- 11 Mayıs 2011
- 3.778
- 4.221
Cikmadik Candan Ümit kesilmiyor. Şanslı kızlarız çok sevindik.Benim transfer sıkıntılıydı bana sürpriz oldu açıkçası ilk buraya yazdım kimsenin haberi yok. Kocam bilse yer beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikmadik Candan Ümit kesilmiyor. Şanslı kızlarız çok sevindik.Benim transfer sıkıntılıydı bana sürpriz oldu açıkçası ilk buraya yazdım kimsenin haberi yok. Kocam bilse yer beni
Cnm çok sevindim valla gününden önce kan verme ama sonra 3.4 kez kan vermek zorunda kalırsın beklemek zor Zatn bide öyle stres yapmaBenim transfer sıkıntılıydı bana sürpriz oldu açıkçası ilk buraya yazdım kimsenin haberi yok. Kocam bilse yer beni
Benim zaten damar yolum sıkıntılı opu da 13 defa delindim ayak kol el en son işaret parmağıma takıldı o yüzden sıkıntı yok ben dayanırım varsın delsinler heryerimiCnm çok sevindim valla gününden önce kan verme ama sonra 3.4 kez kan vermek zorunda kalırsın beklemek zor Zatn bide öyle stres yapma
İki embriyoysa çoğul gebelik olabilirMerhaba 8.gün test yapıp 200 degeri çıkan var mı
İnşallah tekinede raziyimda merak ediyorumİki embriyoysa çoğul gebelik olabilir
Beta hcg yanıltabilir ultrason da kese görünene kadar sık dişini pozitif sonuçta.tek mi çift mi öğrenirsinİnşallah tekinede raziyimda merak ediyorum
Opuyu da perşembe günü oldum 3.gun embriyosu transfer edildiMaşallah :) ne zaman opu oldun :)
Hadi bakalım ozaman :) bekleyişe devam hepimiz için , zaman geçmiyor.Opuyu da perşembe günü oldum 3.gun embriyosu transfer edildi
test yap geçerBen beklemekten çok sıkıldım ya :)
İlk denemem sebebsiz infertilite ya da tip in tespit edemediği bir sebeb var :) iki kez dış gebelik geçidim ilki sol tupume hasar vermiş ama Dr bu bı engel değil diyorHadi bakalım ozaman :) bekleyişe devam hepimiz için , zaman geçmiyor.
Kaçıncı denemen senin ilk mi ? Tüp yaptırma sebebiniz neydi
test yap geçer
Şuan test yapmayı bekleyenlerin çoğu ilk deneme gibi. Hepimizin son denemesi olur inşallah allahım aminnnİlk denemem sebebsiz infertilite ya da tip in tespit edemediği bir sebeb var :) iki kez dış gebelik geçidim ilki sol tupume hasar vermiş ama Dr bu bı engel değil diyor
İnş cumalar bize uğurlu gelirŞuan test yapmayı bekleyenlerin çoğu ilk deneme gibi. Hepimizin son denemesi olur inşallah allahım aminnn