Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah nasip ederse inşallah arkadaşım,
vereceği dertlere de razıyım yeter ki sağlıkla gelsin.
benimde senin gibi kürtajla gebelim sonlandırıldısenağlamaArkadaşlar düşükten sonra adet belirtilerim azaldı sanki nebiliyim artık karnım ağrımıyor göğsümde dolgunluk olmuyor sizde böyle değişiklikler hissettiniz mi?
benimde senin gibi kürtajla gebelim sonlandırıldısenağlama
2. adetimi bekliyorum 1 hafta geçti hala adet belirtilerim yok
benim adet öncesi göğüslerim şişer ağrısı olurdu hiçbişey hissetmiyorum
senin adet düzenin nasıl gecikme oluyormu? ben 28 günde bir olurdum düzenliydi yani
benim adet belirtilerimde seninki gibidir.ilk gün bazen 2-3 ağrı kesici anca ağrımı dindiriyordu kürtaj sonrası ilk adetim çok farklı oldu bakalım 2. adeti bekliyorum.1 hafta geçti hala hiç belirtim yokSenin ki daha yeni rokoko düzene girecektir bu ikinci adetin sana yazmıştım cnm 3-4 ayda düzene girebildiğini söylemişti doktorum. Stres çok etkili biliyosun.
benim adet belirtilerimde seninki gibidir.ilk gün bazen 2-3 ağrı kesici anca ağrımı dindiriyordu kürtaj sonrası ilk adetim çok farklı oldu bakalım 2. adeti bekliyorum.1 hafta geçti hala hiç belirtim yok
haftaya olmassam bi doktora görüneceğim
benim ilk mikro denememdi.6 günlük blast 2 embriyo transfer edildi.
benim boş gebelik oluştu. kesesi vardı ama embriyo gelişmemiş 7 haftalık falandı
senin durumun neydi canım
günlerce ağladım.ama şimdi daha mantıklı düşününce zamanı değilmiş diyorumBenimde ilk mikro denememdi. 5. günümde grade1 di. Kalp atışını dinlemeye gittiğimizde duyamadık 6. haftada gelişimi durmuş. Zaten 2 gün sonra da aldılar.Bu son olsun hepimiz için. bu iki ay içinde de tekrar denemeyi düşünüyorum. tabi artık korkarak
günlerce ağladım.ama şimdi daha mantıklı düşününce zamanı değilmiş diyorum
bende dondurulmuşlarla denicem adet olmayı bekliyorum
benimde ekimi bulacak galiba bakarsın aynı zamanda hamiş oluruzdelikafadulden
İnşallah cnm :CüvCüv: Benim dondurulmuşum yok neden yok anlamış değilim ya neyse 8 tane daha vardı hemde iyi kalite vede 5. güne kadar gelmişlerdi. Yani beni transfere aldıkları gün embriyolog öyle dedi.Herhalde gelişimleri bıçak gibi kesildi. Hamile kalıncada sormadık ne oldular diye. Şimdi tekrardan ilaç kullancam o iğneler....offff[/QUOTE
banada çok kaliteli dendi dr %75 tutar dedi 2 trasfer etti .ben 3 dedim adam 2 dedi.onun dediği oldu.
bebek için katlanacağız canım zor ama.
sizin problem ne canım
martta eşim sperm testi yaptırdı sonuç düşük olunca vakit kaybetmeden mikro denedikBizim problemimiz, eşimde varikosel var sperm sayısı pek yeterli değildi. Ameliyat olabilirdi yeterli seviyeye gelebilir yada işe yaramaya bilir dediler. Bizde artık vakit kaybetmemek için bu arada denedik. Keşke daha önce deneseymişiz ne beklediysek. Senin cnm neydi ?