tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler

herkese geçmiş olsun arkadaşlar. bende tüp bebek tedavisiyle kaldım ama. 8. ci haftada kalp atışını göremedik. kürtaj oldum. bende kasımda tekrar deniycem. inş bu sefer rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.

silam,simge_wxyz,naz,kargözlüm hepinize çok geçmiş olsun bunlar son olur inşallah. ınşallah bu seferkiler farklı olur bizler için. Buraya güzel haberler de yazmak kısmet eder Allah hepimize.

bende sizler gibi bir cennet melegi annesiyim arkadaslar.rabbim insallah birdahakini nasip eylesin bu mübarek ayin yüzü suyu hürmetine.eylülde insallah bi denememiz daha olcak ....

mrb arkadaşlar bende sizinle aynı duyguları yaşıyorum 21 aralıkta tüp bebek yaptırdık üç embryo tranfer edidi fakat biri tutundu bebeğim 6 haftalıkken gelişimi durdu 9 haftalık oluncaaldırmak zorunda kaldım.burdan yazması hiç kolay değil ama başa gelen çekiliyormuş .allah izin verirse ekim ayında dondurulmuşlarımla tekrar denemeyi düşünüyorum.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun emeğimizi boşa çıkarmasın

21 şubatt ayların en soğuğu ve benim için bir okadarda nefret dolu bir ay ve o gün BİR HAYAT KAYIP GİTTİ ELLERİMDEN NE O HAYATI TUTABİLDİM NEDE AKAN GÖZYAŞLARIMI İKİSİDE TERKETTİ BENİ ZAMANSIZmafoldumben

eğer nasip olsaydı ve gebeliğim devam etseydi ekim ayında doğum olacaktı.....şimdi eylülün sonunda tedaviye başlıyorum tekrar....inşallahhhhh doğum yapmış olacağım ay yeni ve sağlıkla gelişecek olan bebeğimin hamilelik haberini alacağım ay olur......

allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. ben tedbirli olmak adına genetik test yaptırdım sonuç henüz belli olmadı ama inşallah temiz çıkar. birde bu sorun olursa daha kötü olur.

slm arkadaşlar bende sizler gibiyim geçen nisan ayında başlamıştık mayısın 10 da hamile olduğumu öğrendim anlatılmaz sevinçti benim için ilk kalp atışlarını duyduğumdaki sevincim bin kattı artık bende anne adayıydım hatta iki kalp atıyordu bende hemde gümbür gmbür maalese 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin sebep yokken genetik araştırmaya gitti bebeğim sonuç yoktu yani niye kaybettiğimi bilmiyorum sanırım nasip değilmiş buayki adetimde tekrar gidecem dra bakalım zaman neler gösterecek bizlere rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

lansorcum bende tamamlayabilseydim eğer ekimin başlarında doğacaktı bebeğim.Yaklaştıkca sinirim daha çok bozuluyor bu yüzden. Ama napalım kısmet değilmiş diyorum Hayırlısıyla gelir inşallah bebeklerimiz.

plum12 saol canım sizede geçmiş olsun
kızlar düşündükçe daha kötü oluyor insan ben hesaplamıyorum ne kadarlık olduğunu falan bazen inanın kafayı yicek gibi olyorum 10.yılımda bulmuştum bebeğimi nasip değilmiş napalım birde ayrı 3 tanede düşüğüm var benim rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Amin cnm benimde 7 yıl bitiyor 8 e giriyorum. Tam buldum derken... Galiba çok fazla sevindik çok sevinmek de iyi değilmiş.

çok haklısın canım bundada bir hayır vardır diyeceğiz bakalım inşş rabbim bu sefer daha sağlıklılarını bize nasip eder
ama çok korkuyorum korkularım var hep aynı şeymi olacak bizlere

çok haklısın canım bundada bir hayır vardır diyeceğiz bakalım inşş rabbim bu sefer daha sağlıklılarını bize nasip eder
ama çok korkuyorum korkularım var hep aynı şeymi olacak bizlere

Allah korusun bu sefer ben katlanamayabilirim ben çok zayıfım bu günlerde. İlkinde çok sevinmiştim bidaha hamilelik yaşarsamda çok korkucam biliyorum o korkuylada nasıl geçer hamileliğim bilmiyorum. İnşallah Allah güç de verir bizlere artık alalım kucağımıza

amin canım allah korusun ben hala bebeğimin öldü dedikleri günü unutamıyorum okadar ağladımki evde bayılmışım ve ayıldığımda bağırarak ağladığımı hatırlıyorum eşimde benimle birlikte ağladı birde en çok üzüldüğüm eşim hiç kalp sesini duyamadı kendini göremedi ben istanbulda yaptırıdım izmirde oturuyorum ama inşş bu sefer rabbim nasip ederde eşimle yaşarım herşeyi

bu arada ben okadar kötü olmuşum ki direk drum benim psikoloğa git dedi ve bana depresyon teşhisi konuldu ilk günler hep yatııyordum ve durmadan ağlıyorudum eşimle konuşmuyordum kötüydü yani o günler gitsin binrdaha gelmesin

öyle tabiki
ismin ne canım senin benim adım nurcan burdan birbirimize destek olalaım olurmu bakarsın aynı zamanda hamiş kalırız inşşş

yine olacaktır cnm. Bende ara ara hüzünleniyorum ama ilk baştaki gibi değil artık dönem dönem Allah sabrınıda veriyor galiba Hep hayırlısıyla gelsin sağlıklıysa olsun dedim.o yüzden bazen düşünüyordum da ya doğduktan sonra sorun olsaydı yada kaybetseydim ben dayanamazdım herhalde.Allah bizlere kaldıramayacağımız yük vermesin.

çok haklısın rabbim neylerse güzel eyler rabbim beterinden korusun neler var neler onun için bu mübarek günlerde dua etmekten başka çare yok bakalım bu ayki adetimde gidecem tekrar muayene için istanbula sanırm ekimde başlarız tekrar ama korkularım benimle kalacak sanırım ama bu sefer psikologla götürecem belki rahatlarım beyin olarakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…