Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

merve cimm Allah yardimciniz olsun tatlim Allah işlerinizi rast getirsin inşallah (cümlemizinkini birlikte)
Güzel haberler verirsin bize inşallah Allahim yüzünü güldürsün evini şenlendirsin dualarim seninle tatlim...
Positif düşün positif olsun herşey

Allah razı olsun canım. Hepimizin bir an önce yüzü gülsün inşallah.

Canım oldum regl pazartesi fideceğim doktora inşallah. Sen neye başladın?
Ayy hadi insallah bende tekrar igneye basladim bu sefer pergoveris 50 kullancam yumurta buyutme ignesi olarak digerinkinin daha dusugu yumurtalar suan sadece 4 mm buyuklugunde pazartesi gorcem bende buyumusmu

Ayy hadi insallah bende tekrar igneye basladim bu sefer pergoveris 50 kullancam yumurta buyutme ignesi olarak digerinkinin daha dusugu yumurtalar suan sadece 4 mm buyuklugunde pazartesi gorcem bende buyumusmu
En son gonalf mı kullanmıştın canım?

En son gonal f 50 île basladim bir degisiklik olmadi sonra pergoveris 75 kullandim
Simdi gene pergoveris 50

İlginç ya. Senin regller nasıl?
Gercekten anlamiyorum burda gonal baktim herkes yuksek doz kullaniyor benimki baya dusuktu regllerim normalde cok uzun 7-8 gun gibi olurdu igneden sonra 4 gun oldum kullandigim ilacta duyulan bisey degil sabirsizlikla bekliyorum vallah

Gercekten anlamiyorum burda gonal baktim herkes yuksek doz kullaniyor benimki baya dusuktu regllerim normalde cok uzun 7-8 gun gibi olurdu igneden sonra 4 gun oldum kullandigim ilacta duyulan bisey degil sabirsizlikla bekliyorum vallah
İnşallah tekrar uğraştırmaz canım ya. Senin durum da tuhaflaştı iyice gerçekten.

İnşallah tekrar uğraştırmaz canım ya. Senin durum da tuhaflaştı iyice gerçekten.
Evet Canim Insallah rabbim yardimcimiz olsun pazartesi konuscam doktorla 2 haftadir kullaniyorum ve hala 4 mm ise yaramis hali boylemi ne kadar kullanmam gerek cok kafa karistirici hayirlisi bakalim

Az ama sanki. Tabi tam iğne işlerini hesaplarını bilemiyorum bi türlü başlayamadığım için. Bakalım ne diyecek doktor.
Insallah baslarsînda ilkde olur bencede az burdaki uyelerin kullandiklarini gorunce sasiriyorum sana o yuzden sormustum kacla basladin gonalf diye

Sorcam pazartesi Canim insallah guzel sonuclar olur ikimizede iyi doktora dusmusuzdur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…