tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler

Kızlar yine merhaba hani demiştim ya düşükten sonra adet belirtilerim azaldı diye karın ağrısıyla uyandım dün gece uykumdan uyandırıcak kadar. Lafımıda geri alıyorum böylece....Herhalde anca düzene girdi.

plumcum slm canım nasılsın benimde adet olmam lazım nasıl belim ağrıyo anlatamam düzensiz benim adetlerim 5 gün oldu geçeli bir gelmedi yaaaaaaa

inşş canım hayırlısıyla hepimiz meleklerimize kavuşuruz

iyiyim cnm sende iyisindir inşallah.Olucaksın cnm demek ki ağrıdığına göre kaç aydır bende belirti olmadan oluyordum söylemiştim. Dün gece karnım çok ağrıdı. Bir de düşün ben mart başında kürtaj olmuştum ne kadar süre sonra eski halimi aldım. zamanı düzenliydi ama belirti kaybolmuştu.O da geri geldi gelmesemiydi acaba delikafadulden

Merhaba arkadaşalar.malesefsef bende üzülerek yazıyorumki sizin yaşadıkalrınızı belkide bir çoğunuza göre dahada acısını yaşadım.ilk tedavim mikro ile oldu.sonuç ikizlerim oldu.malesef doğumdan 5 gün sonra ikisinide kaybettim.:mafoldumben.2.tedavimde dondurulmuş embriyolarla oldu.oda kimyasal gebelikle sonlandı.3.tedavimde dondurulmuşlarla oldu.6 haftalık ikizlerime kürtaj olmak zorunda kaldım tüm bu yaşadığım olaylar beni çok yıprattı,yaşayorum ama nasıl tahmin edersiniz.şimdi yeni tedavim için gün sayıyorum.kısmet ederse rabbim.bayramdan sonra yeni ümitlerle tekrar başlayacağım.inşallah benimle beraber bütün arkadaşalrımın yüzleri gülecek.sabııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır.

delikafadulden
canım benimde adetlerim çok sancılı ve ağrılı geçerdi.yatak yorgan kıvranarak yatardım sancım olunca.Doğumdan sonra hiç kalmadı,adet olduğumu bile anlamıyordum o kadar.Şimdi ara ara tekrar hafifde olsa sancılarım başladı.Tekrar doğum yapmam lazım heralde benim::roflol:

Çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın bu kötü deneyimi. Bir an evvel sağlıklı bebekleri kollarına almanı dilerim.
Ne tuhaf dimi kendimizi dinliyip dinliyip durduk şu tedavilerden beri artık herşeyde belirti arıyoruz olmayıncada anormal bir durum var diyoruz. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı.

kızlar merhaba öyle yada böyle hepimiz kötü bir tecrübe yaşadık bu son olsun deyip bizde burda düşük yapıp tekrar deniycekler diye liste yapalım mı? Hem birbirimizden haberdar olmuş oluruz. nedersiniz?

kızlar merhaba öyle yada böyle hepimiz kötü bir tecrübe yaşadık bu son olsun deyip bizde burda düşük yapıp tekrar deniycekler diye liste yapalım mı? Hem birbirimizden haberdar olmuş oluruz. nedersiniz?

yapalım canım.yaz beni listenin en başına.2 kez düşük yaşadım.ramazandan sonra tekrar deneyeceğim.

kızlar slm nasılsınz

evt plumcum yapalım bir liste beni listenin ikinci sırasına yaz 4 düşükle

ya kızlar bugün adet oldum buay istanbbula gidip tedaviye başlıcaktım kararsız kaldım gitsemmi yoksa gelecek aya mı bıraksam sanırm gelecek aya kalacak ekimdeki adetimde başlıcam sanırm

İSİM..........................TEDAVİ....................BAŞLANGIÇ..............................HASTANE

ARTVINLI9876...........3.deneme..................Ramazandan sonra..........................?
plum12......................2.deneme..................Kasım......................................memorial
nrcnözbk...................?...............................Ekim...............................................?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bir liste oluşturmaya çalışıyorum ama sorun şu ilk defa yapıyorum liste yapmayı iyi bilen arkadaşlar düzeltebilir yada sıfırdan daha sağlam bir liste yapabilir. ınşallah uğurlu gelir bu liste. Düşük kelimesini geçirmek istemedim hepimizin siniri bozulur siz nedersiniz?

Canım benim kendini ne zaman hazır ve sağlam hissediyorsan öyle başla bende kasım yazdım ama kararsızım bakalım :1hug:

canım ilk sayfada ilk mesajına edit yaparak oraya bir liste oluşturursan daha iyi olur hem her istediğimizde kolaylıkla bakarız.böyle aralarda olunca zor oluyor.benide ekle listene 3.deneme bayramdan sonra umut tüp bebekte olacak nasipse canım

merhaba arkadaslar bende sizinle ayni kaderi paylasiyorum...
ocak 2007'de dondurulmus embriyo transferim oldu ve 13subatta hamile oldugumu ogrendim, 2gun sonra tekrar kan aldirdigimda bhcg çok guzel ilerliyodu ama kaderin oyunu iste , bir hafta sonra kanamam basladi, kac kez acile gittiysem beni hep eve geri gonderdiler, oysa bastan gelen pembe akintilarim varken biseyler yapabilirlerdi diye biliyorum artik ama onlar hiç bisey yapmadiler, en sonunda ekografide kesenin biri yerinden kopmus, digeride kanla dolu gorundu!!!
bebeklerim ekimde dogacakti, eger biraz caba gosterilseydi belki onumuzdeki ay 1.yaslarini kutlayacaktik!!
bu olaydan sonra baska bi merkeze gittim, orda 2ilacli tedavimden 14 embriyo elde edildi, taze olarak 2tane transfer edildi, 12tane donduruldu, su an 8tane embriyom var
toplam 2 kez taze 3kezde dondurulmus embriyo transferim oldu....

Geçmiş olsun Ekimde 1 yaşını kutluycaktık demişsin bende kollarıma önümüzdeki ay alacaktım ama napalım kısmet değilmiş. Belki böylesi hayırlısıydı.Şu anda bekleme dönemindemisin cnm transferin oldu mu?

su an beklemedeyim, sali gunu turkiyeye gidiyoruz 1ay kalacaz, donuste kalan embriyolarla tekrar tedaviye baslicem...
kismetten otesdi yok iste ne yapalim kaderde ne varsa onu goruyoruz...
benim için cok buyuk yikim oldu,zor atlattim, ama yilmadan usanmadan yola devam....
sen neler yapiyosun?

inşallahhh bundan sonraki hamileliklerimizde hepimiz sağlıkla ilerleyip bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız canım.plum ve benimde ekimde bebeğimiz yaşasaydı doğacaklardı.tüm ekim aylarından nefret etmemek için bende ekimde yeni tedavime başlayacağım.

Bende 2. denememi yapıcam kısmet olursa. bu önümüzdeki aylarda. tam karar veremedim nerde olucağına ama bakalım.ınşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız. Ekim ayının hiç gelmesini istemiyordum bu yüzden ne kadar çabuk geçmiş zaman sanki dün olmuş gibi.

lansor17 sanırım ilk sayfaya editlemeyi becerebildim cnm birde sen bakarsan. Evt böylesi çok daha iyi ilk sayfadan daha iyi görülür. Daha net bir düzen olursa daha iyi olur. Eklenicek bir şey varsa düzeltirmisin sende listeden lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…