• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler

ıyı olmaya calısıyorum canım
doktorumla konustuk 1 adet donemınden sonra baslayabılırız tedavıye dedi
ne gıbı testler yaptırmam gerek dedim
bu sekılde 3 kere olursa test ıstıyoruz dedi anlamadım bırsey

canım genelde öyle diyorlar bana da dediler ama ben beklemiycem testler için daha adımımı atmadım nedense bi türlü ama yaptırıp öyle başlıycam neden bi daha yaşayalım o kayıbı hem maddi hem manevi yönden çok yıprandık. eşime yapılmıştı genetik şimdi de ben yaptırıcam İnşallah benim kide temiz çıkar gönül rahatlığıyla çıkarım yola bekleme derim sende yaptır bence.

plum canım.sadece sende o korku yok bendede var.Benimde sık sık aklıma geliyor,ben birdaha annelik duygusunu yaşayamayacakmıyım diye..allahım bana iki evlat nasip etsin sağlıklı hamilelik doğum nasip ettin.bana annelik duygusunu yaşattın.sen verdin sen aldın.isyan etmiyorum ama bana tekrar yaşat o güzel duyguları diye hep dua ediyorum.malesef canım insanlarımız çok anlayışsız herkes neden çocuğun olmuyor diye öğrenmenin peşinde.her karşılaştığın kişide imalı sözler,yalandan edilen dualar.ne yapalım kızlar bizimde imtihanımız evlat yolunda çaba harcamakmış.rabbim kimsenin çabasını boşa çıkarmasın.

plum canım.sadece sende o korku yok bendede var.Benimde sık sık aklıma geliyor,ben birdaha annelik duygusunu yaşayamayacakmıyım diye..allahım bana iki evlat nasip etsin sağlıklı hamilelik doğum nasip ettin.bana annelik duygusunu yaşattın.sen verdin sen aldın.isyan etmiyorum ama bana tekrar yaşat o güzel duyguları diye hep dua ediyorum.malesef canım insanlarımız çok anlayışsız herkes neden çocuğun olmuyor diye öğrenmenin peşinde.her karşılaştığın kişide imalı sözler,yalandan edilen dualar.ne yapalım kızlar bizimde imtihanımız evlat yolunda çaba harcamakmış.rabbim kimsenin çabasını boşa çıkarmasın.

Doğru söylüyosun cnm inan kimseyle görüşmek istemiyorum zaten daha yeni kürtaj oldum bana 2 ay belki geçti hemen ee ne zaman bebek deniyosun demeye başladılar. Dur be toparlanıyım dimi ne olduğunu anlamamışım kendime ee bebek ne zaman sorulara bak. :oklava:

hoş geldin lansorcum geldin madem toparla bizi. opuyorumnanaktan

yavrucuğum anladığım kadarıyla bugün sizi tek ben değil feriştahı gelse toparlayamaz:bbo:
ne diyeyim dertlerinizde haklısınız sizin derdiniz benimde derdim:delphin: ama ne demişler mevlam ne eylerse güzel eyler.inşallahhhh bizimde bundan sonraki hamileliklerimiz çoookk güzel çoook sorunsuz geçer:Saruboceq::Saruboceq:

plum canım be senin düşükten sonra başlamışlar.ben sezeryanla doğum yaptım.2 ay sonra artık yeter bebek yapda sevelim demeye başladılar.Çok üzgünüm çoook insanlarımız çok düşüncesiz çok. lansor nerelerdesin sen ya.nasıl gidiyor herşey yolundamı.başlıyormuyuz bayramdan sonra tedaviye.

yavrucuğum anladığım kadarıyla bugün sizi tek ben değil feriştahı gelse toparlayamaz:bbo:
ne diyeyim dertlerinizde haklısınız sizin derdiniz benimde derdim:delphin: ama ne demişler mevlam ne eylerse güzel eyler.inşallahhhh bizimde bundan sonraki hamileliklerimiz çoookk güzel çoook sorunsuz geçer:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşallah iyi paranoyak oldum ha bir gün melek gibiyim polyanna bir gün ruh hastası hadi bakalım hayırlara. Allah büyük kafamçokkarıştı

nerede yaptırabılırım

canım ben bütün testlerimi cerrahpaşada yaptırdım.bu testler maliyeti yüksek testler,zaten tedaviler bizi yeterince zorluyor.ben hem kafamı toparlarım hemde testlerle uğraşırken zaman geçer diye.cerrahpaşaya gittim.orada beni ayrıntılı muayenede ettiler smir testi genetik.kan pıhtılaşması vs bütün testlerimi yaptılar.ben ilgi ve alakadanda memnun kaldım.testler biraz geç çıkıyor ama üniversite hast.olduğu için insanın içinede siniyor.kızlar dikkat edin özel hastaneler gereksiz bir sürü testler isteyebiliyorlar.

plum canım be senin düşükten sonra başlamışlar.ben sezeryanla doğum yaptım.2 ay sonra artık yeter bebek yapda sevelim demeye başladılar.Çok üzgünüm çoook insanlarımız çok düşüncesiz çok. lansor nerelerdesin sen ya.nasıl gidiyor herşey yolundamı.başlıyormuyuz bayramdan sonra tedaviye.

senin o soranlara ben yuhhhhh artık demeden geçemeyeceğim yani.acaba allahh vermesin kendilerinin başına gelseydi o soranlar ne halde olurlardı hiç düşünmemişler hiç tartmamışlar kendilerini anlaşılan.
canım şimdilik herşey yolunda gidiyor nasipse bir aksilik olmazsa bayramın 3.günü adet olmam lazım.sonraki günde tedavinin ilk günü olacak bakalım. tabiki tüm bunlar olasılık önce adetimin gelmesi gerekiyor.ilaçlar elimizde bekliyoruz hayırlısı artık......

hoşgeldın lansor nasılsın
doktor neden oyle dıyor yaptırmaya gerek yok dıye ya yıne aynı seyı yasarsak

canım ben bütün testlerimi cerrahpaşada yaptırdım.bu testler maliyeti yüksek testler,zaten tedaviler bizi yeterince zorluyor.ben hem kafamı toparlarım hemde testlerle uğraşırken zaman geçer diye.cerrahpaşaya gittim.orada beni ayrıntılı muayenede ettiler smir testi genetik.kan pıhtılaşması vs bütün testlerimi yaptılar.ben ilgi ve alakadanda memnun kaldım.testler biraz geç çıkıyor ama üniversite hast.olduğu için insanın içinede siniyor.kızlar dikkat edin özel hastaneler gereksiz bir sürü testler isteyebiliyorlar.

Artvinli özel hastaneler için katılıyorum bende bu hafta araştırıcam nerde yaptırabilirim diye hastanelerde tahlillerin fiyatı fena halde yüksek. Bakıcam başka yerlerede elbet güvenilir başka yerler vardır.

Artvinli özel hastaneler için katılıyorum bende bu hafta araştırıcam nerde yaptırabilirim diye hastanelerde tahlillerin fiyatı fena halde yüksek. Bakıcam başka yerlerede elbet güvenilir başka yerler vardır.

mesela ben zeynep kamilin sonuçlarına son derece güveniyorum.sapma yok hata yok.... eğer anadolu yakasındaysan tavsiye ederim tabiki bekleme ve bekleme vede bekleme yapabileceksen bunun için zamanın varsa canım....

canım bir çok kişi burda okuduğum kadarıyla üç düşük yaptırdıklarını söyliyerek bu testleri yaptırıyorlar ben de araştırıcam bu hafta

Back