• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler

zeynep kamildede 1 ay sürüyor mu yoksa daha fazlamı sürüyor sonuç çıkması. Memorial bile 1 ay dedi bana.

kızlar evt bu testler çok pahalı ben 2007 de yaptırdım fakülteye gittim bana 6 ay sonraya randevu verdiler özelde yaptırdım bende her ikimizede 200 küsür vermiştik tam hatırlamıyorum ama öyleydi sanırm 400 den fazla tuttu yani
kanpıhtılaşma testinide fakültede yaptırdım

bende iyyim canım demek tedaviye başlıyorsun hadi hayırlısı canım rabbim hakkımızda ne isi onu göstersin

zeynep kamildede 1 ay sürüyor mu yoksa daha fazlamı sürüyor sonuç çıkması. Memorial bile 1 ay dedi bana.

canım benim genetik testleri nerede yaptırırsan yaptır en az 3 hafta sürer zaten sonucun çıkması.zeynep kamilde sorun olan o testleri yaptırabilmek için sıraya girecek olman ki aslında genetik polikliniğinde belkide işler rapor alma kadar uzun sürmüyordur bence bir araştır derim.ama erken veya geç sonuçlarının doğruluğu tartışılmaz.

plum canım benim kocamda senin kocan gibi dertli benden inşş bir çocuk olsunda benle uğraşmayı bırak diyor sanki ben ona ne yapıyorsamkaydirigubbakcemile3

daha çok yeni seninki canım bir hafta felan gelmesi normal benim çok geldi ve tam alınmamaıştı parça düşürdüm ben çok kötü günler geçiirdim

benımde ayın 9 unda oldu kurtajım hala ara ara gelıyor azda olsa kanama

meliscim bu bir hafta az az lekelenmelerin olması normal ama çoğalırsa ağrılı olursan o başka tabiki.ayrıca artık adetini ayın dokuzundan hesaplayacaksın yani 28 günde bir oluyorsan ekimin yedisinde bekleyeceksin yeni adetini canım

çok sukur agrım yok ama ben hıc 28 gunde bır olmadım pko oldugu ıcın 40 dan asagı hıc olamadım adet bakalım çarsamba kontrolum var

ya sağolsun (ki nerdeyse ölüyordu beyin tümöründen) benim dr.um bu konuda çok iyiydi ameliyattan önce bana ne olur ne olmaz diye bir kürtaj yapmıştı masadan kalkarken gelen 1-2 damlanın dışında tek bir lekem bile olmamıştı.şimdi eğer hamile kalırsam beni kim sezeryan edecek kara kara düşünüyorum valla(sanki kaldım hamileyimde bir doktorum eksik kalmış gibi konuştum di mi:))) )

canım benim genetik testleri nerede yaptırırsan yaptır en az 3 hafta sürer zaten sonucun çıkması.zeynep kamilde sorun olan o testleri yaptırabilmek için sıraya girecek olman ki aslında genetik polikliniğinde belkide işler rapor alma kadar uzun sürmüyordur bence bir araştır derim.ama erken veya geç sonuçlarının doğruluğu tartışılmaz.
erken çıkması sonucu farkettirmezde hani dedim sonuç çok uzarmı özelde bile 1 aysa onda sıra mıra bende bir an evvel başlayım tedaviye kendimi hafiften hazır hissediyorum çünkü. Memorialda sağlık kartıma indirimli ama 950 fiyat verdiler yinede çok gibi geliyor bana
plum canım benim kocamda senin kocan gibi dertli benden inşş bir çocuk olsunda benle uğraşmayı bırak diyor sanki ben ona ne yapıyorsamkaydirigubbakcemile3

gelsin bebek söz ben onla uğraşmam cnm :CüvCüv: :emir_bebek:

nrcn canım sen bu testleri kendinmi istedin yoksa sana söylediler mi? ben çok ağlıyınca niye diye birde yine böyle olurmu diye istersen gel bakalım dediler.

slm arkadaşlar 20haziranda hamile olduğumu öğrendim.. 3aşılamadan sonra 1.mikro denememde kavuşmuştum.. ikiz gebelikti ve 20temmuzda kürtaj yapıldı.. ve bugün kürtajın 56.günü ama ben hala adet olamadım... bu süreçte kanda pıhtılaşma ve genetik testlerimizi yaptırdık.. sonuç 1ekimde çıkıyor..
2.deneme için sonucun çıkmasını bekliyoruz..
bukadar gecikmiş olması normalmi sizce? benim durumumda olan varmı?

merhaba hallisna, geçmiş olsun ben 36. günde olmuştum 40 güne kadar uzayabilir demişti doktorum olmazsan gel bakalım demişti. sanırım ilaç yardımıyla adet olmamı sağlıycaktı bu arada benim bebeğim 8 haftalıktı. Biliyorsun sıkıntıdan ve strestende uzayabilir ama sen yinede doktoruna da danış cnm.

plum canım hayır ben istemedim istanbulda hastaneleri araştırıyordum ordaki drlar söyledi yaptır diye çünkü iki negatif denemem olduğu için

Back