- 24 Şubat 2011
- 360
- 104
Canım transfer gününden sonraki günden başlıyorsun saymaya. Çünkü şöyle düşün ertesi gün olunca tam bir günü yeni tamamlamış oluyor. Problem neydi sende neden tutmadı ilki böyle duyunca korkuyorum iyicene zaten karamsar bir yapım var :)
Çikolata kisti. Sağda ve solda üstelik. Yumurta rezervini baya düşürdü. Engelliyo bi şekilde normal yoldan kalamıyosun hamile düşük ihtmal. İlk tüp denemem. Transfer oldum sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı nasibimizde varsa olur. Olmasa da elimizdekilerde şükredecek kadar fazla. Hertürlü şükredicez halimize napalımCnm ben unutmusum yazmayi birde kimyasal gebelik gecirdim ilk klomen ve catlatma ugnesiyle hemen hamile kaldim fakat kimyasal oldu.sonra ven yurt disinda yasiorum klomen ve catlatma rurkiyede2denemistitim ce yurt disina gelince asilama denedim 3 kere turmadi ve en son tup bebege gectim oda turmadi artik bktim ve ara verdim 2 sene esimdede bendede bir sirun yok ama olmuyor iste Rabbim nasip etmedi vallagi normal yolla ile kalanlara cok ozeniyorum ...sizin sorununuz neydi ?
Çikolata kisti. Sağda ve solda üstelik. Yumurta rezervini baya düşürdü. Engelliyo bi şekilde normal yoldan kalamıyosun hamile düşük ihtmal. İlk tüp denemem. Transfer oldum sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı nasibimizde varsa olur. Olmasa da elimizdekilerde şükredecek kadar fazla. Hertürlü şükredicez halimize napalım
6. Günümdeyim daha var baya. 12. Günde net çıkar diyolarda erken çağırıp duruyolar gitmemek de direniyorum psikolojik biraz :) hangi ülkede yaşıyosun yurt dışı demişsin sanki yanlış görmediysem :)Oyle cnm hayirlisi sukretmekten baska elimizden birsey gelmiyor kacinci gunundesin transferinin ?
6. Günümdeyim daha var baya. 12. Günde net çıkar diyolarda erken çağırıp duruyolar gitmemek de direniyorum psikolojik biraz :) hangi ülkede yaşıyosun yurt dışı demişsin sanki yanlış görmediysem :)
Ben tek oneririm canim, yasin genc ve onemli bi sorunun yok ikiside tutarsa hem sorun ihtimali artar hem ikiz istemiyorsun, ben senden 8 yas buyugum tek dusunuyorum :) ama yastan dolayi garantilemek icin 2 mi diyorum sonra korkuyom , doktorum tek'ten yana valla cok zor bi kararKızlar pazartesi malum transferim var yaş 27.5 ilk deneme dolayısıyla tek embriyo transferi yapılır dedi embriyolog ama doktorumla ilk gorusmemizde illa iki tane istersen bı tane 1. Kalite bı tane de geriden gelen koyarız demişti. Ben normalde ikiz istemiyorum çalışıyorum bakamam diye korkuyorum ama tekle de tutmazsa diye korkuyorum nolur akıl verin ya iki tane de ısrar mi etsem garanti mi olur yoksa ilk denemede bı taneyle mi yola koyulsam
Bizde hiç bı problem yok canım herşey temiz normal doktorun öngörüsü de bı sürpriz olmazsa ilkinde tutar hatta ikincide kendiliğinden kalırsın dedi. Ücretsiz izin pek dusunmuyorum canim korkumda o yüzden zatenbence sende tek embriyoda tutar çünkü ciddi bir problemin yok gibi görünüyor. Yaşın da genç. zaten dondurulmuşların da baya var. İki koyaarlarsa ikisi de direkt tutabilir sende. Yüksek ihtimal. Nasıl için rahat edecekse ücretsiz izin almayı düşünmüyor musun zaten
Ben de kararı doktoruma bırakıcam büyük ihtimalle önce Allah'a sonra ona guvenmekten başka çarem yok gerçekten çok zor karar vermekBen tek oneririm canim, yasin genc ve onemli bi sorunun yok ikiside tutarsa hem sorun ihtimali artar hem ikiz istemiyorsun, ben senden 8 yas buyugum tek dusunuyorum :) ama yastan dolayi garantilemek icin 2 mi diyorum sonra korkuyom , doktorum tek'ten yana valla cok zor bi karar
4. Gün sanırım da onu biraz kendilerine göre ayarladılar bana göre değil. Pazara denk gelmesin diye.Ins guzel.sonuclar alirsin cnm.hollandada yasiyorum.kacinci gun embriyosuydu ? Benim 3.gun embiryosu
Verdim kani beklemedeyim hayirli haberlerle insallahİnşallah hamileyim dersin bize :) ben transferden sonra 9.gün test yapacam bekleyemem daha fazla :)
Daha yarın anca opu var
İnşaallah canım kaçıncı günün bugünVerdim kani beklemedeyim hayirli haberlerle insallah
Sen sonuç bekliyorsun ben opu ya giriyom :) ben çıkıncaya kadar sonuç belli olur senin çoktan , inşallah pozitiftirVerdim kani beklemedeyim hayirli haberlerle insallah
INSALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRSINIZ BEN 4GUN ÖNCE NEGATIF CVP ALDIM ILK TUP BEBEK DENEMEMDIİnşaallah canım kaçıncı günün bugün
BENIM ILK TUP BEBEK DENEMEM NEGATIF ÖNCESINDE 2 ASILAMA HAYIRLISI BAKALIMCnm ben unutmusum yazmayi birde kimyasal gebelik gecirdim ilk klomen ve catlatma ugnesiyle hemen hamile kaldim fakat kimyasal oldu.sonra ven yurt disinda yasiorum klomen ve catlatma rurkiyede2denemistitim ce yurt disina gelince asilama denedim 3 kere turmadi ve en son tup bebege gectim oda turmadi artik bktim ve ara verdim 2 sene esimdede bendede bir sirun yok ama olmuyor iste Rabbim nasip etmedi vallagi normal yolla ile kalanlara cok ozeniyorum ...sizin sorununuz neydi ?
BENIM ILK TUP BEBEK DENEMEM NEGATIF ÖNCESINDE 2 ASILAMA HAYIRLISI BAKALIM
4. Gün sanırım da onu biraz kendilerine göre ayarladılar bana göre değil. Pazara denk gelmesin diye.[/QUOTE
Tutacak olduktan sonra 3.uydu 4.uydu 5.iydi iyiydi kotuydu vesile heo Rabbim ol deyince oluyor ins bizlerknde zamani gelmistir yuzumuzu guldurur Rabbim.ama su beklemek insanin sinirini cok bozuyoe males3f Rabbim sabirlar versjn hepimize
Sonuç = NEGATİF
Üzgünüm kızlar
10.gun canım 2 taneydi hayirlisi boyleymisYaaa çok üzüldüm canım kaçıncı gündü bugün tek embriyo muydu