Anladimm canim en iyisini yapmis doktorunYok canim daha ilk denemem olacak benim bu. 3 embriyom donduruldu, doktor 1 tanesini gondermenizi oneririm dedi, zaten en iyi gelisen 3unu dondurduk, pgt den saglam gelirse onu koyariz en iyisinin iyisini koymus oluruz dedi, benim yas baya var riske atmak istemedi belki .doktor 1 dedi, biz esimle 2 tanesini gonderttik .hayirlisi
Hayırlısı diyelim canım üzme kendini yaşın genç daha sağlıklı ve hayırlı olması için belkide bidaha denemen gerek zaten ilki gibi zor olmayacak bu sefer sadece transfer ramaZanda çok dua etKızlar bugün test gunumdu negatif tescillendi 1.92 çıktı değer doktorumla görüşmedim henuZ
Nehiracım benim tam bugün 19 gün geçti kese görünmedi 2 gün sonra bidaha gidicem. Belli belirsiz bişeydi emin olamadı doktor. Her aşaması endişeyle geçiyo kızlar oldu bitti kurtuldum olmuyomuş. Dış gebelik mi boş gebelik mi kimyasal mı normal mi düşün dur şimdi...5 temmuz ; transfer
24 temmuz; kese muayenesi
7 agustos; kalp atisi
Diye yazmislar canim yani ttansferden 19 gun sonra kese muayenesi, senin kac gun oldu
Canım benim ben 4 haziranda transfer oluyorum. Hadi beraber hamiş oluruz inşallah . Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsinTedavi bitti canım, senin gibi dinlenmeye geçtim bende :) inşallah 18 haziran transfer allahım şnşallah güzel olur :) şuan embriyo gelişim dönemindeyiz. 5. Gün gelmeden konuşmak istemiyorum bi aksilik çıkar diye korkuorum
Hadi inşaallah güzel olur :)Canım benim ben 4 haziranda transfer oluyorum. Hadi beraber hamiş oluruz inşallah . Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Beklemeler daha çok strese sokuyo insanı, pgt nedir acaba ?Benim de 1 ay kadar rahim dinlemdirma vardi, pgt ye embriyo gondermistik, onun donmesi 15 gun uzadi,transfer 5 temmuz , beklemek cok sikiciymis
Genetik inceleme demek oluyorBeklemeler daha çok strese sokuyo insanı, pgt nedir acaba ?
Dondurulmuşlardan bebişlerin olacak inşallahKızlar bugün test gunumdu negatif tescillendi 1.92 çıktı değer doktorumla görüşmedim henuZ
4+3 zaten kese için erken değil mi canım?Kizlar ben bugun kontrole gittim gebelik takviminde 4+3 gorunuyi.
beta tam artmiyo ya 1300/lerde ama pazar gunu 534/ dubakti doktor kucuk bi kese gordu daha erken haftaya gel tekrar bakalim dedi insallah bi sorun cikmaz kalp atisini duyana kadar aklim salincakda sallancak sanirim :) keseyi erken gorenler tecrubelrinz nedir
Canım senin hcg kaçtı bugün bide kaç haftalık oldun senNehiracım benim tam bugün 19 gün geçti kese görünmedi 2 gün sonra bidaha gidicem. Belli belirsiz bişeydi emin olamadı doktor. Her aşaması endişeyle geçiyo kızlar oldu bitti kurtuldum olmuyomuş. Dış gebelik mi boş gebelik mi kimyasal mı normal mi düşün dur şimdi...
Kişiye göre değişiyor olabilir :) kız şaka maka kalp atışı dinleyecen yakında, daha dün gibi aşılama yaptığımız günler :)Nehiracım benim tam bugün 19 gün geçti kese görünmedi 2 gün sonra bidaha gidicem. Belli belirsiz bişeydi emin olamadı doktor. Her aşaması endişeyle geçiyo kızlar oldu bitti kurtuldum olmuyomuş. Dış gebelik mi boş gebelik mi kimyasal mı normal mi düşün dur şimdi...
Ben gittim haftaya tekrar cagirdi canim beta canimi skiyo ama doktira yazdim oda guzel deger demis gerci bizimki polyana gibi herseye iyi cok guzel diyo ama neyse4+3 zaten kese için erken değil mi canım?
Tüp bebek doktorun mu çağırdı bugüne yoksa sen mi gittin?
Forumlarda da okuduğum kadarıyla 5 haftada falan görülmüş kese.
Üzme yani kendini küçük de olsa görülmüş ve inşallah sağlıklı şekilde devam edecek
5. Haftaya bugün girdim canım beta hcg de 3200 oldu ama görünmedi hcg 5000 olup görünmeyenlerle konuştum geç görünenler oluyomuş ama aklıma herşey geliyo ne biliyim dua et cumartesi çağırdı yine 2 günde de ne değişecek bilmiyorum biraz geç gitseydim bari. Senin kaç oldu haftan bide betan?Canım senin hcg kaçtı bugün bide kaç haftalık oldun sen
İnşaallah kuzum keseyi görseydik hayırlısyla ona da ayrı dert etcem sanırım böyle gidecek. Senin şimdi ne zaman döncek pgtde ki yumurtalrKişiye göre değişiyor olabilir :) kız şaka maka kalp atışı dinleyecen yakında, daha dün gibi aşılama yaptığımız günler :)
Preimplantasyon Genetik Tanı (PGT) nedir?Beklemeler daha çok strese sokuyo insanı, pgt nedir acaba ?
Görürsün canım hepsini yavaş yavaş :) inşallah çok güzel gidecek herşey rahat ol mutlu ol :)İnşaallah kuzum keseyi görseydik hayırlısyla ona da ayrı dert etcem sanırım böyle gidecek. Senin şimdi ne zaman döncek pgtde ki yumurtalr
Ramazan bitmeden transfer yapcaklar o zaman demi oo iyi bişey kalmamış canım ama sen bi geliyosun pir geliyosun rahim dinleniyo vücut toplanıyo pgtler yapılıyo ohh daha ne olsun geriye bitek dua etmesi kaldı:)Görürsün canım hepsini yavaş yavaş :) inşallah çok güzel gidecek herşey rahat ol mutlu ol :)
İşte 12 mayıs opu oldu, 18 haziranda transfer olacaktım. 20 günde gelecekti normalde.
Pgt ten dönmesi biraz gecikecek dediler, transfer 5 temmuz dediler.
Yok canım ramazan bitecek çoktan 18 haziranda olsaydı bile bayram sonrasına denk geliyordu , ki 5 temmuza ertelendi, ah senin kafa nerelere gitti acep :)Ramazan bitmeden transfer yapcaklar o zaman demi oo iyi bişey kalmamış canım ama sen bi geliyosun pir geliyosun rahim dinleniyo vücut toplanıyo pgtler yapılıyo ohh daha ne olsun geriye bitek dua etmesi kaldı:)
Ben temmuzu direkt atlamışım hahaa :)) hazirandayız sandım bi an kafa gitti:) oruçta tutmuyom ya. sorma bende bilmiyorum nerelerdeyim :))) grip olcam sanırım başım ağrıyo boğazımda şişti bakalım napcam :)Yok canım ramazan bitecek çoktan 18 haziranda olsaydı bile bayram sonrasına denk geliyordu , ki 5 temmuza ertelendi, ah senin kafa nerelere gitti acep :)
İyi dediyse iyidir inşallahBen gittim haftaya tekrar cagirdi canim beta canimi skiyo ama doktira yazdim oda guzel deger demis gerci bizimki polyana gibi herseye iyi cok guzel diyo ama neyse