksiyon dedi Dr oylelikle basladik
İnşallah 11 tane sizdeAynıymış demek sıkıntı insallah bu ilk ve son olur denemeKaç tane embriyo donduruldu sizde
Haydi hayırlı haberlerle insallahhhKızlar son durumlar nedir? Benim transferim olacak cumartesi günü çok heyecanlıyım
Sizin de ilk transferdi sanırım değil mi? Hakkımızda hayırlısı olsunHaydi hayırlı haberlerle insallahhhbenim bugün transferden sonra 8. Günüm persembeyi bekliyorum bakalım test icin