Kolay gelsin cnm bende dün biraz ve bugün evin altını üstüne getirdim. Canım Bayramını kutlarım . Bebeksiz son bayramlarımız olsun.
canım günaydın nasılsın yeni baktım yazdıklarını geç gördüm canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun .AMİNNNNNNN inşşş bebeksiz son bayramımımız olur
Uykucu Şirine hayırlı olsun cnm. Start verdin demek opuyorumnanaktan. Pozitif sonucunu sabırsızlkla bekliyorum cnm hadi hayırlısı. Allah kucağına almayı nasip etsin.
plumcum canım evt bayramda gelemedim hiç nasıl geçti bayramın
uykucu şirine hadi hayırlısı arkadaşım inşş pozifi alıp sonuna kadar bebeğin seninle kalır
arkadaşlar topiğniz hayırlı uğurlu olsun yeni tedavileriniz hepinize bebiş getirsin ben yaza kadar yeni bir tedeviye giremiyeceğim için yakın zamanda tedavi olacak tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum
plumcum canım evt bayramda gelemedim hiç nasıl geçti bayramın
uykucu şirine hadi hayırlısı arkadaşım inşş pozifi alıp sonuna kadar bebeğin seninle kalır
merhaba kızlar bn de ekimde ilaçlara başlıyorum 2.tüp bebek için daha önce de aşılamadan önce yani kendime bal çörekotu tarçın karışımı eşime de keçiboynuzu kürü uygulamıştım sonuç olumsuzdu ama hem yumurtalarım iyi gelişmişti hem de eşimin sperm sayısı en üst rakamlara ulaşmıştı aşılamada yumurtalar için kullanmamak lazım çok fazla yumurta oluştu çok büyüdüler sonuçya çatlayamadıkları için bir sürüde kistim oldu 2 ay doğum kontrol hapı kullandım geçsinler diğe ama tüp bebekde yumurtalar hep toplandığı için kist de olmaz diğe düşünüyorum inşallah herşey yolunda gider de bebeklerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?