onu ben denedim canım adetim düzelsin diye dahada geciktirdi ama yinede sen bir dene derim tadı biraz kötü ama nefes almadan içersin ben öyle yapıyordum
bilmem ki aman deneyelim ama bi zararı olacğını düşünmüyorum ben napalım yumurta toplanana kadar kullunalım ananasıda transferden birgün önce başlamış ve transferin 6. gününe kadar devam etmiş daha fazla yerse zararı varmış
Evet bende ananası öyle duyup kesmiştim hemde 12. gün hamileyken kestim Düşününce ne zararı olabilir diyor insan alt tarafı meyve vitamin ama işte maydanoz da vitaminli doktorlar yemeyin diyor.
Bende burda görüp duyup uygulamıştım bilmiyorum ki cnm yapmak mı doğru yapmamak mı ama zaten ben yaparsam şimdi yapıcam tedavi başlamadan evvel herhalde o zaman bişey olmaz
merhaba arkadaşlar nasılsınız kimse uğramamış bu topiğe. Kadir gecesi de yaklaşıyor birbirimize çok dua edelim o gün Allahım duysun bizi.
nrcn canım karışımları aldık ama çörek otunu çektirmeden almış eşim öyle kullansak olur mu acaba? farkeder mi ki bir de nasıl kullancaz cnm bunları yazarsan sevinirim.
plumcum hoşgeldin canım nasılsın
bende başladım karışıma iki gündür ama ben çekilmiş oldım çörek otunu çekilmemiş mideni yormasın emin değilim ama bilmem ki olmazsa alana kadar öyle dene illa görürsün faydasın çok araştırdım bugün çok faydalı tarçında çörek otuda içime iyice sindi
ben her sabah yapıyorum karışımdan 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı çörek otu göz kararıda bal katıp karıştırıp aç karna yiyorum ama bugün doğum kontol hapı kullanmaya başladım bir zararı olmaz inşş gerçi ablama sordum bişey olmaz dedi ama yinede bilmiyorum inşş bizde faydasını görürüz
sağol cnm belki mideyi yorabilir düşününce diş minesine de zarar verir ben onu en iyisi çektirmeye çalışıyım.nezamana kadar kullanıcaz tedaviye başlayana kadar mı yoksa? Birde cnm neden doğum kontrol hapı verdi sana dr?
canım istersen onu rondada çek çeker sanırım hiç olmazsa birazın dene bakalım belki çeker
bilmiyorumki canım ben şimdi bir kaşık yicem tedaviye tam başlayınca sabah akşam yemeyi düşünüyorum
böyle bir topik açılmışya oraya yazdım cvp verirler belki ona göre hareket edecem
doğum kontor hapını ben istedim çünkü adetlerim düzensiz benim düzenli gelsin diye ama zaten veriyorlar o ay kist felan oluşmasın diye genel olarak geçen tedavide vermişti dr bu sefer ben istedim
kızlar rabbim en yakın zamanda bebişlerinizin haberini vermeyi nasip eğler inşallah ama ben tedavi görürken bir kızla konuşmuştum o da soğan kürü yapmış tedavi sırsında ve bütün yumurtaları toplanamadan kırılmış yani siz yinede doktorunuza sorun canlarım güzel haberlerinizi almak dileğiyle inşallah
amin zeyracım allah senin bebeğini tamamına erdirsin
doğru söylüyorsun soğan suyunu tehlikeli olduğunu biliyorum düşük tehlikesi bile yapıyor onun için onu denemem tehlikeli bişey yani ama tarçın hamilelği kolaylaştırıyormuş dr sorarım yinede
canım çekmeye çalıştım dediğin gibi tabi öyle un gibi olmadı ama idare eder zaten az almış onu bitince ben alıcam artık çektiririm onları bende sadece sabah kullanıcam .ışe yarar inş.
zeyra bebeğini Allah tamamına erdirsin kucağına sağlıkla al inşallah.
plumcum canım nasılsın olsun olduğu kadar yeter bitsin çekilmişini alırsın
bu arada içim rahat etmedi ve drumu aradım sordum hiç bir zararı olmaz ama kilo aldıra bilir dikkat et dedi