Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak edip konuna bakayim demistim guzrlim Rabbim guzel haberlerini almayi nasip etsin ... hakkinda hayirli olan en kisa zamandaGizemm0 beybi reglim çok saçma geldi düzenlensin diye verdi doktor 1 ay.
Rabbim hayırlara vesile etsin başladın demek .. okuyayım heleGizemm0 beybi reglim çok saçma geldi düzenlensin diye verdi doktor 1 ay.
Amin canım canım. Beklemek var biraz daha kaderde.Bende merak edip konuna bakayim demistim guzrlim Rabbim guzel haberlerini almayi nasip etsin ... hakkinda hayirli olan en kisa zamanda
Başlamaya çalıştık diyelim. Allah razı olsun canım.Rabbim hayırlara vesile etsin başladın demek .. okuyayım hele
Bende de hersey temiz çıktı doktor kan sulandırıcı önerdi .. inşallah iyi sonuçlar alırızBaşlamaya çalıştık diyelim. Allah razı olsun canım.
Beklenen gun gelecekse cekilen cileler kutsaldirAmin canım canım. Beklemek var biraz daha kaderde.
Oh çok şükür. Ben de verdim genetik test aynısı mı acaba bana sonuçları atar mısın özelden.Bende de hersey temiz çıktı doktor kan sulandırıcı önerdi .. inşallah iyi sonuçlar alırız
Şüphesiz. Allah imanımızı arttırsın.Beklenen gun gelecekse cekilen cileler kutsaldir
Atıyorum hemen canım bak bakalımOh çok şükür. Ben de verdim genetik test aynısı mı acaba bana sonuçları atar mısın özelden.
Çok sağol balımm Çıktık bi yola bakalım. Hayırlar nasip olsun hepimize.Merviş hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim bekletmeden hayırlısını versin inşallah
Acaba nerde tranfer yaptırdınızEvet 3. Gunumdeyim bugun
Bahceci umut tup bebekAcaba nerde tranfer yaptırdınız
Çok teşekkür ederim. Aynı şeyleri yaşamış sayılırız. Kist yok ama ben de hap kullanıyorum şu an. Allah hepimize en hayırlısı neyse onu nasip etsin.Canım inşallah olumlu sonuçlanır. Hem maddi hem manevi hem de mental anlamda çok yıpranmadan hayırlısıyla geçer bu süreç. Benim halamda tam başlayacaktı ilaçları alamadan ufak bir kist oluştu doktoru biraz bekleyelim doğum kontrol hapı kullan geçince devam edelim dedi. Ona da aşılama uygun görmedi yumurta rezervi azmış vakit kaybetmeden başlayalım dedi. Allah’ım inşallah çocuk sahibi olmak isteyenlerin, uğraşıp çabalayanların yüzlerini güldürsün.
Merhaba tese durumunuz ne bende sizinle aynı durumdayım bilgi lütfenGüzel haberlerini bekliyoruz. Darısıda bizlere olsun
Allah razı olsun canım. Bismillah diyebilsek bir an önce hepinizi uğraştıracam sorularımlaCanımmm inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu yollardan geçen biri olarak hem maddi hem manevi nası bir süreçte oldugunu cok iyi anlıyorum rabbim yüzüne baksın inşallah cok güzel sonuçlar alırsın sormak istediğin bir soru olursa seve seve burdayım merve