- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 29
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Evet muhtemelen bizim Haziran 10 gibi transferKarışmaz kuzum muhtemelen bizim daha ikinci regl onların iki ay olmuş olacak
Canım benim çok saol Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberleri alalım evlatlarımıza kavuşalım en kısa zamandaİnşallah güzellikle bitsin yaşın daha çok küçük gayet ideal yaştasın o yaşta evli olmayanlar var hala . İnsallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatların olsun
Çift transferdi bebisimiz 1 tane canim
Çok güzel çiftte zor rahat rahat bakarsın insallah sakin sağlıklı bir bebiş olsunÇift transferdi bebisimiz 1 tane canim
Yaa hadi insallah güzel haberler alırsınBenmde bugün çift transver işlemim oldu kızlar. İnşallah rabbim kucaklarımızı doldurur hepimizin
Aynen canım dondurulmustu. Histereskopi oldum gecen ay. Bu ayda transvr oldu işteYaa hadi insallah güzel haberler alırsındondurulmuş embriyolar mıydı acaba
Ben 23 haftalık hamileyken erken doğum yaptım maalesef. Bahsettiğim gaz konusu ağustosta oldu. Ekimde transfer oldum, pozitif sonuç aldım ama erken doğduSen de son durum nedir acaba , burdan birbirimize bilgi vermeye devam edelim
Hayırlı olsun Bize de dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuşÇift transferdi bebisimiz 1 tane canim
Allah bi daha aynı acıyı yaşatmasın canm. Neden erken doğdu. Servikal acıklık falan mı vardıBen 23 haftalık hamileyken erken doğum yaptım maalesef. Bahsettiğim gaz konusu ağustosta oldu. Ekimde transfer oldum, pozitif sonuç aldım ama erken doğdu
Sağ olunAllah bi daha aynı acıyı yaşatmasın canm. Neden erken doğdu. Servikal acıklık falan mı vardı
Allah bağışlasın. Darısı bizlere inşllahSağ olunPlasenta ayrılmış. Bir sorun yoktu. Çok şükür bir kızım var
Amin. Sağlıkla hayırlı evlatlar kucağınıza alın inşallahAllah bağışlasın. Darısı bizlere inşllah
Hep ediyorum canım Rabbim kimsenin kucağını boş koymasınHayırlı olsun Bize de dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş
Inşallah canım her namazdan sonra duamdasınız Rabbim evlat diye acılan elleri boş cevirmesinÇok güzel çiftte zor rahat rahat bakarsın insallah sakin sağlıklı bir bebiş olsunbizede çokça dua et
Güzel haberlerinizi alalım inşallah hayırlı olsunBenmde bugün çift transver işlemim oldu kızlar. İnşallah rabbim kucaklarımızı doldurur hepimizin
İkinci adetimi bekliyorum bende ya . Sizin ikinci gününde mi geldi acaba erken veya geç oldu mu adetinizAynen canım dondurulmustu. Histereskopi oldum gecen ay. Bu ayda transvr oldu işte
Allah razı olsunInşallah canım her namazdan sonra duamdasınız Rabbim evlat diye acılan elleri boş cevirmesin
Cok saol canım. RabbimGüzel haberlerinizi alalım inşallah hayırlı olsun
bi ilac kullamıstm. Ondan dolayı bes gün gec oldu canmİkinci adetimi bekliyorum bende ya . Sizin ikinci gününde mi geldi acaba erken veya geç oldu mu adetiniz