• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler

demekki korkununda bir parça payı varmışş ama yine korkuyorum plum şimdi ya olmazsa olursa kaybedersem diye nasıl yenecem bunu bilmiyorum

inanmıyorum yaaaaaa neymiş o öyle aman allahım ne kadar pahalı halbuki kendi hastaları yaşadıklarını biliyorlar anlamıyorum yaaaaa

inşş allahın izniyle başa çıkarız ben psikolağa gitmeyi düşünüyorum zaten hamilelğimde dr bana önerdi çok telaşlı olduğumu görünce randevumu aldım ama maalesef bebeğimi kaybettikten sonra gittin psikologda dedi eğer burda devam edeceksen tedaviye gel bu sefer beraber götürelim diye bakalım

Evt cnm en doğrusu ben ilkinde ne olduğunu pek anlamadım aslında şaşkın gibiydim kaydirigubbakcemile3 tedavi upuzun hamilelik ise çok çabuk geldi Senelerce amacım hamile kalmakmış ya bir sonraki hedefi düşünemedim beceremedim taşımayı gibi geldi.Belkide 8 haftalık ta erken kaybettim diye.Ama dediğim gibi şimdi bide korku eklendi bende yardım almayı düşünüyorum normaldede ben zaten çok heyecanlı bir tipimdir.

plum inan bende aynı senin gibiyim hemen bişyden pimpiriklenirim mesela çarşamba adet oldum ve kanamam o kadar az geliyordu ki dr gidecektim neyse ki bu gün iyi artık eşim bıktı bu hareketlerimden adamada hak veriyorum benimle evli olmak zor

Her şeyden bişey çıkarabilirim valla kaydirigubbakcemile3 benimki de öyle düşünme artık kötü şeyler der durur

benim kocişte öyle diyor sositososito napalım biz böyleyiz
plum bu tarçın bal çörek otu karışımı duydunumu hiç şimdi ona bakıyordum sanırm denicem birde anans yicem tedavide belki faydası olur

canım ben Ananas yemiştim her gün iki dilim falan ama transferden sonra diye duymuştum tutunmaya yardımcı diye. Ama bak tarçın çörekotlu balı bende bu sefer deniycem yumurta kalitesi açısından iyiymiş dimi oda.

evt ya şimdi bir arkadaşa msj gönderdim inşş cevaplarsa bende sana yazarım
canım bende evdeyken yedim iki sefer ama bu sefer daha fazla yicem

bu arada bize msj geldiğini nerden anlıcam canım daha yeniyim ya pek bilmiyorum inşş cvp yazar bizde deneriz

cnm yukarda sağda ismimiz yazıyorya hani hoşgeldiniz falan yeni mesaj diye kısım var orda bildirin varsa yazıyor.

evt canım her şeyi deniycem bende bu sefer hiç biri zarar vericek şeyler değil bence sadece biliyorsun transferden sonra sabıkalı olan maydanoz diye biliyorum

canım bana gönderdiğin msj şimdi okudum bilmiyordum ya bu arada memnun oldum:lepi:

evt bende denicem hatta yarın alsammı acaba çörek otu felan bu arad onların taze çekilmiş olmsı gerekiyrmuş değilmi

Olsun cnm öğrenmiş oldun bu arada zamanla daha yeni yeni neler öğreniyorum burda kaydirigubbakcemile3. Dur iyi dedin bende söyleyim getirsin banada hazır olsun. Başlayalım.En azından bunlarla hazırlık yaparız vakit geçer

evt denemekte fayda var çünkü önemli olan sağlıklı yumurta elde etmek bizdeki genetik olduğu için elde çok az kalıyo belki böylelikle biraz fazla embriyom olur değilmi inşş yani birde yumurta toplanmadan önce kocamada keçi boynuzu pekmizi yediririm biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin takdiri

birde soğan kürü duymuştum ben ama o galiba tedavilerden önce yapılacak enfeksiyon falan varsa temizlesin diye. Birde düşününce çok kötü sabah akşam içiliyor soğanlar kaynatılıp suyu. Bu biraz zor ama gerekirse onu da yaparım

Back