- 2 Ekim 2017
- 411
- 307
Cok sukur sagol cevap veridgin icin darisi basima ozamanallah saglikla eline almayi nasip etsin bizede dua etMerhaba cnm bnmde sebepsiz ve ilk denemede tuttu çok şukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur sagol cevap veridgin icin darisi basima ozamanallah saglikla eline almayi nasip etsin bizede dua etMerhaba cnm bnmde sebepsiz ve ilk denemede tuttu çok şukur
Canım şimdi geldim eve sabah iğne için gidince tekrarlatcamNehira-27 canım bugün test yaptıracaktin di mi sonuç ne oldu?
@Edanonurum senin kan testi nasıl çıktı katladı mi
nesmertoglu canım sen kan sonucunu tekrarladın mi
Kızlar karnım aşırı şiş ve sancı da var hafif fikriniz var mi
Kaliteleri düşmez o şekilde dondurulur sonuçta pozitif düşün bak ne güzel dirayetli arkadan gelip yetişti maşallah onaŞey bugün aradılar 7. Gün bir tane yumurtam daha döndürülmüş 5aa dediler . İşlemden 7 gün sonra üstelik durumu belli olmayan iki yumurtadan biriydi umudumuz yoktu şaşırdım açıkçası. Benim kilo vermem lazım bir de ohss nedeniyle en az 2 ay bekleyecektim kilo için de beklesem sorun olur mu acaba yani zaman geçtikçe kalitelerinde azalma olur mu ki
Canım ben transfer olali 9 gün oldu, ohss olmadım ama çok sancı şişlik çektim o geçti bu yeni.Canım korkma benim de karnım şişti 3 günde 8 kg tartıda artacak kadar ödem oluştu yüksek dozdan olabileceğini göze almıştım kadınlar kulübünden arkadaşlar sağolaun beni sakinleştirdiler ilaçlar yapıyor bunu bir de sanırım yumurtalar büyüdükçe oluyor
İyi hadi maşallah katlar düşünüp kötüyü çağırma. Napıyor üzere pozitif oluyoruz hadi bakalım. Denize girme. Güneşte fazla durma. Yorma kendini.Kızlar bugün çok değişik koşturmacalı bigün oldu :) misafirleri şimdi yatırdım buraya geldim :) hastaneye gittim kan verdim, yatılı olarak kalacak misafirler aradı :) alışveriş yap eve gel evi topla ,yemek derken internetten sonuca bile zor baktım,, oturup heyecanlı bakamadım bile :) 9.gün değerim 140. Pazartesi tekrar kan vercem. İnşallah dengeli ve sağlıklı artar , hakkaten yazılanlar doğruymuş, insan bu sefer artacak mı diye takıyormuş :) sonuç olumlu olsun da tek buna takalım :) yarın misafirleri denize götürcem 1-2 gün sonra büütün yazdıklarınızı okuyacam aklım burda :) inşallah test yapan varsa pozitiftir herkesin aminnnn
Nöbet vardı ha maşallah iyisin. Ben telef oldum yaş pazartesi işe dönebilir miyim düşünüyorum ama yok yahu çok fenayım karin ağrısı mide ağrısı mahvetti beni. Bugün hiçbir ilacı kullanmamaya karar verdim mide kanamasına ramak var. O kadar kötü ağrıyor.Canım şimdi geldim eve sabah iğne için gidince tekrarlatcam
Ben 5. Günden itibaren idrar testi yapmaya başladım silik başladı pozitif devam etti bugünde yaptım yine pozitif daha belirgin ama yarın kan testi yapılacak esas olarak onu alacağız inşallah sağlıklı bir gebeliktir diye umuyoruz canım.
becidina canım Kan değerim 439 oldu benimNehira-27 canım bugün test yaptıracaktin di mi sonuç ne oldu?
@Edanonurum senin kan testi nasıl çıktı katladı mi
nesmertoglu canım sen kan sonucunu tekrarladın mi
Kızlar karnım aşırı şiş ve sancı da var hafif fikriniz var mi
İlaçları kullanmicam derken? Öyle bir lüksümüz yokki. Benim tekrar kanı 184 çıktı yarın seninkide iyi çıkar inşallah. İkizler geliyoKaliteleri düşmez o şekilde dondurulur sonuçta pozitif düşün bak ne güzel dirayetli arkadan gelip yetişti maşallah ona
Canım ben transfer olali 9 gün oldu, ohss olmadım ama çok sancı şişlik çektim o geçti bu yeni.
İyi hadi maşallah katlar düşünüp kötüyü çağırma. Napıyor üzere pozitif oluyoruz hadi bakalım. Denize girme. Güneşte fazla durma. Yorma kendini.
Nöbet vardı ha maşallah iyisin. Ben telef oldum yaş pazartesi işe dönebilir miyim düşünüyorum ama yok yahu çok fenayım karin ağrısı mide ağrısı mahvetti beni. Bugün hiçbir ilacı kullanmamaya karar verdim mide kanamasına ramak var. O kadar kötü ağrıyor.
Çok evindim darısı başımıza Allah tamamına erdirsin cnmBen 5. Günden itibaren idrar testi yapmaya başladım silik başladı pozitif devam etti bugünde yaptım yine pozitif daha belirgin ama yarın kan testi yapılacak esas olarak onu alacağız inşallah sağlıklı bir gebeliktir diye umuyoruz canım.
Nehira test yaptırdı pozitif kanda da çıktı çok şükür güzel haber çok bu aralar. İnşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşacağız Rabbimin izniyle.
Maşallah iyi gidiyor.becidina canım Kan değerim 439 oldu benim
Hibor dan şüpheleniyorum. Mide ağrısı tavan yaptı bir günden bir şey olmaz sadece progesteron a devam edeceğim diğerlerini bugün almıyorum yarın zaten Dr a gideceğim konuşurum nasıl devam edebiliriz karar verilir. Ülser vardi bende.İlaçları kullanmicam derken? Öyle bir lüksümüz yokki. Benim tekrar kanı 184 çıktı yarın seninkide iyi çıkar inşallah. İkizler geliyo
Amin inşallah hepimize nasip olsun.Çok evindim darısı başımıza Allah tamamına erdirsin cnm
Hangi ilaçları kullanıyordun ağrı yaptı? Coraspin içiyorsan mideye baya dokunur meselaMaşallah iyi gidiyor.
Hibor dan şüpheleniyorum. Mide ağrısı tavan yaptı bir günden bir şey olmaz sadece progesteron a devam edeceğim diğerlerini bugün almıyorum yarın zaten Dr a gideceğim konuşurum nasıl devam edebiliriz karar verilir. Ülser vardi bende.
Amin inşallah hepimize nasip olsun.
Hem coraspin hem hibor kullanıyorum ikisi de kan sulandırıcı. Midem dayanmadı. Günde bir tane ikisinden deHangi ilaçları kullanıyordun ağrı yaptı? Coraspin içiyorsan mideye baya dokunur mesela
Hibor u bana iğne olarak verdiler seninki hap mıydı?Hem coraspin hem hibor kullanıyorum ikisi de kan sulandırıcı. Midem dayanmadı. Günde bir tane ikisinden de
Hibor iğne. Bir hap bir iğne kullanıyorum kan sulandırıcı.Hibor u bana iğne olarak verdiler seninki hap mıydı?
Benim midemde de yoğun gastrit var coraspin ı hiç içemiyorum ben o yüzden
Sabahları mide koruyucu alabilirsin dedi dr ama yinede içmiyorum 1 bardak limonlu su en iyi çözelti..
Canım her şey güzel olacak Allah ın izniyle tüm bu çektiklerinin mükafatını versin rabbimKaliteleri düşmez o şekilde dondurulur sonuçta pozitif düşün bak ne güzel dirayetli arkadan gelip yetişti maşallah ona
Canım ben transfer olali 9 gün oldu, ohss olmadım ama çok sancı şişlik çektim o geçti bu yeni.
İyi hadi maşallah katlar düşünüp kötüyü çağırma. Napıyor üzere pozitif oluyoruz hadi bakalım. Denize girme. Güneşte fazla durma. Yorma kendini.
Nöbet vardı ha maşallah iyisin. Ben telef oldum yaş pazartesi işe dönebilir miyim düşünüyorum ama yok yahu çok fenayım karin ağrısı mide ağrısı mahvetti beni. Bugün hiçbir ilacı kullanmamaya karar verdim mide kanamasına ramak var. O kadar kötü ağrıyor.
Amin hepimizi evlatlarina kavuşurtursun Rabbim.Canım her şey güzel olacak Allah ın izniyle tüm bu çektiklerinin mükafatını versin rabbim
hep dualarımdasınız rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin :)Cok sukur sagol cevap veridgin icin darisi basima ozamanallah saglikla eline almayi nasip etsin bizede dua et
Merhaba bnmde yarın ilk transferim olacak sana tek blastokist transferimi yapıldı tuttu? Tutunması icin özel birsey yaptinmi biraz bilgi verirmisin
2 blastokist transferi yapıldı 1 tanesi tutundu .
ben yatmadım cnm doktorum öle yatmanı gerektiren bi durum yok sadece yorulmadedi 2 saat uzandıysam 15 dk yürüdüm hep ilacımı düzenli kullanıp kabak çekirdeği 1 dilim ananas yedim 10 gün boyunca ve en önemlisi 3 ltreyi geçiyordu su içmem su çok önemli bol su iç ve kan akısını saglamak içinde yuruyun ::)
Çok sevindim canım, bu forumda herkese moral verdin tablolar yaptın gün saydın :) Ne mutlu sen de güzel sonucu aldın Haydi bakalım, biz zor kavuşanların stresi bitmiyor yok değer artacak mı kese oluştu mu, kalp atışını duyacak mıyım falan filan.. Ama elinden geldiğince tadını çıkarmaya çalış, bebişin sağlıkla gelsin Bu arada tüm pozitif sonuç alan arkadaşlar, hayırlı olsun bu güzel haber hepinize :)Kızlar bugün çok değişik koşturmacalı bigün oldu :) misafirleri şimdi yatırdım buraya geldim :) hastaneye gittim kan verdim, yatılı olarak kalacak misafirler aradı :) alışveriş yap eve gel evi topla ,yemek derken internetten sonuca bile zor baktım,, oturup heyecanlı bakamadım bile :) 9.gün değerim 140. Pazartesi tekrar kan vercem. İnşallah dengeli ve sağlıklı artar , hakkaten yazılanlar doğruymuş, insan bu sefer artacak mı diye takıyormuş :) sonuç olumlu olsun da tek buna takalım :) yarın misafirleri denize götürcem 1-2 gün sonra büütün yazdıklarınızı okuyacam aklım burda :) inşallah test yapan varsa pozitiftir herkesin aminnnn