Maşallah sağlıkla sıhhatle doğurmaya inşallah. Amin .23 ü ama dayanamayanlarda bugün ben vardım :)
Çok şükür size güzel haber getirdim
Allahım kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın herkese nasip etsin bu duyguyu
Darısı başınıza arkadaşlarım
Beta hcg 77 :)
Aaaa şaka yapiyosun :) harika ya çok güzel hadi bakalım iki gün sonra da artarsa müthiş maşallah valla bayağı hamiş çıkardık bu forumda bize de şans getirir inşallah. Kuzu senin kaçıncı gündü23 ü ama dayanamayanlarda bugün ben vardım :)
Amin inşallahMaşallah sağlıkla sıhhatle doğurmaya inşallah. Amin .
Evet baya bereketli oldu burasıAaaa şaka yapiyosun :) harika ya çok güzel hadi bakalım iki gün sonra da artarsa müthiş maşallah valla bayağı hamiş çıkardık bu forumda bize de şans getirir inşallah. Kuzu senin kaçıncı gündü
Dayanamayacagini tahmin ettigimden sordum test yaptin mi diye23 ü ama dayanamayanlarda bugün ben vardım :)
Kız değerin de yüksek ikiz olmasın senin :) aramızda bı gün vardı demekki benim de yarın yapmam gerekiyor :) valla gaza getirdin her an yapabilirimEvet baya bereketli oldu burası
Benim bugün 8.gün
3.gün embriyosu 2 taneydi
Sıra sende artık dayanamayıp yapman lazım test :)
Benim de en çok merak ettiğim soru bu nasıl bı duygu acaba :)Dayanamayacagini tahmin ettigimden sordum test yaptin mi diyehadi hayirli olsun darisi bizlere insallah allahum amin , nasil bi duygu :) ne hissediyorsun
Test gunune bakmiyor bu isler :) kan testi yapilmasa da bi idrar testi yapilmaya baslaniyor erkenden dogru hisseymusim bak yapmis hem de hamile :) yoksa sen test gununu mu beklemeyi dusunuyorsun :)Onun test günü 23 uydu sanirim
Yok beklemicem pazartesi yapicaktim normalde amaTest gunune bakmiyor bu isler :) kan testi yapilmasa da bi idrar testi yapilmaya baslaniyor erkenden dogru hisseymusim bak yapmis hem de hamile :) yoksa sen test gununu mu beklemeyi dusunuyorsun :)
Senin transfer 14 mayis dimi, erken canim sen pazartesiyi bekle garanti olsun, aylardir ugrasiyoz 2 gun ne ki :)Yok beklemicem pazartesi yapicaktim normalde amaButterfly9020 gördükten sonra yarın ben de yapsam diyorum :) ama çatlatma ignesinin etkisi geçmiş mıdır acaba ayın 7 sinde vurundum hem de iki tane
Ben de adet oldum siradan gunler yadiyorum :) yumurtalar toplaninca nasil adet olacaz diyordum olunuyormus demekki :) o kalan kucukler atiliyor heralde, aman atilsin icerde kalmasin daYok beklemicem pazartesi yapicaktim normalde amaButterfly9020 gördükten sonra yarın ben de yapsam diyorum :) ama çatlatma ignesinin etkisi geçmiş mıdır acaba ayın 7 sinde vurundum hem de iki tane
Evet canım 14 u maşallah iyi takip ediyosun kuzu :) yarın benim 6. Gün pazartesi garanti olur doğru beklerim artikSenin transfer 14 mayis dimi, erken canim sen pazartesiyi bekle garanti olsun, aylardir ugrasiyoz 2 gun ne ki :)
İnsan adet olduğuna bile sevbile sevinir bu durumda adet demek transfere yaklasiyosun demek :)Ben de adet oldum siradan gunler yadiyorum :) yumurtalar toplaninca nasil adet olacaz diyordum olunuyormus demekki :) o kalan kucukler atiliyor heralde, aman atilsin icerde kalmasin da
Etmem mi hic hele cikolata kistlileri gozumden kacirmiyorum :) arada seni de takip etmisim bakEvet canım 14 u maşallah iyi takip ediyosun kuzu :) yarın benim 6. Gün pazartesi garanti olur doğru beklerim artik
Ya ne çekmiştim valla sabah 6 da vurunacaksin dedi ortada iğne yok :) nöbetçilerde de bulamamıştım belki de ondan olmadı bak bu aşılama :)Etmem mi hic hele cikolata kistlileri gozumden kacirmiyorum :) arada seni de takip etmisim bakkiz ben seni asilama zamanindaki panik hallerinden beri unutmuyorum :) eczane kapaliydi da catlatma ignesi mi ne alacaktin sabahin korunde eczaneye dayanmistin :)
Ayyy ne güzel anlatmissin kuzum ya Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah boyle güzel paylaşımların darısı bize olsun :)Nasıl bir duyguuu
Anlatılmaz heralde ya tarifi olmayan bir duygu çünkü bu
Eşim test almıştı bugün ben yarın ya da p.tesi düşünüyordum aslında yapmayı.
Alınca dayanamadım ben de yaptım ve çıkmadı ikinci çizgi. Testi koydum banyoya. Biraz üzüldüm tabi ama ya nasip dedim gittim uyudum 3 saat falan uyumuşum. Kalktım banyoya gittim bi baktım ikinci bi çizgi var :)
Eşime söyledim tabi hemen o da dedi ki ben zaten 2 test almıştım diğerini de yap hemen. Onu da yaptım. Yine yok ikinci çizgi
Sonra bida yattım ben. Bu sefer yarım saat sonra kalktım baktım ikinci çizgi yine var silik şekilde. Bu sefer artık duramıyorsun yerinde yaldır yaldır hastaneye:)
En zoru sanırım kanı verip beklemek
Ve o yazıcıdan sonuç kağıdı çıktı ya orda durdu işte zaman.
Kağıdı alabilirsiniz dedi görevli eşim elini uzattı aldı çevirdi ve 77 yi gördük ya işte o an film koptu. Gerisi gözyaşı ve mutluluk.
Allah bekleyen herkese nasip etsin bunları
Bana ve diğer gebelerimize de hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Amin
AmiinAyyy ne güzel anlatmissin kuzum ya Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah boyle güzel paylaşımların darısı bize olsun :)
Gözün aydın, sağlıkla devamı gelsin inşallah :) Benim de transferin 6. Günü artık pazar gününe girdik sayılır. Ayın 25’i test günüm ama 23’ünde yaparım. Darısı başıma inşallahAmiin
Biliyoruz ki herkesin sınavı var hayatta bizlerin de bu belki de " evlat hasreti "
Rabbim kolaylaştırsın sınavlarımızı layıkıyla sabredip engin rahmetinden faydalanabilmeyi nasip etsin.
Benim duam hep buydu. Çok şükür bugünü gösterdi bana. İnşallah tamamına da erdirir
Yaa cok sevindimm canim benim amiiin saglikla ilerler insl kacinci gunundu23 ü ama dayanamayanlarda bugün ben vardım :)