- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı olmaya calısıyorum canım
doktorumla konustuk 1 adet donemınden sonra baslayabılırız tedavıye dedi
ne gıbı testler yaptırmam gerek dedim
bu sekılde 3 kere olursa test ıstıyoruz dedi anlamadım bırsey
plum canım.sadece sende o korku yok bendede var.Benimde sık sık aklıma geliyor,ben birdaha annelik duygusunu yaşayamayacakmıyım diye..allahım bana iki evlat nasip etsin sağlıklı hamilelik doğum nasip ettin.bana annelik duygusunu yaşattın.sen verdin sen aldın.isyan etmiyorum ama bana tekrar yaşat o güzel duyguları diye hep dua ediyorum.malesef canım insanlarımız çok anlayışsız herkes neden çocuğun olmuyor diye öğrenmenin peşinde.her karşılaştığın kişide imalı sözler,yalandan edilen dualar.ne yapalım kızlar bizimde imtihanımız evlat yolunda çaba harcamakmış.rabbim kimsenin çabasını boşa çıkarmasın.
hoş geldin lansorcum geldin madem toparla bizi. opuyorumnanaktan
nerede yaptırabılırım
nerede yaptırabılırım
yavrucuğum anladığım kadarıyla bugün sizi tek ben değil feriştahı gelse toparlayamaz:bbo:
ne diyeyim dertlerinizde haklısınız sizin derdiniz benimde derdim ama ne demişler mevlam ne eylerse güzel eyler.inşallahhhh bizimde bundan sonraki hamileliklerimiz çoookk güzel çoook sorunsuz geçer:Saruboceq::Saruboceq:
nerede yaptırabılırım
plum canım be senin düşükten sonra başlamışlar.ben sezeryanla doğum yaptım.2 ay sonra artık yeter bebek yapda sevelim demeye başladılar.Çok üzgünüm çoook insanlarımız çok düşüncesiz çok. lansor nerelerdesin sen ya.nasıl gidiyor herşey yolundamı.başlıyormuyuz bayramdan sonra tedaviye.
kıslar kurtajdan nekadar sonra adet olunuyor bende bıde pko var
canım ben bütün testlerimi cerrahpaşada yaptırdım.bu testler maliyeti yüksek testler,zaten tedaviler bizi yeterince zorluyor.ben hem kafamı toparlarım hemde testlerle uğraşırken zaman geçer diye.cerrahpaşaya gittim.orada beni ayrıntılı muayenede ettiler smir testi genetik.kan pıhtılaşması vs bütün testlerimi yaptılar.ben ilgi ve alakadanda memnun kaldım.testler biraz geç çıkıyor ama üniversite hast.olduğu için insanın içinede siniyor.kızlar dikkat edin özel hastaneler gereksiz bir sürü testler isteyebiliyorlar.
Artvinli özel hastaneler için katılıyorum bende bu hafta araştırıcam nerde yaptırabilirim diye hastanelerde tahlillerin fiyatı fena halde yüksek. Bakıcam başka yerlerede elbet güvenilir başka yerler vardır.