Hadi gözün aydın kaç embriyo transferi olmuştuCanımmm Allah razı olsun :) Tahlil sonucum da çıkmış hcg değerim 556Bu mübarek günler bana uğur getirdi. Bekleyen,isteyen herkesin darısı başına. Ve inanamasam da hamileyim sanırım, hepinize dua edecem
Teşekkür ederim, hala inanamıyorum amaHadi gözün aydın kaç embriyo transferi olmuştu
Yaaaa 11. Gün çok iyi değer dimi, ayyyy ne mutlu sana, darısı vize inşallah aminnnnnCanımmm Allah razı olsun :) Tahlil sonucum da çıkmış hcg değerim 556Bu mübarek günler bana uğur getirdi. Bekleyen,isteyen herkesin darısı başına. Ve inanamasam da hamileyim sanırım, hepinize dua edecem
İkiz olabilir canım benimde 11.gün değerim 630 çıkmıştı :)Teşekkür ederim, hala inanamıyorum ama2 blast embriyo transferi olmuştu :)
Ooo hayırlı olsun ne güzel ya hamişler artıyor çok sevindim gözünüz aydın:)Canımmm Allah razı olsun :) Tahlil sonucum da çıkmış hcg değerim 556Bu mübarek günler bana uğur getirdi. Bekleyen,isteyen herkesin darısı başına. Ve inanamasam da hamileyim sanırım, hepinize dua edecem
Valla iki embriyo konulmuştu, değer yüksek olunca akla ikiz geliyor da hayırlısı. Normalde ben çoğul gebelikten ve sonra 2 çocuğa bakamama korkusundan tek embriyo koyduracaktım, doktor şansı artırmak için 2 koymayı önerince kabul ettim. Sonra da dedim ki Allah aynı anda 2 çocuk veriyorsa kolaylığını da verir. Şimdi hiç düşünmüyorum o kısmı tek,çift ne gelirse başım üstüne :)blue-dreams , kız ikiz mi yoksa :) nasıl hayırlıysa gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun inşallah :)
Değer yüksek di mi, ben idrar testinde silik çıkınca düşük bir değer beklemiştim. Hayırlısıyla kucağıma alayım da artık tek olur,ikiz olur hiç farketmez :)İkiz olabilir canım benimde 11.gün değerim 630 çıkmıştı :)
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun :)Ooo hayırlı olsun ne güzel ya hamişler artıyor çok sevindim gözünüz aydın:)
Değerin yüksek ve çok güzel benimde idrar testimde silik çıkmıştı :) Hayırlısı hangisiyse o olsunn yeterki sağlıkla kucağımıza alalım :)Değer yüksek di mi, ben idrar testinde silik çıkınca düşük bir değer beklemiştim. Hayırlısıyla kucağıma alayım da artık tek olur,ikiz olur hiç farketmez :)
Canim 45 dkda cikti sonuc coksukur pozitif dua edin kizlar kat kat artsinİnşallaahh nezaman çıkacak sonucun ?
Ay maşallah, ne güzel haberler alıyoruz bugün :) Kaçıncı gün ve değer kaç çıkmış?Canim 45 dkda cikti sonuc coksukur pozitif dua edin kizlar kat kat artsin
Canim transferin aktinci gunu36 degerimAy maşallah, ne güzel haberler alıyoruz bugün :) Kaçıncı gün ve değer kaç çıkmış?
Hayırlı olsun canım çifter çifter geliyo bebişlerDeğer yüksek di mi, ben idrar testinde silik çıkınca düşük bir değer beklemiştim. Hayırlısıyla kucağıma alayım da artık tek olur,ikiz olur hiç farketmez :)
Sağol canım, değer yüksek de bakalım tek mi ikiz mi :)Hayırlı olsun canım çifter çifter geliyo bebişler
Amiiin canım korkma hiç tutunma ağrılarıdır onlarKızlar merhaba benim de transferimin 5.günü bugün kaşık ağrılarım var dün belim agridi biraz kasıģım sol tarafında küçük küçük ağrılar oluyor bende bilemedim neden olduğunu doktor bana alttan koymam için progestan hap verdi sabah öğle akşam onu koyuyorum daha tahlil gününe de çok ayın 2 si sanki günler geçmiyor gibi bana da dua edin kizlarrr Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Hayırlı olsun canım değer kaç cıktıCanim 45 dkda cikti sonuc coksukur pozitif dua edin kizlar kat kat artsin
Olsunda rabbim bizim için hayırlısını verirSağol canım, değer yüksek de bakalım tek mi ikiz mi :)