- 4 Mart 2020
- 271
- 295
Allah razı olsun canım. Hepimizin bir an önce yüzü gülsün inşallah.merve cimm Allah yardimciniz olsun tatlim Allah işlerinizi rast getirsin inşallah (cümlemizinkini birlikte)
Güzel haberler verirsin bize inşallah Allahim yüzünü güldürsün evini şenlendirsin dualarim seninle tatlim...
Positif düşün positif olsun herşey
Aminn inşallah canim inşallahAllah razı olsun canım. Hepimizin bir an önce yüzü gülsün inşallah.
Canım oldum regl pazartesi fideceğim doktora inşallah. Sen neye başladın?
Ayy hadi insallahCanım oldum regl pazartesi fideceğim doktora inşallah. Sen neye başladın?
En son gonalf mı kullanmıştın canım?Ayy hadi insallahbende tekrar igneye basladim bu sefer pergoveris 50 kullancam yumurta buyutme ignesi olarak digerinkinin daha dusugu yumurtalar suan sadece 4 mm buyuklugunde pazartesi gorcem bende buyumusmu
İlginç ya. Senin regller nasıl?En son gonal f 50 île basladim bir degisiklik olmadi sonra pergoveris 75 kullandim
Simdi gene pergoveris 50
Gercekten anlamiyorum burda gonal baktim herkes yuksek doz kullaniyor benimki baya dusuktu regllerim normalde cok uzun 7-8 gun gibi olurdu igneden sonra 4 gun oldum kullandigim ilacta duyulan bisey degil sabirsizlikla bekliyorum vallahİlginç ya. Senin regller nasıl?
İnşallah tekrar uğraştırmaz canım ya. Senin durum da tuhaflaştı iyice gerçekten.Gercekten anlamiyorum burda gonal baktim herkes yuksek doz kullaniyor benimki baya dusuktu regllerim normalde cok uzun 7-8 gun gibi olurdu igneden sonra 4 gun oldum kullandigim ilacta duyulan bisey degil sabirsizlikla bekliyorum vallah
Evet Canim Insallah rabbim yardimcimiz olsun pazartesi konuscam doktorla 2 haftadir kullaniyorum ve hala 4 mm ise yaramis hali boylemi ne kadar kullanmam gerek cok kafa karistirici hayirlisi bakalimİnşallah tekrar uğraştırmaz canım ya. Senin durum da tuhaflaştı iyice gerçekten.
Günlük kaç ml kullanıyosun?Evet Canim Insallah rabbim yardimcimiz olsun pazartesi konuscam doktorla 2 haftadir kullaniyorum ve hala 4 mm ise yaramis hali boylemi ne kadar kullanmam gerek cok kafa karistirici hayirlisi bakalim
50 budaGünlük kaç ml kullanıyosun?
Az ama sanki. Tabi tam iğne işlerini hesaplarını bilemiyorum bi türlü başlayamadığım için. Bakalım ne diyecek doktor.50 budagonalf gibi
Insallah baslarsînda ilkde olurAz ama sanki. Tabi tam iğne işlerini hesaplarını bilemiyorum bi türlü başlayamadığım için. Bakalım ne diyecek doktor.
Genelde 450 gonal f duyuyorum. Ondan da 325 ml filan buruyolar galiba günlük.Insallah baslarsînda ilkde olurbencede az burdaki uyelerin kullandiklarini gorunce sasiriyorum sana o yuzden sormustum kacla basladin gonalf diye
Oooh benimki gunluk baya aza geliyor buna goreGenelde 450 gonal f duyuyorum. Ondan da 325 ml filan buruyolar galiba günlük.
Kafanı bulandırmayayım canım illa ki anlayamadığımız bi nokta vardır. Sen gidince güzelce sor doktoruna.Oooh benimki gunluk baya aza geliyor buna gorebakalim sana kac vercek