merhaba plum ve uykucu şirine bende sizlerdenim.bebişim yaramaz ve gezenti çıkınca taaa gidip tüpün sonuna yerleşmiş ve orada birgüzel kendini saklamayı başarınca maleseff açık ameliyatla almak zorunda kaldılar hem bebişi hemde tüpümü.bayram sonunda nasipse yeni tedaviye başlamayı düşünüyorum.inşallahhhhh bunda böyle bir sorunla karşılaşmayız....ne ben ne de sizler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba plum ve uykucu şirine bende sizlerdenim.bebişim yaramaz ve gezenti çıkınca taaa gidip tüpün sonuna yerleşmiş ve orada birgüzel kendini saklamayı başarınca maleseff açık ameliyatla almak zorunda kaldılar hem bebişi hemde tüpümü.bayram sonunda nasipse yeni tedaviye başlamayı düşünüyorum.inşallahhhhh bunda böyle bir sorunla karşılaşmayız....ne ben ne de sizler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba rakdşalr bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ve malesef bebeğim gelişmedi ve o hazin son KÜRTAJ... aradan 6 ay geçtibu zman diliminde genetik test yaptırdık ve sonuçlarımızçok şükür temiz çıktı.. şimdi dondurulmuşlarla yola devam edeceğim.. ama ne zman denerim bilmiyorum... hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
merhaba rakdşalr bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ve malesef bebeğim gelişmedi ve o hazin son KÜRTAJ... aradan 6 ay geçtibu zman diliminde genetik test yaptırdık ve sonuçlarımızçok şükür temiz çıktı.. şimdi dondurulmuşlarla yola devam edeceğim.. ama ne zman denerim bilmiyorum... hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
lansor nasıl belirtiler vardı sende bhvg değerlerin nasıldı kasık ağrın sacın varmıydı?kaçıncı haftada belli oldu
yok yaptırmadım ve şimdilik gerek olduğunu düşünmüyorum canım.yanlış yere yerleşmesi dışında sanırım sağlıklıydı bebeğim.Arkadaşlar ikinci denemeden önce genetik tahlil yaptırdınız mı yada yaptırmayı düşünüyormusunuz?
canım plıum cum, inaşllah bu mübarek aylarda senin ve diğer tüm arkadaşların bebişleri kendiliğinden gelir.. kendisi gelmese de ilk tedavinizde pozitif olur inşallahhhh, rabbim hepinizin dualarını kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?