tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler

merhaba cnm bu sabah yedim çok kötü tadı belki sabah aç karnına diye mide bulandırıyor ama direnicem akşamları yemiycem sadece bir kez sabah yiycem. Doktora sormakla çok iyi yapmışsın daha gönül rahatlığıyla yerim artık . ılaçlar başlayınca bi yan etkisi olur muymuş bununla ilgili bir şey dedimi fazla yumurtlama falan

Merhaba kızlar
öncelikle bebeğini kaybeden arkaşlarıma Rabbim sabır sonrasında yeni kardeşler göndersin inşallah
bende ilk tüp bebek denememde ikizlerime hamile kaldım ve malesef oğlumu 21 kızımı 23 haftada kaybettim erken doğumla çok zor oldu benim için
çok kötü günbler geçirdim çünkü ben onları hissettim doğumda bakmadım kuzularıma çünkü onlar bir bebekti sadece minik saçları bile varmış hala aklımdalar unutmadım 1.5 yıl olacak nerdeyse
bebeklerimi kaybettikten 9 ay sonra mucize bir şekilde kendiliğinden hamile kaldım tek bebeğe ve şuanda 33+ 4 günlük olduk inşallahh sağlıklada alırım
darısı isteyen herkesin başına

Bebeklerini kaybetmene çok üzüldüm ama şimdi yine hamilesin çok sevindim seninkiler kardeşlerini yollamışlar az kalmış hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kavuşursun inşallah. Amin inşallah bizlerde alırız kucağımıza.

plumcum biraz tadı kötü ama bende yemeye devam edecem yeyip su içiyorum arkasından napayım evt gönlün rahat olsun canım yok doğalya hiçbir yan etkisi yok ohss sordum biz önlemimizi alıyoruz zaten dedi benimde içim rahatladı

yağmurcn slm canım kaybettiğin bebeklerine çok üzüldüm rabbim sabır versin ama yeni gelen bebeğine okadarda sevindim rabbim tamamına erdirsin inşş bizlerede rabbim nasip etsin hayırlısıyla

Aminn kızlarr Allahrazı olsun güzel dilekleriniz içinn... Rabbim tüm melek annelerine sağıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahh
plum 12 ve nrcnözbk sağolun çokkk

canım benim sende sağol bizlere dua et olurmu bizde miskokulularımıza kavuşalım hamişlerin duası kabul olurmuş

bende sana dua edecem miskokulunu sağlıkla kucağına aldiye

Aminn Aminn.. Dua etmezmiyimm inşalalh kabul olur Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahh sağlıklı kardeşler...
yani iş hamile kalmakla gerçtekn bitmiyor ben hala korkuyorumm malesef :( zor bebek olunca böyle oluyor sanırım

aynen inanki canım senin tecrüben benimken daha acı olmuş canım benimki daha çok küçüktü 8+5 günlüktü kürtaj olduğumda çok zor günler geçirdim ve geçirttim eşime atlattım şükür ama korkularım benimle beraber hala acba tekrar hamile kalabilecemmi kalsam bişey olurmu yani benimde hiç bitmicek korkularım eminim

Benimde yeni eklenen korkum acaba tek hamilelik miydi bidaha kalıcam mı? ıyice paronayaklaşıyorum galiba:Saruboceq: ay allahım inşallah bir de böyle bir problem çıkmaz

plumcum öyleyiz hepimiz korkularımız nasip olursa bebeğimizi kucağıma alana kadar sürecem yani benimki öyle olacak

Ben bu sefer elimden ne geliyorsa yapıcam sanki hep bişeyler eksik gibiydi şaşkınlıktan herhalde biz görüşmeye diye gitmiştik ilk ve tek görüştüğümüz yerdi merkez. Ne yapılmalı diye gitmiştik neyimiz var diye. Direk micro dediler ve elimize ilaç tutuşturup yolladılar. iyi kide öyle de oldu gerçi bize bu lazımmış eşimde bende bu gün yarın diye diye 8 koca yıl geçirmişiz. Şimdi deneyimim de eklendi. ıyisiyle kötüsüyle. Bana düşen görev neyse uyguluycam. Allah utandırmasın.

evt bende öyle yapacam elimden ne geliyorsa yapacağım ben hep uğraştım hep çabaladım olsun diye 10 yıllık evliyiz 8 yılını tedavilerle geçirdik bu son olur inşş rabbim bize meleklerimizi gönderir dedigin gibi rabbim utandırmasın

nrcn çocuksuz evlilik yürütmek aslında çok zor. Biz bu güne kadar çok şükür 8 yıla çoçuksuz geldik Daha nice 8 yıllar sürecek gibi Allah da bozmasın ama bu kayıbımdan sonra anladım ki anneliğin tadını aldım galiba eksikliğini daha bir fazla hissetmeye başladım. Denemeden önce ben böyle değildim o kadar istediğimin farkında da değildim.

evt canım çok zor eşim sabah gidiyor akşam geliyor ben bütün gün yalnız komşuluk felanda yok burda yalnızlıktan çok sıkıldım inşş bebişlerimiz olurda yalnızlıktan kurtuluruz oturup bugün baya ağladım evt bende aynı senin gbiydim sekiz yıl hiç olmadı bebeğim hamile kalamadım ama hamile kaldım ve daha çok istedim oun arkasından iki düşüğm daha oldu enson bu bebeğimi kaybettim inşş bunlar son olur caınm yalınızlığız biter akşam kocalarımız gelince bugün çok yoruldum çocuğun arkasından diye biliriz inşşş

selam kıslar nasılsınız
melisesra sen nasılsın cnm biz yine duygu yoğunluğu yaşıyoruz gördüğün gibi

Eşimde bazen ben çok dır dır yapınca onu niye yaptın ne ettin falan inş. bir çocuk olurda onla uğraşmaktan bana kafayı takmaya vakit bulamazsın diyip duruyor .Yiyomuşum ben onu çenemle de :roflol: İnşallah cnm olsun dünya umrumda olmuycak.

Bu arada bizim burdada da doğru düzgün komşuluk yok olsada hep aynı soru ne zaman bebek geliyor?

ıyı olmaya calısıyorum canım
doktorumla konustuk 1 adet donemınden sonra baslayabılırız tedavıye dedi
ne gıbı testler yaptırmam gerek dedim
bu sekılde 3 kere olursa test ıstıyoruz dedi anlamadım bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…