Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler
- Konu Sahibi plum12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
Arkadaşlar merhaba. Ben zor kavuştuğum bebeğimi kaybedeli çok oldu. Eğer yaşasaydı 15 ekimde doğucaktı.8. haftada bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için gittiğimizde 6. haftada gelişiminin durduğunu öğrenip kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu sitede ve en önemlisi yaşadığım bu kötü tecrübeden anladım ki hamile kalmakla iş bitmiyormuş...Taşımak çok zor, uzun ve korkutucu en azından bana şu an öyle geliyor. Bu bir kaç ay içinde 2. denememi yapıcam Allahın izniyle tabi. Bebeğini kaybeden arkaşlar birbirimizden bu topikte yazışarak haberdar olalım. Bir daha bu kötü tecrübeyi yaşamamak dileğiyle...
İSİM...........................TEDAVİ........................BAŞLANGIÇ...........................MERKEZ
ARTVINLI9876.............3.deneme.....................Ramazandan sonra...................Memorial
nrcnözbk.....................5.deneme.....................Ekim.......................................Fertijin
plum12........................2.deneme.....................Kasım.....................................Memorial
lansor17......................3.deneme.....................Ekim.......................................Umut tüp b.
ayse57........................6.deneme.....................Kasım......................................?
UykucuSirine...............2.deneme.....................Ekim........................................Özel Karadeniz.T.M.
rokoko.........................?.................................Ekim........................................?
simge_wxyz.................2.deneme....................?..............................................?
melisesra.....................?................................?...............................................?
sibel'ce........................3.deneme....................Ramazandan sonra.....................?
silam...........................3.deneme....................Ramazandan sonra.....................?
canım ben son anda yaptığım değişiklikle yine zeynep kamil tüp bebek merkezinde başladım tedavime.bugün ilk iğnemi oldum.allahtan hayırlısını diliyorum inşallah bu sefer sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.
canım ben son anda yaptığım değişiklikle yine zeynep kamil tüp bebek merkezinde başladım tedavime.bugün ilk iğnemi oldum.allahtan hayırlısını diliyorum inşallah bu sefer sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.
Hayırlısı olsun lansorcum. İnşallah cnm sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. İlk tedavinden farklı mı olucak lansor bir değişiklik varmı protokolünde falan.Başlaıyanları duyunca ben heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum.Tekrar hayırlı olsun cnm
- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
Hayırlısı olsun lansorcum. İnşallah cnm sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. İlk tedavinden farklı mı olucak lansor bir değişiklik varmı protokolünde falan.Başlaıyanları duyunca ben heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum.Tekrar hayırlı olsun cnm
yok canım ilk tedavimle tamamen aynı gidiyor şimdilik zaten aynı da olmasını istiyordum o yüzden mutluyum yani.benim ilk tedavimde transfere kadar(transferde dahil) herşey çok iyi gitmişti zaten.benim salaklığım yüzünden gidip tüpe yerleşti o bebecik.eeee sen salak gibi transferden 2 saat sonra otobüse binip 6 saat yolculuk yaparsan olacağı budur diyor yakınlarım ki çokta doğru söylüyorlar.bu sefer çok daha dikkatli olacağım.sonuçta nasipse olacak ama bu sefer hiçbir tedbiri elden bırakmayacağım canım
yok canım ilk tedavimle tamamen aynı gidiyor şimdilik zaten aynı da olmasını istiyordum o yüzden mutluyum yani.benim ilk tedavimde transfere kadar(transferde dahil) herşey çok iyi gitmişti zaten.benim salaklığım yüzünden gidip tüpe yerleşti o bebecik.eeee sen salak gibi transferden 2 saat sonra otobüse binip 6 saat yolculuk yaparsan olacağı budur diyor yakınlarım ki çokta doğru söylüyorlar.bu sefer çok daha dikkatli olacağım.sonuçta nasipse olacak ama bu sefer hiçbir tedbiri elden bırakmayacağım canım
İlk gece en azından fazla kıpırdama lansor. Burda kalmaya çalış. Hayırlısı olsun tedavininde aynı olucağı içinde çok sevindim .Hayırlısı olsun Allah pozitif sonucu almayı güzel güzel taşımayı bebeğini nasip etsin. :Saruboceq:
- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
İlk gece en azından fazla kıpırdama lansor. Burda kalmaya çalış. Hayırlısı olsun tedavininde aynı olucağı içinde çok sevindim .Hayırlısı olsun Allah pozitif sonucu almayı güzel güzel taşımayı bebeğini nasip etsin. :Saruboceq:
öyle yapacağım zaten canım.sadece ilk gece değil ilk 4 gün yakınlarda bir otelde kalacağız.inşallah dediğin gibi olur canımopuyorumnanaktan
- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
- 333
- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
- 333
Hayırlısı olsun cnm. Dualarım seninle. Bitiyor şekerim az kaldı. Bebeklerine yaklaşıyorsun.Her şey yolunda gitsin senin için.
inşş canım ..dua eden eller sağolsun..umarım yolunda gider
- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
- 333
19 ekim sonuç günüm..iki tane bebişim var kıslar :asigim::asigim:
uykucu şirine inşallah 19 ekimde iki bebişin sana pozitif sonuç verir sen de özel karadenizde yaptırdın demek ben de ilkini orda yaptırdım 2. yide orda yaptırıcam 3-4 gün sonra başlıycaz inşallah senin kaçıncı denemen inşallah hepimiz kavuşuruz bian önce bebeklerimize
19 ekim sonuç günüm..iki tane bebişim var kıslar :asigim::asigim:
Canım çok güzel sıkı sıkı tutunsunlar annelerine ikizler gelicek inşallah. :teytey:
- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
- 333
uykucu şirine inşallah 19 ekimde iki bebişin sana pozitif sonuç verir sen de özel karadenizde yaptırdın demek ben de ilkini orda yaptırdım 2. yide orda yaptırıcam 3-4 gün sonra başlıycaz inşallah senin kaçıncı denemen inşallah hepimiz kavuşuruz bian önce bebeklerimize
canım seninde tedavin hayırlı olsun öncelikle..benimde ikinci denemem ..ilkinde olumlu sonuç aldık biz ama devam etmedi gebelik ..karnımda öldüğü için kürtajla alındı
Canım çok güzel sıkı sıkı tutunsunlar annelerine ikizler gelicek inşallah. :teytey:
:asigim::asigim:inşş canım ultrasyondaki son hallerini gösterince doktorum ikiside canı gönülde n istedimm..rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin :Saruboceq:
uykucu şirine ilk bebeğinin ölmesi çok kötü bir durum bak gör bu yumoşların sana sıkıca tutunacaklar ikiz olmasıda çok güzel olur ya biraz zor olsada büyütmrk olsun katlanılır yeter ki sağlıcakla hayırlısıyla gelsinler
ben de 1 gün daha yaklaştım gitmeye ama çok kötü fena grip oldum ilaçları kullanıyorum inşallah gidene kadar düzelirim de tedaviye ilçlara dirençli başlarım inşallah hepimiz için herşey yolunda gider
ben de 1 gün daha yaklaştım gitmeye ama çok kötü fena grip oldum ilaçları kullanıyorum inşallah gidene kadar düzelirim de tedaviye ilçlara dirençli başlarım inşallah hepimiz için herşey yolunda gider
İSİM...........................TEDAVİ........................BAŞLANGIÇ...........................MERKEZ........................SONUÇ
ARTVINLI9876.............3.deneme.....................Ramazandan sonra...................Memorial
nrcnözbk.....................5.deneme.....................Ekim.......................................Fertijin
plum12........................2.deneme.....................Kasım.....................................Memorial
lansor17......................3.deneme.....................Ekim.......................................Zeynep Kamil H.
ayse57........................6.deneme.....................Kasım......................................?
UykucuSirine...............2.deneme.....................Ekim........................................Özel Karadeniz.T.M.......19 EKİM
rokoko.........................?.................................Ekim........................................?
simge_wxyz.................2.deneme....................?..............................................?
melisesra.....................?................................?...............................................?
sibel'ce........................3.deneme....................Ramazandan sonra.....................?
silam...........................3.deneme....................Ramazandan sonra.....................?[/QUOTE]
lansor17......................3.deneme.....................Ekim.......................................Zeynep Kamil H.
UykucuSirine...............2.deneme.....................Ekim........................................Özel Karadeniz.T.M.......19 EKİM
silam...........................3.deneme....................Ramazandan sonra.....................?[/QUOTE]
- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
meraba kızlar tedavim boyunca kayınvalidemlerde kalıyorum o yüzden pek nete giremiyorum.bendeki son havadislerde şöyle,cuma günü yumoşlar yoplandı 9 yumurtadan 6 sı döllenmiş ama maşallahhh çok iyiymiş kaliteleri o yüzden çarşambaya transfer yapacaklar.yani sonuç günüm 28 ekime geliyor.....
meraba kızlar tedavim boyunca kayınvalidemlerde kalıyorum o yüzden pek nete giremiyorum.bendeki son havadislerde şöyle,cuma günü yumoşlar yoplandı 9 yumurtadan 6 sı döllenmiş ama maşallahhh çok iyiymiş kaliteleri o yüzden çarşambaya transfer yapacaklar.yani sonuç günüm 28 ekime geliyor.....
Hayırlısı olsun lansorcum. O zaman 5. gün transferi olacak seninkisi benimkide ilkinde öyle olmuştu. Buna çok sevindim zor kısmı atlatmışsın cnm. Hamileyim diye haykırmak nasip etsin sana Allahım.