- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
Amin inşallah. Aynen bende bu durumdayim hic bi agri sizi yok ins bizimle birliktedir minik kuzularim
Bugin iftardan snra kan veririm belki bide pazartesi veririm iki katina cikckmi diye ins degerlerde guzel olurda rabbim yuzumuze bakar ve isteyen herkese nasip eder bnm ilki kimyasal oldu korkuyom ondanİlaç etkisi 9. güne kalmaz bence, güzel haber geliyor gibibence yarın bir kan tahlili yaptır. Açıkçası ben hiç idrar testi yapmayı düşünmüyorum, insanı böyle arada bırakır.
Çatlatma iğnesi vurmuşlar. Vücut kendi yaptı zannetsin embiryoyu gibi bir düşünce ile sanırım. Hormon sırasını bozmayalim demiş olabilir miMerhaba arkadaslar dun transfer olmustum genel olarak hic bsi hissetmiyorum transferden sonra hastanede ovitrelle vuruldunuz mu bna vurdular ndn acaba anlayamadim
. Evet internetten okudum simdi oleymis cnmÇatlatma iğnesi vurmuşlar. Vücut kendi yaptı zannetsin embiryoyu gibi bir düşünce ile sanırım. Hormon sırasını bozmayalim demiş olabilir mi
Evet haklısın, kimyasal geçirdiysen endişelenebilirsin ama hep de kimyasal olacak değil ya hadi bakalım bu sefer oldu inşallahBugin iftardan snra kan veririm belki bide pazartesi veririm iki katina cikckmi diye ins degerlerde guzel olurda rabbim yuzumuze bakar ve isteyen herkese nasip eder bnm ilki kimyasal oldu korkuyom ondan
Bunu sormasına bile anlam veremedim tabiki devam et canım önemli olan çok olması değil ki kaliteli olması sana 2 embriyo yeter diğerleri yedeğin olur bırakma derimMErhaba kızlar bugün kontrolüm vardı benim yumurtalar 15 tane fakat 6 tanesi iyi gelişmiş dr isterseniz tedaviyi iptal edelim dedi istersen salıya kadar iğneye devam edelim dedi bu dr asıl dr değil soru soramadım sinirden sizce kötü bi durummu anlamadım ya
Ayyyy ne strecli surecler ya
transferin 7 gunu beta ; 136
9.gun ; 260
11.gun ; 444
2 kati artis yok cok canm skiliyo yaa normal ilerleyis olur mu
Canım bırakmam zaten gereksiz konuştu daha benim 4 gün olmuş sanki o 5 mm hiçmi büyümez anlamadmki benBunu sormasına bile anlam veremedim tabiki devam et canım önemli olan çok olması değil ki kaliteli olması sana 2 embriyo yeter diğerleri yedeğin olur bırakma derim
Canım bırakmam zaten gereksiz konuştu daha benim 4 gün olmuş sanki o 5 mm hiçmi büyümez anlamadmki ben
Birlikte olmamak yani canım :)Perhiz nedir acabaa canım
Hayırlı olsun kuzum heyecanlı bekleyiş başladı :) ovitrelle ne alaka acaba çatlatmak için kullanılmıyor mu başka bı ise de yarıyı acabaMerhaba arkadaslar dun transfer olmustum genel olarak hic bsi hissetmiyorum transferden sonra hastanede ovitrelle vuruldunuz mu bna vurdular ndn acaba anlayamadim
Ne güzel söyledin canım ya aynen ne bekliyordu acabaDaha en başındasın kesinlikle gereksiz olmuş doktor çok önemli ya 4 günde ne bekliyordu acaba devekuşu yumurtası mı :)
Ayy saglikla sihatle gelsinde ikizine tekizime raziyim canim :) insallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsinn yaaBence sana ikiz geliyor değerlerin gayet güzel sakın stress yapma :)
Hadii sonu guzel olsun insallahh yok.canim.ne alaka ki o yumurta catlatma ignesi degil miHayırlı olsun kuzum heyecanlı bekleyiş başladı :) ovitrelle ne alaka acaba çatlatmak için kullanılmıyor mu başka bı ise de yarıyı acaba
Onun test günü 23 uydu sanirimButterfly9020 , nasilsin kiz? Test yaptin mi, lnsallah bize guzel haber verirsin
Ewet heyecanla bklyrym gercekten biran önce test yapmak istyrum bebegin tutunmasina yardimci oluyormus internette okudumHayırlı olsun kuzum heyecanlı bekleyiş başladı :) ovitrelle ne alaka acaba çatlatmak için kullanılmıyor mu başka bı ise de yarıyı acaba
23 ü ama dayanamayanlarda bugün ben vardım :)Onun test günü 23 uydu sanirim