- 28 Nisan 2018
- 43
- 48
- 36
A aselbelis601 çok mutlu oldum okuyunca ... rabbim sabrının karşılığını müjdeyle verdi inşallah... gözün aydın olsun.masallah ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolunuz. Hep kromozom anamolisi çıkıyordu. 5 tane göndermiştik.Allah kolaylık versin. Kaç tane gönderilmişti sorunları nedir embriyolarin
Harika, o kadar sevindim ki senin adına, mesajını okuyunca ağlayacak gibi oldum sevinçtenBizim pgt’den 2 embriyo sağlıklı çıktı, 8. deneme, mini tüp bebek tedavisi. Umut hep varmış gerçekten...
Ben de o kadar mutluyum ki..yani inanamıyorum, bu kadar zaman sonra mucize oldu sanki. Onların varlığını bilmek çok güzelHarika, o kadar sevindim ki senin adına, mesajını okuyunca ağlayacak gibi oldum sevinçten
Daha iyiyim Eda hala şişliğim var ama azaldı, sen nasılsın, telefonum bir gün geldi ve yeniden servise gitti. Arada yazıyorum çok uğramıyorum.Nasılsın canım sesin çıkmadı hiç
BEnde iyiyim canım bebiş ne durumdaDaha iyiyim Eda hala şişliğim var ama azaldı, sen nasılsın, telefonum bir gün geldi ve yeniden servise gitti. Arada yazıyorum çok uğramıyorum.
Pazartesi kontrol var kese bakmıyormus bizim Dr bekliyoruz. Sen naptınBEnde iyiyim canım bebiş ne durumda
Bende keseyi gördüm şükür cuma kontrol var bakalım hayırlısıPazartesi kontrol var kese bakmıyormus bizim Dr bekliyoruz. Sen naptın
Çok tesekkur ederim Allah razı olsun. İkinci kan değerim 164 tü pazartesi ya da salı tekrar vericem Allah isteyen herkese en hayırli zamanda nasip etsin insallahA aselbelis601 çok mutlu oldum okuyunca ... rabbim sabrının karşılığını müjdeyle verdi inşallah... gözün aydın olsun.masallah ..
İnşallah Canım
Evet canım aynıyız, benimde bugün kontrolüm vardı her şey yolunda dedi doktor yumurta gelişimi güzel seyrediyor bi sıkıntı yok dedi yine iğnelere devam edeceğim ve yumurtaların erken çatlamaması için iğne verdi, pazartesi sabah tekrar çağırdı, bir de bugün kan verdim e2’ye falan bakıldı bir kaç bişeye daha bakıldı sanırım ama tedbir için dedi doktor,bir sıkıntı yok testlerde dedi, birde benden ve eşimden bazı testler ile nüfus kayıt örneği,nüfus cüzdanı fotokopisi gibi bazı belgeler istediler dosyaladılar ve son olarak transferi hemen yapmayacağını rahimi dinlendirmek ve çocuğa uygun bir hale getirmek için önümüzdeki ay adet sonrasında yapacağını söyledi...
Böyle böyle geçiyor bakalım,inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla sonucunda yüzümüz güler anne oluruz
Dr tavsiye etse daha iyi olur. Benim Dr teatrio ve duosvit vermişti fikir olması açısından netten içeriğine bakabilirsinSlm Kızlar 1ay sonra tup bebege basliyoruz. Bugun eczaneden koenzim, cinko, selenyum, ve balık yagi aldim .Hepsini kullanacagiz . Benim aklima gelmeye sizin bildiginiz baska takviyeler var mi acaba? Bunlar yeterli mi
D vitamini ve folik olmazsa olmaz diye biliyorumSlm Kızlar 1ay sonra tup bebege basliyoruz. Bugun eczaneden koenzim, cinko, selenyum, ve balık yagi aldim .Hepsini kullanacagiz . Benim aklima gelmeye sizin bildiginiz baska takviyeler var mi acaba? Bunlar yeterli mi
Tamamdir . Peki bu kadar ilaç bunyeme agir gelmesin.D vitamini ve folik olmazsa olmaz diye biliyorum
Doktorunuz ne önerdi. Benim tüp bebeğe başlamamla birlikte folik asit verdi d vitamini ise transferden iki ay önce başladı. İlaçlarınız çok saydığınıza göreTamamdir . Peki bu kadar ilaç bunyeme agir gelmesin.
Ne kadar vitamin olsalarda bünyeye zararı olur mu bilmiyorumDoktorunuz ne önerdi. Benim tüp bebeğe başlamamla birlikte folik asit verdi d vitamini ise transferden iki ay önce başladı. İlaçlarınız çok saydığınıza göre
Doktor bişey önermedi bulent tirasin yazisinda okuyup aldim. Eczaci da doktora sordu. Bunlar onerildiDoktorunuz ne önerdi. Benim tüp bebeğe başlamamla birlikte folik asit verdi d vitamini ise transferden iki ay önce başladı. İlaçlarınız çok saydığınıza göre
Hepsi farkli iceri oldugu icin zahirlenme yapacagini sanmiyorumAşırı alınan vitamin gibi seylerinde zehirlenmesi olur. D vitamini zehirlenmesi olabilir diye Dr bana 15 günde 1 ampul vermişti mesela. Tabi değerleri kontrol ederek. Yani kontrol önemli ve bunların birlikte olduğu DHA lar var devlet ücretsiz vitamin kombinasyonu veriyor hamile olanlara belki tedavi öncesini de veriyordur. Dikkatli kullanmak lazım.
canım ne mutlu sanaBen de o kadar mutluyum ki..yani inanamıyorum, bu kadar zaman sonra mucize oldu sanki. Onların varlığını bilmek çok güzel