- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
lansor17 sanırım ilk sayfaya editlemeyi becerebildim cnm birde sen bakarsan. Evt böylesi çok daha iyi ilk sayfadan daha iyi görülür. Daha net bir düzen olursa daha iyi olur. Eklenicek bir şey varsa düzeltirmisin sende listeden lütfen
plum listen hayirli olsun insallah hepimizin son tedavileri olur....
ben yurt disinda yasiyorum bu yuzden merkez ismi vermedim
Yazdım cnm Artvınlı9876 daha öncekilerde memorial mıydı senin.
Biliyorum hale hanımı herkez ondan çok şeker diye bahsediyor Benim kide Semra hn dı.evet canım.daha önceki tedavilerimde memorial ve hale hanımla olmuştu.
günaydın kızlarrr nasılsınız
plumcum canım evt fark ettim yazmışsın ellerine sağlık
kızlar ne güzel ekimde başlıcağız genelimiz hadi hayırlısı inşş hayırlısıyla hepimizin hamile olduğumuzu duyururuz burdan ama sağlıklı şekilde rabbim eski yaşadıklarımıszı yaşatmasın inşş
Arkadaşlar merhaba. Ben zor kavuştuğum bebeğimi kaybedeli çok oldu. Eğer yaşasaydı 15 ekimde doğucaktı.8. haftada bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için gittiğimizde 6. haftada gelişiminin durduğunu öğrenip kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu sitede ve en önemlisi yaşadığım bu kötü tecrübeden anladım ki hamile kalmakla iş bitmiyormuş...Taşımak çok zor, uzun ve korkutucu en azından bana şu an öyle geliyor. Bu bir kaç ay içinde 2. denememi yapıcam Allahın izniyle tabi. Bebeğini kaybeden arkaşlar birbirimizden bu topikte yazışarak haberdar olalım. Bir daha bu kötü tecrübeyi yaşamamak dileğiyle...
İSİM...........................TEDAVİ........................BAŞLANGIÇ...........................MERKEZ
ARTVINLI9876.............3.deneme.....................Ramazandan sonra...................Memorial
nrcnözbk.....................5.deneme.....................Ekim.......................................Fertijin
plum12........................2.deneme.....................Kasım.....................................Memorial
lansor17......................3.deneme.....................Ekim.......................................Umut tüp b.
ayse57........................6.deneme.....................Kasım......................................?
UykucuSirine...............2.deneme.....................Ekim........................................?
rokoko.........................?.................................Ekim........................................?
simge_wxyz.................2.deneme....................?..............................................?
merhaba kıslar bende bebegımı kaybettım kalbı durdu bugun tam 9 haftalık olucaktı((
tekrar denıcem ama ne kadar beklemem gerekıyor bılmıyorum kurtajla alındı bebegım carsamba gunu
merhaba kıslar bende bebegımı kaybettım kalbı durdu bugun tam 9 haftalık olucaktı((
tekrar denıcem ama ne kadar beklemem gerekıyor bılmıyorum kurtajla alındı bebegım carsamba gunu
hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun şuan yaşadıklarını en derinden yaşıyorum bende haziran ayında kaybettim bebeğimi benimkide 8+5 günlüktü çok zor geçti o süreç ilk zamanlar depresyondaydım teşhiside kondu zaten ama dr izin vermedi ilaç tedavisine ama atlattım çok şükür emin ol sende atlatacaksın ve tekrar denemek isticeksin nasipse ben gelecek ay başlıcam bu ay başlıcaktın içimden gelmedi sanırm korkularım sebebp buna demek hakkımızda hayırlısı buymuş arkadaşım daha fazla yazmıcam çünkü şuan sana hiç bişeyin iyi gelmediğini çok iyi biliyorum
3 ay beklemen yterli canım rahimin toparlanması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?