- 19 Haziran 2012
- 3.720
- 163
Teşekkür ederim amin inşallah.Gözün aydın, sağlıkla devamı gelsin inşallah :) Benim de transferin 6. Günü artık pazar gününe girdik sayılır. Ayın 25’i test günüm ama 23’ünde yaparım. Darısı başıma inşallahMerak ettim de, hiç belirti hissettin mi? Bende tık yok da
İnşallah.Yaa cok sevindimm canim benim amiiin saglikla ilerler insl kacinci gunundu
cok guzel bi haber hamisler gttikce cogaliyor masallah darisi bekleyenlere olsun heycandan uyku tutmaz belirtiler varmi yani herzmankinden farkli bsiler hissettinmiAmiin
Biliyoruz ki herkesin sınavı var hayatta bizlerin de bu belki de " evlat hasreti "
Rabbim kolaylaştırsın sınavlarımızı layıkıyla sabredip engin rahmetinden faydalanabilmeyi nasip etsin.
Benim duam hep buydu. Çok şükür bugünü gösterdi bana. İnşallah tamamına da erdirir
Uyku tutmadı henüz evet geziniyorum böyle forumlarda :)cok guzel bi haber hamisler gttikce cogaliyor masallah darisi bekleyenlere olsun heycandan uyku tutmaz belirtiler varmi yani herzmankinden farkli bsiler hissettinmi
Çok sevindim masallh ... Rabbim tamamına erdirsin ins ...23 ü ama dayanamayanlarda bugün ben vardım :)
Çok şükür size güzel haber getirdim
Allahım kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın herkese nasip etsin bu duyguyu
Darısı başınıza arkadaşlarım
Beta hcg 77 :)
Teşekkür ederim Amin :)Çok sevindim masallh ... Rabbim tamamına erdirsin ins ...
yukarıdaki yaziyi kacrmisim cnm genelde hep belirtiler adetle ayni olurmuş bulantilar nadirde olsa bazılarında eren baslarken cogundada belirtisiz arada sirada batma regli gibi hissetip hamile oldgnu ogreniyorlar sıkintisz gecirirsin umarim cnm bizler zor hamile kalabldgmz icin biraz skintlli olabiliyor bu arada bugun ust komşumla karsilastm kiz daha 18 yasnda 2yil olms evleneli 9 10 aylik bi bebegi var ikincide yoldayms hemde 3 aylik en verimli caglar olsa grek ama yinede yasi ikinci hamileligi bide cok kucuk yaşi rabbim bizlerede emeklerimzin karsiligini hayirlisiyla versn ins guzelce dinlen uyu bugünden sonra guzel bi beslenme çeşitliğini falan arttr ceviz avakado havuç suyu gibi :)Uyku tutmadı henüz evet geziniyorum böyle forumlarda :)
Az önce yazdığım gibi adet sancısı aynı ama birden giriyor ve sonra hemen yok oluyor.
Herşey adet öncesi ile aynı aslında göğüsler benim adete yakın çok ağrırdı. Yine çok ağrıyor ama sanki bi tık daha fazla şimdi.
Sivilce çıkardı onlar da çıktı. Farklı bi şey yok galiba :)
Evet aynen adet öncesi belirtiler yani.yukarıdaki yaziyi kacrmisim cnm genelde hep belirtiler adetle ayni olurmuş bulantilar nadirde olsa bazılarında eren baslarken cogundada belirtisiz arada sirada batma regli gibi hissetip hamile oldgnu ogreniyorlar sıkintisz gecirirsin umarim cnm bizler zor hamile kalabldgmz icin biraz skintlli olabiliyor bu arada bugun ust komşumla karsilastm kiz daha 18 yasnda 2yil olms evleneli 9 10 aylik bi bebegi var ikincide yoldayms hemde 3 aylik en verimli caglar olsa grek ama yinede yasi ikinci hamileligi bide cok kucuk yaşi rabbim bizlerede emeklerimzin karsiligini hayirlisiyla versn ins guzelce dinlen uyu bugünden sonra guzel bi beslenme çeşitliğini falan arttr ceviz avakado havuç suyu gibi :)
hepimizin imtihani baska cnm aynen oyle onunda imtihani vardir elbet Allah yardimcisi olsunEvet aynen adet öncesi belirtiler yani.
Herkesin de sınavı farklı o kızcağızın da başka bir derdi vardır kim bilir
Beslenmeye transferden bu yana dikkat ediyorum aynen devam ederiz artık
Ceviz fındık ananas tükettim bol bol
Bir gün havuç suyu içtim ama yarısını çıkarttım heralde çok kötü geldi tadı havuç da yemezdim zaten
Çıkınca devam edemedim ona
Canım tebrk ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallahNasıl bir duyguuu
Anlatılmaz heralde ya tarifi olmayan bir duygu çünkü bu
Eşim test almıştı bugün ben yarın ya da p.tesi düşünüyordum aslında yapmayı.
Alınca dayanamadım ben de yaptım ve çıkmadı ikinci çizgi. Testi koydum banyoya. Biraz üzüldüm tabi ama ya nasip dedim gittim uyudum 3 saat falan uyumuşum. Kalktım banyoya gittim bi baktım ikinci bi çizgi var :)
Eşime söyledim tabi hemen o da dedi ki ben zaten 2 test almıştım diğerini de yap hemen. Onu da yaptım. Yine yok ikinci çizgi
Sonra bida yattım ben. Bu sefer yarım saat sonra kalktım baktım ikinci çizgi yine var silik şekilde. Bu sefer artık duramıyorsun yerinde yaldır yaldır hastaneye:)
En zoru sanırım kanı verip beklemek
Ve o yazıcıdan sonuç kağıdı çıktı ya orda durdu işte zaman.
Kağıdı alabilirsiniz dedi görevli eşim elini uzattı aldı çevirdi ve 77 yi gördük ya işte o an film koptu. Gerisi gözyaşı ve mutluluk.
Allah bekleyen herkese nasip etsin bunları
Bana ve diğer gebelerimize de hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Amin
Amin inşallahCanım tebrk ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallah
Erken değil mi belirti için kaçıncı günde başlıyor normaldede acaba belirti Birde herkese belirti hissetmez bence ya oyle şeyleri kafana takma canım . Çünkü mesrla normally sekikde denenince bile sanki gebelik belirtisi gibi herseyi ona ceker iz biz kadınlar misali ben öyleydim kist vardı ameliyat olmadan önce hep adet öncesi lekelemeyin olurdu bakardım yerleşmek kanaması gününe denk geliyodu onu görünce heyecanlanıyodm hamileymiş gibi kendmi dinliyordum normal adet ömcesi bel kasık ağrısı var ben hamileysem oyuzdendir diyodum. Pskolojkmen :) oyuzdn bakıyorm burada takmayanı düşünmeyen takip etmeyenler iyi sonuclae almış çnkü hava rahat oluyor kendini dinlemek yerine sende farklı setlerle ilgilen canım tsvsiyem He ben hiç gebe olmadım tabi ama terzi kendi sçküğünü dikemez hesabı yapıyorus burda moral önemli yani :)Merhaba arkadaşlar,
17 mayısta 3. Gün kaliteli embriyo transferim oldu. 2. Denemem. Şuan hiç bir belirti hissetmiyorum.
Hadi inşaallah Gözün aydın canım :)Yaptim cnm 9.gun silik cikti kan verdim 55.90 cikti yarin tekrar vericem ins katlanir rabbkm herkese nasip etsin ins
Ayyyy cok guzel allahim darisi basimiza. Boyle haberleri aldikca sabirsizlaniyorum , allahim zaman gecsin cabuk benim transferim gelsinYaptim cnm 9.gun silik cikti kan verdim 55.90 cikti yarin tekrar vericem ins katlanir rabbkm herkese nasip etsin ins
Hayirli olsun cnm ins sag salim kucagina alirsin bnde hycanla test gunumu bekliyorum hic belirtin oldumu bnm bugun 3, gunum ister istemrz belirti ariyorum cok korkuyorum23 ü ama dayanamayanlarda bugün ben vardım :)
Çok şükür size güzel haber getirdim
Allahım kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın herkese nasip etsin bu duyguyu
Darısı başınıza arkadaşlarım
Beta hcg 77 :)