plumcum slm canım nasılsın benimde adet olmam lazım nasıl belim ağrıyo anlatamam düzensiz benim adetlerim 5 gün oldu geçeli bir gelmedi yaaaaaaa
inşş canım hayırlısıyla hepimiz meleklerimize kavuşuruz
Kızlar yine merhaba hani demiştim ya düşükten sonra adet belirtilerim azaldı diye karın ağrısıyla uyandım dün gece uykumdan uyandırıcak kadar. Lafımıda geri alıyorum böylece....Herhalde anca düzene girdi.
delikafadulden
canım benimde adetlerim çok sancılı ve ağrılı geçerdi.yatak yorgan kıvranarak yatardım sancım olunca.Doğumdan sonra hiç kalmadı,adet olduğumu bile anlamıyordum o kadar.Şimdi ara ara tekrar hafifde olsa sancılarım başladı.Tekrar doğum yapmam lazım heralde benim::roflol:
kızlar merhaba öyle yada böyle hepimiz kötü bir tecrübe yaşadık bu son olsun deyip bizde burda düşük yapıp tekrar deniycekler diye liste yapalım mı? Hem birbirimizden haberdar olmuş oluruz. nedersiniz?
kızlar slm nasılsınz
evt plumcum yapalım bir liste beni listenin ikinci sırasına yaz 4 düşükle
ya kızlar bugün adet oldum buay istanbbula gidip tedaviye başlıcaktım kararsız kaldım gitsemmi yoksa gelecek aya mı bıraksam sanırm gelecek aya kalacak ekimdeki adetimde başlıcam sanırm
Arkadaşlar ben bir liste oluşturmaya çalışıyorum ama sorun şu ilk defa yapıyorum liste yapmayı iyi bilen arkadaşlar düzeltebilir yada sıfırdan daha sağlam bir liste yapabilir. İnşallah uğurlu gelir bu liste. Düşük kelimesini geçirmek istemedim hepimizin siniri bozulur siz nedersiniz?
merhaba arkadaslar bende sizinle ayni kaderi paylasiyorum...
ocak 2007'de dondurulmus embriyo transferim oldu ve 13subatta hamile oldugumu ogrendim, 2gun sonra tekrar kan aldirdigimda bhcg çok guzel ilerliyodu ama kaderin oyunu iste , bir hafta sonra kanamam basladi, kac kez acile gittiysem beni hep eve geri gonderdiler, oysa bastan gelen pembe akintilarim varken biseyler yapabilirlerdi diye biliyorum artik ama onlar hiç bisey yapmadiler, en sonunda ekografide kesenin biri yerinden kopmus, digeride kanla dolu gorundu!!!
bebeklerim ekimde dogacakti, eger biraz caba gosterilseydi belki onumuzdeki ay 1.yaslarini kutlayacaktik!!
bu olaydan sonra baska bi merkeze gittim, orda 2ilacli tedavimden 14 embriyo elde edildi, taze olarak 2tane transfer edildi, 12tane donduruldu, su an 8tane embriyom var
toplam 2 kez taze 3kezde dondurulmus embriyo transferim oldu....
merhaba arkadaslar bende sizinle ayni kaderi paylasiyorum...
ocak 2007'de dondurulmus embriyo transferim oldu ve 13subatta hamile oldugumu ogrendim, 2gun sonra tekrar kan aldirdigimda bhcg çok guzel ilerliyodu ama kaderin oyunu iste , bir hafta sonra kanamam basladi, kac kez acile gittiysem beni hep eve geri gonderdiler, oysa bastan gelen pembe akintilarim varken biseyler yapabilirlerdi diye biliyorum artik ama onlar hiç bisey yapmadiler, en sonunda ekografide kesenin biri yerinden kopmus, digeride kanla dolu gorundu!!!
bebeklerim ekimde dogacakti, eger biraz caba gosterilseydi belki onumuzdeki ay 1.yaslarini kutlayacaktik!!
bu olaydan sonra baska bi merkeze gittim, orda 2ilacli tedavimden 14 embriyo elde edildi, taze olarak 2tane transfer edildi, 12tane donduruldu, su an 8tane embriyom var
toplam 2 kez taze 3kezde dondurulmus embriyo transferim oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?