Canımm çok şükür benim pozitif inş devam eder:) sen naptın?lemonade_85
@lylaksy
Kızlar test falan yaptınız mı nasılsınız , inşallah güzel haberler alırsınız ve bize de umut verirsiniz
Ayy inanmiyom.pozitif ve daha yeni yaziyorsun ben olsam.heryere ilan ederdim.masallah nazar degmesin hayirli olsun , deger kac cikti? Ben kurbanlik koyun gibi bekliyom.yarin 11 de opu var :) arkanizdan geliyom.:)Canımm çok şükür benim pozitif inş devam eder:) sen naptın?
Canım ben dayanamayıp erkn test yaptırdım. Sırasıyla 79, 200, 528 çıktı. En zor aşama opu sonrası rahat:) kaç yumurtan gelişti? Hemen transferin olacak mı?Ayy inanmiyom.pozitif ve daha yeni yaziyorsun ben olsam.heryere ilan ederdim.masallah nazar degmesin hayirli olsun , deger kac cikti? Ben kurbanlik koyun gibi bekliyom.yarin 11 de opu var :) arkanizdan geliyom.:)
Suna bak bide erken yapmis ne ketum bisey ciktinCanım ben dayanamayıp erkn test yaptırdım. Sırasıyla 79, 200, 528 çıktı. En zor aşama opu sonrası rahat:) kaç yumurtan gelişti? Hemen transferin olacak mı?
Agrilar artti bugun biraz is yerinde de yoruldum sanki Yarin buyuk gun insallah guzel haberle gelirim@Esrarengsiz1016 nasılsın var mı bi gelişme canım , inşallah pozitif alırsın hepimiz umutlanalım tüp bebek tedavisinden amin
İnşallah hamileyim dersin bize :) ben transferden sonra 9.gün test yapacam bekleyemem daha fazla :)Agrilar artti bugun biraz is yerinde de yoruldum sanki Yarin buyuk gun insallah guzel haberle gelirim
Yerim ben onları :)Bir tanesi kesin erkek ama diğeri kendini göstermiyor :)
Bilmiyom ki valla hiç istemiyorum test yaptırmak korkuyorum zaten. Opu da bişey yok ya.
Ben asilamada cok bekledim test yapmak icin, bu sefer beklemeyecem :)Bilmiyom ki valla hiç istemiyorum test yaptırmak korkuyorum zaten. Opu da bişey yok ya.
Pztsi gelin dedi de gidesim yok ne kadar ertelersem o kadar iyi gibi. Gerçi böyle de rahat değil psikolojik olarakda. napcağımı bilmiyorum hep aşılamada ki sonuçlar geliyo aklıma..Ben asilamada cok bekledim test yapmak icin, bu sefer beklemeyecem :)
Kızlar pazartesi malum transferim var yaş 27.5 ilk deneme dolayısıyla tek embriyo transferi yapılır dedi embriyolog ama doktorumla ilk gorusmemizde illa iki tane istersen bı tane 1. Kalite bı tane de geriden gelen koyarız demişti. Ben normalde ikiz istemiyorum çalışıyorum bakamam diye korkuyorum ama tekle de tutmazsa diye korkuyorum nolur akıl verin ya iki tane de ısrar mi etsem garanti mi olur yoksa ilk denemede bı taneyle mi yola koyulsam
Kızlar pazartesi malum transferim var yaş 27.5 ilk deneme dolayısıyla tek embriyo transferi yapılır dedi embriyolog ama doktorumla ilk gorusmemizde illa iki tane istersen bı tane 1. Kalite bı tane de geriden gelen koyarız demişti. Ben normalde ikiz istemiyorum çalışıyorum bakamam diye korkuyorum ama tekle de tutmazsa diye korkuyorum nolur akıl verin ya iki tane de ısrar mi etsem garanti mi olur yoksa ilk denemede bı taneyle mi yola koyulsam
Sen de hayırlısıyla baslarsin inşallah canım tedaviye kafam o kadar karışık ki ikiz olur diye korkuyorum ama iki embriyo olup teki tutan da çok varBen henüz tedaviye başlamadım ama gün sayıyorum başlamak için .
Benim de yaşım 27. Biz de inşallah o aşamaya gelebilirsek ve riskli bir durum olmazsa ben 2 tane isteyeceğim . Şans yüksek teke göre , keşke öyle olmasaydı demektense ..
Canım transfer gününden sonraki günden başlıyorsun saymaya. Çünkü şöyle düşün ertesi gün olunca tam bir günü yeni tamamlamış oluyor. Problem neydi sende neden tutmadı ilki böyle duyunca korkuyorum iyicene zaten karamsar bir yapım var :)Slm kizlar.Bende tup bebek tedavisi goruyorum ve ilk denememde negatifu gordum 2 sene once ondan sonrada tedavi gornek istemedim baya ara verdim .ve gecen ay dondurulmusum vardi 2 tane biri oldu ama saglam olani bu sali transfer oldum.transfer oldugun gun sayiliyormu bilmiorum ama sayiliyorsa bugun m Rabbim ins hepimizin yuzunu guldursun ins ...
bence sende tek embriyoda tutar çünkü ciddi bir problemin yok gibi görünüyor. Yaşın da genç. zaten dondurulmuşların da baya var. İki koyaarlarsa ikisi de direkt tutabilir sende. Yüksek ihtimal. Nasıl için rahat edecekse ücretsiz izin almayı düşünmüyor musun zatenKızlar pazartesi malum transferim var yaş 27.5 ilk deneme dolayısıyla tek embriyo transferi yapılır dedi embriyolog ama doktorumla ilk gorusmemizde illa iki tane istersen bı tane 1. Kalite bı tane de geriden gelen koyarız demişti. Ben normalde ikiz istemiyorum çalışıyorum bakamam diye korkuyorum ama tekle de tutmazsa diye korkuyorum nolur akıl verin ya iki tane de ısrar mi etsem garanti mi olur yoksa ilk denemede bı taneyle mi yola koyulsam