• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler

meraba canım bende 5 haftalık ken kay bettim ama çok zor oldu o yüzden bir sene ara verdim ve ilk denememde oldu tekrar aynı acıyı yaşamaya korkar oldum ama inşallah sen yaşamazsın ve güzel haberlerini alırızz

Sonuç pozitif çıkınca eşimle ilk işimiz ne zaman doğacak diye hevesle hesaplamıştık. Bebeğimi kaybettiğim günden sonra bu ayın gelmesini hiç istemedim.Hastalıklı bir düşüncemidir nedir bilmiyorum ama her gününden nefret ettim. Hayat ne tuhaf bu günlerde benle eşim için hiç bilmediğimiz yepyeni bir mutluluk olabilirdi .Ama kaldığımız yerden devam ediyoruz iki kişilik bir aile olarak....
Bu bir kaç günün böyle kötü olcağını beklerken biliyordum. Kendimi bazen şimdi kaç haftalık olcaktım diye hesaplayıcının başında bulurdum ara ara çünkü....
Ekim ayının ilk onbeşini atlattım neyseki arkadaşlar şimdi bana geçmiş olsun şimdi geçti. Kasım gibi 2. denemeye start vericem allahın izniyle .Bir daha bu kötü tecrübeyi hiçbirimizin yaşamaması dileğiyle...

Son düzenleme:
uykucu şirine ilk bebeğinin ölmesi çok kötü bir durum bak gör bu yumoşların sana sıkıca tutunacaklar ikiz olmasıda çok güzel olur ya biraz zor olsada büyütmrk olsun katlanılır yeter ki sağlıcakla hayırlısıyla gelsinler
ben de 1 gün daha yaklaştım gitmeye ama çok kötü fena grip oldum ilaçları kullanıyorum inşallah gidene kadar düzelirim de tedaviye ilçlara dirençli başlarım inşallah hepimiz için herşey yolunda gider

inşş canım.. sıkı sıkı tutunurlar inşş :Saruboceq:

:asigim::asigim:inşş canım ultrasyondaki son hallerini gösterince doktorum ikiside canı gönülde n istedimm..rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin :Saruboceq:

Aminn cnm bu sefer ikiz olsun inşallah. İlk hamilemiz sen olucaksın inşallah.[/QUOTE]

inşş canım..çok isterim bende :Saruboceq:

meraba kızlar tedavim boyunca kayınvalidemlerde kalıyorum o yüzden pek nete giremiyorum.bendeki son havadislerde şöyle,cuma günü yumoşlar yoplandı 9 yumurtadan 6 sı döllenmiş ama maşallahhh:nazar::nazar: çok iyiymiş kaliteleri o yüzden çarşambaya transfer yapacaklar.yani sonuç günüm 28 ekime geliyor.....

rabbim yüzünü güldürsün canım tedavinin sonunda
:Saruboceq:

bu topiğin ilk hamilesi olmak isterdim gerçekten ..ama kısmetten öteye yol gitmiyor biliyorsunuz..

test sonucum negatif maalesef

bu topiğin ilk hamilesi olmak isterdim gerçekten ..ama kısmetten öteye yol gitmiyor biliyorsunuz..

test sonucum negatif maalesef

böyle bir durumda ne desek boş biliyorum ama inanki çok üzüldüm.inşallah çok yakın zamanda rabbim doğal yoldan gönderir mucizeni....

Ekim15. Sata göre baktığımızda tahmini doğuracağım gün.Sonuç pozitif çıkınca eşimle ilk işimiz ne zaman doğacak diye hevesle hesaplamıştık.O gün ekim ayı en sevdiğimiz aydı. Bebeğimi kaybettiğim günden sonra bu ayın gelmesini hiç istemedim.Hastalıklı bir düşüncemidir nedir bilmiyorum ama her gününden nefret ettim. Hayat ne tuhaf bu günlerde benle eşim için hiç bilmediğimiz yepyeni bir mutluluk olabilirdi .Ama kaldığımız yerden devam ediyoruz iki kişilik bir aile olarak....
Bu bir kaç günün böyle kötü olcağını beklerken biliyordum. Kendimi bazen şimdi kaç haftalık olcaktım diye hesaplayıcının başında bulurdum ara ara çünkü....
Ekim ayının ilk onbeşini atlattım neyseki arkadaşlar şimdi bana geçmiş olsun şimdi geçti. Kasım gibi 2. denemeye start vericem allahın izniyle .Bir daha bu kötü tecrübeyi hiçbirimizin yaşamaması dileğiyle...

selam arkadaş
ben de senin gibi ekimin gelmesini istemeyenlerdenim.....içimizi çok kanatıyor ama hayat devam ediyor...bende 3 transferden 4 kese görüldü 11. hafta anembriyonik gebelikten sonlandırıldı.. şubat, mart gibi 3. denemeyi yapacağım, hepimize kolay gelsin......umuda giden yolda düşüp kalkıyoruz ama umuyorum, umut bizden kaçmıyor, sadece herkese olduğundan biraz daha uzakta duruyor, bir gün umutlarımızı koklayabileceğimizi umuyorum.........

selam arkadaş
ben de senin gibi ekimin gelmesini istemeyenlerdenim.....içimizi çok kanatıyor ama hayat devam ediyor...bende 3 transferden 4 kese görüldü 11. hafta anembriyonik gebelikten sonlandırıldı.. şubat, mart gibi 3. denemeyi yapacağım, hepimize kolay gelsin......umuda giden yolda düşüp kalkıyoruz ama umuyorum, umut bizden kaçmıyor, sadece herkese olduğundan biraz daha uzakta duruyor, bir gün umutlarımızı koklayabileceğimizi umuyorum.........

Selam cnm.Çok geçmiş olsun bu yaşadığığın son kötü tecrübe olsun. Dediğin gibi hayat devam ediyor, napalım. Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin bizlere.

plum canım nasılsın görüşmeyeli ben istanbula gittim geldim histereskopi oldum geçtiğimiz cuma günü nasipse kasımın başında tedaviye başlıyacağız rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşş

destekleriniz için sağolun kıslar..

böyle bir durumda ne desek boş biliyorum ama inanki çok üzüldüm.inşallah çok yakın zamanda rabbim doğal yoldan gönderir mucizeni....

canım benim inan çok üzüldüm ama durmak yok inşş nasip edecek rabbim sanada banada isteyen herkesede

Canım çok üzüldüm. İnşallah canım Rabbim daha fazla aratmadan kendiliğinden versin sana bebek.

plum canım nasılsın görüşmeyeli ben istanbula gittim geldim histereskopi oldum geçtiğimiz cuma günü nasipse kasımın başında tedaviye başlıyacağız rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşş

Canım sevindim şu histerekopiyi atlattığına hayırlısıylan.Amin cnm bir kere veren Allah yine versin bizlere sağlıklı bebekler kucaklarımıza almak nasip olsun.
Ben bu bir kaç gündür nane limonum ne biliyim kasıklarım ağrıyordu karnıma kramplar girdi hiç yoktan bütün yediklerimi çıkardım dün akşam. Sanırım üşüttüm biraz canım sıkıldı ama bu gün daha iyiyim artık devam ederse doktora giderim diye düşünüyorum bakalım.

Canım sevindim şu histerekopiyi atlattığına hayırlısıylan.Amin cnm bir kere veren Allah yine versin bizlere sağlıklı bebekler kucaklarımıza almak nasip olsun.
Ben bu bir kaç gündür nane limonum ne biliyim kasıklarım ağrıyordu karnıma kramplar girdi hiç yoktan bütün yediklerimi çıkardım dün akşam. Sanırım üşüttüm biraz canım sıkıldı ama bu gün daha iyiyim artık devam ederse doktora giderim diye düşünüyorum bakalım.

şükür canım atlattım hamdolsun kolayı gitti zoru başlıcak şimdi rabbim yardımcımız olsun
sanada geçmiş olsun canım havalar kötü ondandır aman dikkat et olmazsa doktora git canım

bende 3 ay kadar önce üçüzlerimi kaybettim.:a015: 5 yıllık hasretten sonra tüp bebek yöntemiyle üçüzlerime hamile kaldım.fakat 6 aylık erken doğumda kaybettim. seni anlıyorum canım çok zor allah yardımcımız olsun:a015:

bende 3 ay kadar önce üçüzlerimi kaybettim.:a015: 5 yıllık hasretten sonra tüp bebek yöntemiyle üçüzlerime hamile kaldım.fakat 6 aylık erken doğumda kaybettim. seni anlıyorum canım çok zor allah yardımcımız olsun:a015:

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sana yeniden üçüz versin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Bizlerinkisi zor elde edilen gebelikler böyle oluncada 2 kat daha derinden sarsıyor.Tam buldum derken kaybetmek...Ne diyelim bu son olsun sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sana yeniden üçüz versin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Bizlerinkisi zor elde edilen gebelikler böyle oluncada 2 kat daha derinden sarsıyor.Tam buldum derken kaybetmek...Ne diyelim bu son olsun sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun :Saruboceq:
teşekkür ederim haklısın canım özlemle bekliyorsun ama sonunda kavuşamamak çok acı.çektiklerimizi unutturacak evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.

Son düzenleme:
Back