- 11 Mayıs 2011
- 3.778
- 4.221
İnşallah canım yaaa valla ilaç etkisi şüphesi var ama koyulaşma olmazdi herhalde. Kan sonucu güzel çıkar inşallah.Tamam bence pozitif, hayırlı olsun, Allah kucağına da almayı nasip etsin canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yaaa valla ilaç etkisi şüphesi var ama koyulaşma olmazdi herhalde. Kan sonucu güzel çıkar inşallah.Tamam bence pozitif, hayırlı olsun, Allah kucağına da almayı nasip etsin canım :)
Çok erken. Arkadaşıma 14.gün bakmasını söylemişler. 9 Temmuzda transfer oldu, 23'ünde test yapılacakmış.Testleri pozitif cikanlar gozunuz aydin benim de dun 7.gunuydu evde idrar testi yaptim negatif cikti cok uzulmemeye calisiyorim daha erken diye
Evet canım daha erken 12 günden önce bence bakma daha da stres olmaTestleri pozitif cikanlar gozunuz aydin benim de dun 7.gunuydu evde idrar testi yaptim negatif cikti cok uzulmemeye calisiyorim daha erken diye
Herkes için farklı oluyor durum esas sonuç kan sonucudur. Pozitif düşün ve kan sonucunu bekle canım. Kanda negatif gerçek sonuç olur ancak inşallah pozitif çıkar.Testleri pozitif cikanlar gozunuz aydin benim de dun 7.gunuydu evde idrar testi yaptim negatif cikti cok uzulmemeye calisiyorim daha erken diye
Merhaba cnm bnmde sebepsiz ve ilk denemede tuttu çok şukurTup bebegi tutanlardan sebepsiz infertilite olan varmi ?
Tabii ki. Blast tutunma oranı en çok olanCanım bir şey daha sorabilir miyim blastta şansım daha mı fazla
Canım çok geçmiş olsun. Sabırlı ol, unutma bu da bir sınav, Allah'ın izniyle olacak vakti gelinceSelam kızlar benim sonuç maalesef negatif çok kötüyüm
Maşallah :) İnşallah pozitif sonuçlanır. PKO mu var?Canım benim 25 yumurtam toplanmıştı 21
Kaçıncı gün transferinin 7. günü? 3. gün ise erken. 5. gün transferi ile ultra erken gebelik testi ile bakarsan daha doğru sonuç verir.Testleri pozitif cikanlar gozunuz aydin benim de dun 7.gunuydu evde idrar testi yaptim negatif cikti cok uzulmemeye calisiyorim daha erken diye
Kılcal damar üzerine gelmiştir ondan olur genelde gonalf kullanırken de olmuştu bende. Benim de mide ağrım var sanırım hibor yüzünden. Aşırı şiş karnım bu niye onu hiç bilemiyorum.Arkadaslar lutfen yardim hergun kullandigim hibor igne gobek cevresinden yapiliyir bugun tam 7.gun oldu ve iki gundur acayip morardi sizlerinde morardimi daha ince gobek cevresinden yaptigim ignelerde hic boyle birsey olmamisti
Merhaba bnmde yarın ilk transferim olacak sana tek blastokist transferimi yapıldı tuttu? Tutunması icin özel birsey yaptinmi biraz bilgi verirmisinMerhaba cnm bnmde sebepsiz ve ilk denemede tuttu çok şukur
Hayırlı olsun canım :) çok sevindim... umarım güzel bir değerle karşılaşırsın :)Kızlar dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Yarın kan testi günüm. Dua edin nolur ilk defa ikinci çizgiyi gördüm , hem sevinç hem şok karışık bi duygu yaşadım.yarın test sonucum güzel çıkarsa rahat bi nefes alacam inşallah.
Bugün test yapacak arkadaşlar vardı , herkes olumlu sonuç alır inşallah Allahın mübarek gününde.içimde umut vardı bu sefer. Allah hissetririyor sanırım
Şey bugün aradılar 7. Gün bir tane yumurtam daha döndürülmüş 5aa dediler . İşlemden 7 gün sonra üstelik durumu belli olmayan iki yumurtadan biriydi umudumuz yoktu şaşırdım açıkçası. Benim kilo vermem lazım bir de ohss nedeniyle en az 2 ay bekleyecektim kilo için de beklesem sorun olur mu acaba yani zaman geçtikçe kalitelerinde azalma olur mu kiTabii ki. Blast tutunma oranı en çok olan
Canım korkma benim de karnım şişti 3 günde 8 kg tartıda artacak kadar ödem oluştu yüksek dozdan olabileceğini göze almıştım kadınlar kulübünden arkadaşlar sağolaun beni sakinleştirdiler ilaçlar yapıyor bunu bir de sanırım yumurtalar büyüdükçe oluyorKılcal damar üzerine gelmiştir ondan olur genelde gonalf kullanırken de olmuştu bende. Benim de mide ağrım var sanırım hibor yüzünden. Aşırı şiş karnım bu niye onu hiç bilemiyorum.