tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler

hoşgeldin halisna geçmiş olsun bence bir dr unu arasaydın çünkü adet olman lazımdı şimdiye kadar muhakkak git bi muayene ol derim ben benimkide çok gecikmedi

Bende baktırıcam içim rahat başlıyım. Şu çörek otu bal inşallah kilo aldırmaz bize ben zaten 8 haftalık hamilelikle 3 kilo almıştım bile tabi tedavide herhalde aldırdı

istanbulda olan arkadaşlar için söylüyorum.ben önce şişli etfal hastanesine gittim.orada genetik dr.var bayan çok ilgili ve iyi niyetli,benimle çok ilgilendi.ona gidin durumunuzu anlatın,eminim o size genetik testlerin hepsini aynı gün yazar.sonra samatya hastanesine sevk ediyor.ertesi gün gidip sabah kan verince 1 ay sonra sonuçları alıyorsunuz.ama şişli etfalden randevu alın.randevusuz dr.görüşemiyorsunuz.

sağol Artvinli

esracığım nasılsın canım benim tekrar geçmiş olsun canım arkadaşım

merhaba kızlar,
bende sizden sayılırım. ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. ikizdiler ama malesef 7. hafta düşük yapmaya başladım. ilk hafta biri, diğer hafta diğeri düştü. 8 ay sonra dondurulmuşlarla denedik malesef tutmadı. şimdi başka doktora gittim. aşılama deneyebiliriz dedi, ama klomenle yumurtalarım büyümedi. doktor iğne vermeyede korktu.çünkü bende pco var ve ilk tüp bebek denememde ohss oldum, çok zor günler geçirdim. yani anlayacağınız yine yeni bir hayal kırıklığı daha yaşadım. bende bayramdan sonra kısmete 3. tüp bebek yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyorum. şimdiki doktorum florance ningtingle i tavsiye ediyor. Ben hala merkez ile ilgili kararımı veremedim.

Arkadaşlar gerçekten burda çok kötü günler geçiren arkadaşlarımız var bizlerde dahil. Bu mübarek günde Yüce Allah hepimizin gönlünden geçenleri verir inşallah.Hepimize hayırlı evlatlar nasip eder.

Cok gecmıs olsun canım. Malesef gecen yıl bende 6 haftalık bebegımı kaybettım. Dunya basıma yıkıldı sandım ama hersey gecıyor. Zaman herseyın ılacı kendımı topladım ve ıkıcı denememde suan hamıleyım. Yanı hıcbırsey dunyanın sonu olmuyor Rabbım senıde bıran once melegıne kavustursun. Guclu ol rahat ol

Geçmiş olsun sibelce. Nasıl bir baş belasıdır şu ohss. çoğumuz ya olduk ya direkten döndük. Şu mübarek günde hepimizin dualarını Allah kabul etsin Allah inşallah sana tekrardan sağlıklı ikizler nasip etsin.

sibel canım hoşgeldin geçmiş olsun canım evt zamn herşeyin ilacı rabbim sabrını veriyor sanırm
bugece kadir gecesi tüm dualarımızı rabbim kabul etsin inşş birbirimize dua edelim kızlar

sibelcim bu arada ohss çok yumurtadan oluyor değilmi bendede pkos var kaç yumurta oluştu sende

canım çok istiyorum ama bu bir kaç gündür acaba tahlil yaptırsammı diyorum genetik 1 ayda sonuç çıksa hemen versem yetişir mi ki bilmiyorum. Benim tiroid rahatsızlığım vardı onları bu hafta yaptırdım dr çok iyi dedi değerler başlayabilirsin dedi ama bakalım. Umarım yetişebilirim sana olmadı öteki ay arkandan gelirim.

mrb kızlar 8 haftalık hamileyim kanamam oldu kanamayı durdurdular ama kanama kanalım hala acıkmıs bebegin kalbi cok yavas atıyor persembe tekrar gitcem dua edin...

mrb kızlar 8 haftalık hamileyim kanamam oldu kanamayı durdurdular ama kanama kanalım hala acıkmıs bebegin kalbi cok yavas atıyor persembe tekrar gitcem dua edin...

Canım kalbini ferah tut kanamanın durması çok iyi tabiki de dua ederiz. Allah bebeğini sana bağışlasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…