- 27 Nisan 2013
- 785
- 419
Sahlikli olanlar donduruldu 3 gun once den cozulup gelisimi devam ederse transfer olcak bnmde kafan karisik bu konuda ins tutunurlar cnmBen bu gun olayını hiç anlamıyom ya , heralde o sureci yaşayınca anca anlayacam :)
Şimdi senin embriyolar yani döllenenler dondurulmuştu dimi, e şimdi transfer edilecek olan çözülüyor , döllencek mi sağlıklı mı diyw bi daha mı bakıyor zaten sağlıklı olnı dondurmamışlardı , ay kafam hiç anlmıyor bu şeyleri çok karışık
Cnm bnm ptg ye gitmediKızlar sayfamızda embriyosuna ptg yaptıran var mıydı, birisi vardı ama emin değilim, biz en az 1 tanesine yaptırmayı düşünüyoruz.
KOKUNNHUZURR , @nesmertoglu , @papatyag
Sizlerden biri ptg ye mı göndermişti embriyosunu, testten döndü mü diye sorcaktım
Öyle tabiki canim dondurulmusun var mıydı tekrar denersin10.gun canım 2 taneydi hayirlisi boyleymis
Hayırlısını istedik hep vardır Rabbimin bir bildiği canım üzülme..Sonuç = NEGATİF
Üzgünüm kızlar
dondurulmuslarla deneyenler varmıÖyle tabiki canim dondurulmusun var mıydı tekrar denersin
Bilmiyorumki canım benim daha ilk transferim olacak.dondurulmuslarla deneyenler varmı
Sen sürekli ara canım onlr unutuyorBil
Bilmiyorumki canım benim daha ilk transferim olacak.
Kızlar benim embriyolog güya bugün arayıp bilgi verecekti ya aramadı ben aradım başkası açtı o çıktı burda yok dedi bilgi verecekti ama pazartesi transfer var nasıl olacak dedm hemşireyi arayın dedi. Hemsireyi aradım 2 saat oldu hemşire embriyologla görüşüp dönüş yapacakti hala arayan yok nasıl iş anlamadim
Aynen canim hayirlisi buymusHayırlısını istedik hep vardır Rabbimin bir bildiği canım üzülme..
Evet canım 3 tane kaldı biraz ara verip onlari deneyecegizÖyle tabiki canim dondurulmusun var mıydı tekrar denersin
Sürekli arasam da sonuç elde edemicem cumartesi 12 ye kadar calisiyimus pazartesi transfer olmasa mazur görürüm. Zaten merak içinde telefon bekliyoruz adamlar aramadan çıkıyorlar ne hoş kaçta gideceğimi bile bilmiyorum ki il dışından gidicem bı de. hemşire zahmet Edip ararsa öğrencem artık.A aselbelis601 canım sen oksapar kullanıyodun demi morarma oldu mu sende benim kollar mosmor ve dokununca da ağrıyo baya. İğne acıtmıyorda yakıyor sanki hava basıyor gibi kana.
Bana koldan yada bacaktan yap dediler göbekten yapalım dememize rağmen yok dediler nedenini anlayamadım. Yoksa bana göre göbek daha kolay en acısız yer orası. Etim çürüdü resmen. Gonalfleri mumla aradımSürekli arasam da sonuç elde edemicem cumartesi 12 ye kadar calisiyimus pazartesi transfer olmasa mazur görürüm. Zaten merak içinde telefon bekliyoruz adamlar aramadan çıkıyorlar ne hoş kaçta gideceğimi bile bilmiyorum ki il dışından gidicem bı de. hemşire zahmet Edip ararsa öğrencem artık.
Oksapar karından yapıyorum ben canım dediğin gibi iğneden çok ilaç canımı yakıyor ama morarma falan olmadı bı dk falan yanma oluyor yaptığımda sonra geciyo
dondurulmuslarla deneyenler varmı
Bı doktorunu arasaydin canım bana verdikleri kâğıtta göbek deliğinin 4 parmak sağol solu falan yazıyor kol ya da kalçanın konusu bile geçmedi. Doktoruna Daniş karından vur sendeBana koldan yada bacaktan yap dediler göbekten yapalım dememize rağmen yok dediler nedenini anlayamadım. Yoksa bana göre göbek daha kolay en acısız yer orası. Etim çürüdü resmen. Gonalfleri mumla aradım
Ayyy sorma :) nihayet evdeyim :) şükür atlattım Allahım inanamıyorum :) kız 11:00 gibi opu vardı, çatalda domtoru beklerken stres tavan yaptı zaten dünden beri geriliyordum :) gözlerim dolmaya başladı , sonra uyudum haberim yok odada uyandım :) kasıklarımda nasıl ağrı var, zaten stresten doluyum ya dünden beri ağrıyı bahane ettim bi ağlamak aldı beni :)) doktor hemşire eşim hepsine dedim ellemeyin beni ağlayıp rahatlayacam :) ağrı kesici iğne yapıldı , yarım saat sonra hafifledi ağrı. Ordan ayrıldık arabanın arkasında yattım geldim :)Nehira-27 hala ayilamadin mi :)
Valla psikoloji falan kalmadı zaten çok yıpratıcı bı süreç sen de atlattın gözün aydın darısı 18 hazirana inşallah :) bayram değil mi kız o tarihAyyy sorma :) nihayet evdeyim :) şükür atlattım Allahım inanamıyorum :) kız 11:00 gibi opu vardı, çatalda domtoru beklerken stres tavan yaptı zaten dünden beri geriliyordum :) gözlerim dolmaya başladı , sonra uyudum haberim yok odada uyandım :) kasıklarımda nasıl ağrı var, zaten stresten doluyum ya dünden beri ağrıyı bahane ettim bi ağlamak aldı beni :)) doktor hemşire eşim hepsine dedim ellemeyin beni ağlayıp rahatlayacam :) ağrı kesici iğne yapıldı , yarım saat sonra hafifledi ağrı. Ordan ayrıldık arabanın arkasında yattım geldim :)
Aşılamadaki doktorun verdiği estrofem ve crinone jel var kullanacağım ama 12 gün sonra başlayacam.
bugün başlayıp 4 gün kullanacağım tetradox var. 14 M2 toplanmış ( metafaz 2, olgunlaşmış ve kesin mikroenjeksiyon yapılacak) 18 haziran transfer var. 2 tane embriyoyu pgt ye göndercez ona göre 1 embriyo mu 2 mi koydurcaz bakalım. Pgt yaptırmak başarıyı %70 e kadar çıkarıyormuş , 1 ay rahim dinlendirme tutma olasılığını arttırıyormuş, rahim şuan iğne ve ilaçalrdan aşırı uyarılmış durumda ve 1 aylık süreçte normale dönecek o şekilde daha iyi sonuç alınıyormuş,
Şuan tek istediğim dinlenmek :)
Bayram mayram dinlemiyom ben gunu geldi mi transfer :) benim bayramım transfer :)Valla psikoloji falan kalmadı zaten çok yıpratıcı bı süreç sen de atlattın gözün aydın darısı 18 hazirana inşallah :) bayram değil mi kız o tarih
Gecmiş olsun canım , hayırlısı olsun, dinlen biraz, embriyon var nasıl olsa, tedavi süreci ve stresiyle uğraşmayacaksın. Belki bebek o dondurulmuşların içinde seni bekliyor sıra bana gelse diye :)Evet canım 3 tane kaldı biraz ara verip onlari deneyecegiz
Amin inşallahhhhhSlm kizlar.Bende tup bebek tedavisi goruyorum ve ilk denememde negatifu gordum 2 sene once ondan sonrada tedavi gornek istemedim baya ara verdim .ve gecen ay dondurulmusum vardi 2 tane biri oldu ama saglam olani bu sali transfer oldum.transfer oldugun gun sayiliyormu bilmiorum ama sayiliyorsa bugun m Rabbim ins hepimizin yuzunu guldursun ins ...