tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler

ellerine sağlık çok güzel olmuş canımŞeniz yanlız uykucu şirineyi unutmuşsun sanırım oda ekimde başlayacağım yeni tedaviye demişti

plum listen hayirli olsun insallah hepimizin son tedavileri olur....
ben yurt disinda yasiyorum bu yuzden merkez ismi vermedim

plum listen hayirli olsun insallah hepimizin son tedavileri olur....
ben yurt disinda yasiyorum bu yuzden merkez ismi vermedim

hepimizin için cnm hayırlısı olur umarım uğur getirir cnm bize. Hamilelerimiz diye liste yapmak kısmet olsun.

ellerine sağlık plumcum inşş dediğin gibi hamilelik listemizide hazırlarsın
bu arada ben gelecek ay başlıcam tedaviye nasipse hastenemin ismide fertijin

plum 12 canım.merkazi yazmayı unutmuşum.memorial.seninle aynı merkez belki karşılaşırız.

günaydın kızlarrr nasılsınız

plumcum canım evt fark ettim yazmışsın ellerine sağlık

kızlar ne güzel ekimde başlıcağız genelimiz hadi hayırlısı inşş hayırlısıyla hepimizin hamile olduğumuzu duyururuz burdan ama sağlıklı şekilde rabbim eski yaşadıklarımıszı yaşatmasın inşş

merhaba cnm ekimde inşallah şenlenicek burası. Duanada kocaman Amin :Saruboceq:

arkadaşlar nasılsınız bu gün? Listeye bilgilerinin yazılmasını isteyen varsa bildirsin yazalım.

merhaba kıslar bende bebegımı kaybettım kalbı durdu bugun tam 9 haftalık olucaktı((
tekrar denıcem ama ne kadar beklemem gerekıyor bılmıyorum kurtajla alındı bebegım carsamba gunu

merhaba kıslar bende bebegımı kaybettım kalbı durdu bugun tam 9 haftalık olucaktı((
tekrar denıcem ama ne kadar beklemem gerekıyor bılmıyorum kurtajla alındı bebegım carsamba gunu

Canım geçmiş olsun. Daha çok yeni bu son olsun. En az 2 ay geçmesi gerekir demişti doktorum bana anca toparlanıyor rahim çünkü. 1 ayda kürtaj olduğum için koydu sanırım 3 ay sonra gelebilirsin demişti bana da.

saol canımm aminn ıhsallah son olur hakkımızda hayırlısı olsun ama cok korkuyorum tekrar denemeye

Canım bende korkuyorum ilkinde hiç bişey bilmeden cahilce başladık tedaviye eşimde bende bize ne derlerse robot gibi uyguluyorduk. Şimdi herşeyi bildiğimiz için daha korkunç geliyor fazla herşeyi bilmek iyi değil derler ya.

hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun şuan yaşadıklarını en derinden yaşıyorum bende haziran ayında kaybettim bebeğimi benimkide 8+5 günlüktü çok zor geçti o süreç ilk zamanlar depresyondaydım teşhiside kondu zaten ama dr izin vermedi ilaç tedavisine ama atlattım çok şükür emin ol sende atlatacaksın ve tekrar denemek isticeksin nasipse ben gelecek ay başlıcam bu ay başlıcaktın içimden gelmedi sanırm korkularım sebebp buna demek hakkımızda hayırlısı buymuş arkadaşım daha fazla yazmıcam çünkü şuan sana hiç bişeyin iyi gelmediğini çok iyi biliyorum
3 ay beklemen yterli canım rahimin toparlanması için

plum nasılsın canım iyisindir umarım bugün cuma ve hayırlısıyla rabbim bize meleklerimizi versin diye dua edelim birbirimize

saol canım çok tsk ederim sanada gecmıs olsun canım bende kaybettıgımde 8+5 di çok zormus pekı canım sen herhangı bı test yaptırdınmı bu durum ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…