Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Çok teşekkür ederim canım çok aydınlatıcı oldu

Değişiyor demek ki kişiye göre
Öğreniyoruz yavaş yavaş herşeyi
2 günde çok şey değişir bence inşallah görünür bu sefer
Benim 4+1 bugün 2 defa test yaptık daha 4 gün yaptırma dediler çok merak ediyorum ama söz dinliyorum yaptırıyorum.
C. tesi yaptırıcaz inşallah.

Niye yaptırma dediler ki canım 2 günde bir kat artış takibine bakmıyolar mı? Ben sürekli kan veriyorum ya acaba iyi değil mi. Doktor istiyo gerçi vardır bi bildiği.

Arkadaşlar merhaba, transferimin 11. Günü bugün ve doktorumun söylediği test günü.. Yarım saat önce kan verdim ve işe geldim. İnşallah güzel bir hcg değeri beni bekliyordur :) Normalde idrar testi yapmayacaktım da zaten son gün yapayım dedim ve sabah test yaptım kan vermeden önce. Sonuç silik ama gayet belirgin bir 2.çizgi Şimdi laboratuvar sonucunu bekliyoruz artık

Ayyyyy süperrr senin için geçmeyen saatler :) ararlar mı sonuç çıkınca internetten mi bakacan ayy aşırı heyecanlı , silik çıktıysa var demek allahım ben de göreyim artık o silik çizgileri :)

Harikaaaaa hadi bakalım inşallah güzel bir kan değerinde gelecek şimdiden tebrikler :)

Dondurulmuşlardan bebişlerin olacak inşallah
En yakın zamanda müjdeli haberler nasip olsun. Doktorla da bi görüş bakalım ne diyecek. Çok umutluydu dimi doktor da?
Evet canım ilkinde olur diyodu dün hemşireye bilgi verdim doktor müdahalede çıkınca dönüş yapalım dedi tamam dedim 5 e kadar bekledim arayan olmadı doktoru aradım sonucu söyledim ilaçları bırak, yarın sonucuna bakıp 11 gibi arayalım seni dedi ararlar mi bilmiyorum kimsenin umrunda değil bizim maddı manevi verdiğimiz emek

Ayyyyy süperrr senin için geçmeyen saatler :) ararlar mı sonuç çıkınca internetten mi bakacan ayy aşırı heyecanlı , silik çıktıysa var demek allahım ben de göreyim artık o silik çizgileri :)
2-3 saate çıkarmış ben arayıp öğrenecem sonucu :) Normalde bu bekleyiş daha heyecanlı olurdu da idrar testinde o 2.çizgiyi gördüm ya, çok rahatladım. Derlerdi de yine yaşamak ayrı bir şey, çift çizgiyi gördüm sayılır ama ya değerim iyi değilse ya yükselmezse diye endişeler kapladı şimdiden. Kucağımıza almadan rahat edemiyecez Allah sana da bekleyen herkese de güzel haber almayı nasip etsin canımm Ömrümden ömür gitti şu 11 gün

Niye yaptırma dediler ki canım 2 günde bir kat artış takibine bakmıyolar mı? Ben sürekli kan veriyorum ya acaba iyi değil mi. Doktor istiyo gerçi vardır bi bildiği.
Bi sefer baktılar işte bilmiyorum ki geçen c. Tesi vermiştim haber verdim doktora p. Tesi bakalım tekrar dedi. 2 kattan fazlaydı. Tamam bida 4 gün sonra dedi.
Öyle deyince ben de yaptırmadım zaten kollarım morardıydı iyice damar bulmakta zorlanıyorlardı kan alırken ara vermek iyi oldu ama çok merak ediyorum tabi şimdi de

Şimdiden tebrikler..
Hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin Allah

Ararlar ya öyle dedilerse dur bakalım bir görüş konuş.
Onlar bizi tam olarak anlamıyor tabi maalesef
İnsan hassas oluyo ya bide normalde takmayacağımız şeyler batıyo belki de iyice
Aradıklarında hayırlı haberler alırsın inşallah

hayirli uğurlu olsun ins sag salim kucagina alirsin

Bildirimlerde senin yazdığını görünce aha dedim sonuç çıktı :))
Canımmm Allah razı olsun :) Tahlil sonucum da çıkmış hcg değerim 556 Bu mübarek günler bana uğur getirdi. Bekleyen,isteyen herkesin darısı başına. Ve inanamasam da hamileyim sanırım, hepinize dua edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…