• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler

melisesracım evt canım benim dr kürtajdan sonra bebeği genetiğe gönderdi ancak temiz çıktı onun dışında test felan yapılmadı

benımkını gondermedıler soyleseydınız dedıler moralım okadar bozuldukı
canım bıde kan pıhtılasma testı yaptır derım bana onu dedıler

ben daha önceden yaptırmıştım zaten var bende kan pıhtılaşması onun önlemini de almıştık kansulandırıcı iğne vurulmaya başlamıştım hamile kaldıktan sonra

benımkını gondermedıler soyleseydınız dedıler moralım okadar bozuldukı
canım bıde kan pıhtılasma testı yaptır derım bana onu dedıler

Ne demek cnm söyleseydiniz nasıl doktor bunlar... sen nasıl bilbilirsin ki bunu sanki her gün yaşadığmız şey.

sorma canımya atmıslar moralım cok bozuldu
ALLAHLARINDAN BULSUNLAR
benım şimdi ne gıbı testler yaptırmam gerekıyor bu sorunu bulmak ıcın

canım bence bir dahaki deneme için merkezin için bir daha bir düşün benim bunlar kafamda soru işaretleri yaratırdı güven duymadığın bir doktorla bir hamilelikte ne kadar sağlam olur sorarım. Genetik tahliller eşine ve sana bir de bu kan pıhtılaşması önemli bunları yaptır. Bende yaptırıcam ikinci denememi bu yüzden kasıma attım çünkü sonuçlarının çıkması biraz fazla aman alıyor.

plum evt çok üzücü hani sebebi bilinse ona göre önlem alınırdı

melisesra bana dr dedği korkudan olmuş olabilir diye gerçektende çok korkuyordum kaybetme korkusu ondan olabilirmiş bu sefer nasipse psikoloğa gidecem aynı zamanda inşş fadasını görürürm

Benim doktorumun bana öncelikle dediği tahlilleri yaptıralım. Bunun altında nedenler olabileceği gibi sebepsizde olabilir genelde ilk hamileliklerde bu gibi şeyler olabiliyor vücut kabul etmeyebilir demişti.

kızlar zaten bizimki genetik sonrun ben o testleri yaptırdım iki sene önce ama bebeğimin ölüm nedeni genetik değilmiş yani dr dedğine göre taşıcıymış sebebp o değil yani

ama şöyle bişey var belki bende başka hastnede yaptırsaydım göndermicekti genetiğe sağolsun benim dr dedi biz talep bile etmedik üstelik onun için para bile almadılar bizden

plum canım siz ödedinizmi para

benım merkezım amerıkan hastanesı ama bebegı baska yerde aldırdım merkezımden ve doktorumdan memnundum saolsun ılgılendı bızle sanırım yıne orda olucak
bende cok korkuyordum canım sureklı wc ye kosuyordum kanamam felan gelır dıye hıc boyle tam anlamıyla sevınememıstım hep ıcımde korku vardı çok zor bı durummus ıhsallah bır daha yasamayız
kızlar bu testler ıcın nereye gıtmem gerekıyor

ama şöyle bişey var belki bende başka hastnede yaptırsaydım göndermicekti genetiğe sağolsun benim dr dedi biz talep bile etmedik üstelik onun için para bile almadılar bizden

plum canım siz ödedinizmi para

Biz ödedik evet ama önce sordular bebeğiniz patolojiye gidicek diye .Kromozom anomalisi varmı diye.

ne kadar ödediniz peki plumcum bu konuda dr çok iyi şimdiki tedavvimde indirim yaptı sağolsun inşş pgd işlemi içinde genetik labaratuarına biraz yaptıracam dedi

evt katılıyorum sana plum merkez adım adım anlatıyor bana dr bebeğin öldüğü öğrendiğimiz gün buraya para vermeyin boşuna devlet güvenceniz var orda yaptırın dedi ve ben gittim devlete ama korkunçtu güvenemedim ondan sonra dr aradım normalda kürtjı 900 yapıyo bizden 500 aldı yani hiç para göz biri değil inşş bu sefer böyle şeyler başımıza gelmez

şu korku diyince bende öyleydim sürekli hep düşücek bu korkusu. Ailemdede var ilk bebekleri düşük olan benimde öyle olucak derdim ve oldu malesef.

kıslar benım merkezde sanırım 2 3 mılyar kurtaj ve sıgortada karsılamıyor
oyuzden baska yerde yaptırdım 450 ye

Back