slm arkadaşlar 20haziranda hamile olduğumu öğrendim.. 3aşılamadan sonra 1.mikro denememde kavuşmuştum.. ikiz gebelikti ve 20temmuzda kürtaj yapıldı.. ve bugün kürtajın 56.günü ama ben hala adet olamadım... bu süreçte kanda pıhtılaşma ve genetik testlerimizi yaptırdık.. sonuç 1ekimde çıkıyor..
2.deneme için sonucun çıkmasını bekliyoruz..
bukadar gecikmiş olması normalmi sizce? benim durumumda olan varmı?
istanbulda olan arkadaşlar için söylüyorum.ben önce şişli etfal hastanesine gittim.orada genetik dr.var bayan çok ilgili ve iyi niyetli,benimle çok ilgilendi.ona gidin durumunuzu anlatın,eminim o size genetik testlerin hepsini aynı gün yazar.sonra samatya hastanesine sevk ediyor.ertesi gün gidip sabah kan verince 1 ay sonra sonuçları alıyorsunuz.ama şişli etfalden randevu alın.randevusuz dr.görüşemiyorsunuz.
merhaba kızlar,
bende sizden sayılırım. ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. ikizdiler ama malesef 7. hafta düşük yapmaya başladım. ilk hafta biri, diğer hafta diğeri düştü. 8 ay sonra dondurulmuşlarla denedik malesef tutmadı. şimdi başka doktora gittim. aşılama deneyebiliriz dedi, ama klomenle yumurtalarım büyümedi. doktor iğne vermeyede korktu.çünkü bende pco var ve ilk tüp bebek denememde ohss oldum, çok zor günler geçirdim. yani anlayacağınız yine yeni bir hayal kırıklığı daha yaşadım. bende bayramdan sonra kısmete 3. tüp bebek yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyorum. şimdiki doktorum florance ningtingle i tavsiye ediyor. Ben hala merkez ile ilgili kararımı veremedim.
Arkadaşlar gerçekten burda çok kötü günler geçiren arkadaşlarımız var bizlerde dahil. Bu mübarek günde Yüce Allah hepimizin gönlünden geçenleri verir inşallah.Hepimize hayırlı evlatlar nasip eder.
plumcum saol canıma.s.
merhaba kızlar,
bende sizden sayılırım. ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. ikizdiler ama malesef 7. hafta düşük yapmaya başladım. ilk hafta biri, diğer hafta diğeri düştü. 8 ay sonra dondurulmuşlarla denedik malesef tutmadı. şimdi başka doktora gittim. aşılama deneyebiliriz dedi, ama klomenle yumurtalarım büyümedi. doktor iğne vermeyede korktu.çünkü bende pco var ve ilk tüp bebek denememde ohss oldum, çok zor günler geçirdim. yani anlayacağınız yine yeni bir hayal kırıklığı daha yaşadım. bende bayramdan sonra kısmete 3. tüp bebek yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyorum. şimdiki doktorum florance ningtingle i tavsiye ediyor. Ben hala merkez ile ilgili kararımı veremedim.
Arkadaşlar gerçekten burda çok kötü günler geçiren arkadaşlarımız var bizlerde dahil. Bu mübarek günde Yüce Allah hepimizin gönlünden geçenleri verir inşallah.Hepimize hayırlı evlatlar nasip eder.
mrb kızlar 8 haftalık hamileyim kanamam oldu kanamayı durdurdular ama kanama kanalım hala acıkmıs bebegin kalbi cok yavas atıyor persembe tekrar gitcem dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?