Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
İlaç etkisi 9. güne kalmaz bence, güzel haber geliyor gibi bence yarın bir kan tahlili yaptır. Açıkçası ben hiç idrar testi yapmayı düşünmüyorum, insanı böyle arada bırakır.
Bugin iftardan snra kan veririm belki bide pazartesi veririm iki katina cikckmi diye ins degerlerde guzel olurda rabbim yuzumuze bakar ve isteyen herkese nasip eder bnm ilki kimyasal oldu korkuyom ondan

Merhaba arkadaslar dun transfer olmustum genel olarak hic bsi hissetmiyorum transferden sonra hastanede ovitrelle vuruldunuz mu bna vurdular ndn acaba anlayamadim
Çatlatma iğnesi vurmuşlar. Vücut kendi yaptı zannetsin embiryoyu gibi bir düşünce ile sanırım. Hormon sırasını bozmayalim demiş olabilir mi

Bugin iftardan snra kan veririm belki bide pazartesi veririm iki katina cikckmi diye ins degerlerde guzel olurda rabbim yuzumuze bakar ve isteyen herkese nasip eder bnm ilki kimyasal oldu korkuyom ondan
Evet haklısın, kimyasal geçirdiysen endişelenebilirsin ama hep de kimyasal olacak değil ya hadi bakalım bu sefer oldu inşallah kan verirsen sonucu bize de yaz

Bunu sormasına bile anlam veremedim tabiki devam et canım önemli olan çok olması değil ki kaliteli olması sana 2 embriyo yeter diğerleri yedeğin olur bırakma derim

Bunu sormasına bile anlam veremedim tabiki devam et canım önemli olan çok olması değil ki kaliteli olması sana 2 embriyo yeter diğerleri yedeğin olur bırakma derim
Canım bırakmam zaten gereksiz konuştu daha benim 4 gün olmuş sanki o 5 mm hiçmi büyümez anlamadmki ben

Merhaba arkadaslar dun transfer olmustum genel olarak hic bsi hissetmiyorum transferden sonra hastanede ovitrelle vuruldunuz mu bna vurdular ndn acaba anlayamadim
Hayırlı olsun kuzum heyecanlı bekleyiş başladı :) ovitrelle ne alaka acaba çatlatmak için kullanılmıyor mu başka bı ise de yarıyı acaba

Kızlar yarın transferimin 6. Günü, acayip gaz var ya
Günde 3 kez estrofem, 3 kez progestan (fitil), bı de oksapar(kan sulandırıcı iğne) kullanıyorum bunların hangisi gaz yapiyo ki bu kadar

Onun test günü 23 uydu sanirim
23 ü ama dayanamayanlarda bugün ben vardım :)
Çok şükür size güzel haber getirdim
Allahım kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın herkese nasip etsin bu duyguyu
Darısı başınıza arkadaşlarım
Beta hcg 77 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…