Merhaba kızlar
öncelikle bebeğini kaybeden arkaşlarıma Rabbim sabır sonrasında yeni kardeşler göndersin inşallah
bende ilk tüp bebek denememde ikizlerime hamile kaldım ve malesef oğlumu 21 kızımı 23 haftada kaybettim erken doğumla çok zor oldu benim için
çok kötü günbler geçirdim çünkü ben onları hissettim doğumda bakmadım kuzularıma çünkü onlar bir bebekti sadece minik saçları bile varmış hala aklımdalar unutmadım 1.5 yıl olacak nerdeyse
bebeklerimi kaybettikten 9 ay sonra mucize bir şekilde kendiliğinden hamile kaldım tek bebeğe ve şuanda 33+ 4 günlük olduk inşallahh sağlıklada alırım
darısı isteyen herkesin başına
merhaba cnm bu sabah yedim çok kötü tadı belki sabah aç karnına diye mide bulandırıyor ama direnicem akşamları yemiycem sadece bir kez sabah yiycem. Doktora sormakla çok iyi yapmışsın daha gönül rahatlığıyla yerim artık . İlaçlar başlayınca bi yan etkisi olur muymuş bununla ilgili bir şey dedimi fazla yumurtlama falan
Merhaba kızlar
öncelikle bebeğini kaybeden arkaşlarıma Rabbim sabır sonrasında yeni kardeşler göndersin inşallah
bende ilk tüp bebek denememde ikizlerime hamile kaldım ve malesef oğlumu 21 kızımı 23 haftada kaybettim erken doğumla çok zor oldu benim için
çok kötü günbler geçirdim çünkü ben onları hissettim doğumda bakmadım kuzularıma çünkü onlar bir bebekti sadece minik saçları bile varmış hala aklımdalar unutmadım 1.5 yıl olacak nerdeyse
bebeklerimi kaybettikten 9 ay sonra mucize bir şekilde kendiliğinden hamile kaldım tek bebeğe ve şuanda 33+ 4 günlük olduk inşallahh sağlıklada alırım
darısı isteyen herkesin başına
melisesra sen nasılsın cnm biz yine duygu yoğunluğu yaşıyoruz gördüğün gibiselam kıslar nasılsınız
evt canım çok zor eşim sabah gidiyor akşam geliyor ben bütün gün yalnız komşuluk felanda yok burda yalnızlıktan çok sıkıldım inşş bebişlerimiz olurda yalnızlıktan kurtuluruz oturup bugün baya ağladım evt bende aynı senin gbiydim sekiz yıl hiç olmadı bebeğim hamile kalamadım ama hamile kaldım ve daha çok istedim oun arkasından iki düşüğm daha oldu enson bu bebeğimi kaybettim inşş bunlar son olur caınm yalınızlığız biter akşam kocalarımız gelince bugün çok yoruldum çocuğun arkasından diye biliriz inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?