Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Vallahi ağzımdan bi şey kaçıracaktım ha. Bunu nasıl söylemezler ya nasıl benim aklım almıyor. Bende amh da düşük risk alamazdım. Önceki doktorum da görmüş söylememiş. 😑 ilk tüp raporunu aldığım prof hiç bir şey demedi ya.
Allah bildiği gibi yapsın bu doktorları.
Şimdiki doktorum hsg baktı direkt bunu söyledi. Düşük/erken doğum ihtimali yüzde 50 dedi. Ben de tam iğnelere başladığım gün öğrendiğim için önce histereskopi olamadım. Negatifi alınca yaptırırım dedim. Öyle nasip oldu yaptırmak.

Canım sen de denemediysen daha doğal yoldan bekleyip yorulma. Aşılama tüp filan başla kelebeğim. 🤗
Valla bende anlamadim banada bi iki doktor erken dogum ve düşük tehliken olur dediler ve hee yeni gittigim doktorlara gösterdim ama hic amaliyat demediler e ben nebilim amaliyatla düzelcegini bilsem hemen yaptiririm ama vardir herşeyde bi hayir Allahin bi bildigi var demekki
Bilmiyorum canim ikinci gebeligim tüp digerleri normaldi tüp bebekde yaptirdik onuda kayip ettik eşime aşilama yaptiralim dedim oda araba gibi yüzüme bakti bisi demedi bende yoruldum artik 11 senedir...

Valla bende anlamadim banada bi iki doktor erken dogum ve düşük tehliken olur dediler ve hee yeni gittigim doktorlara gösterdim ama hic amaliyat demediler e ben nebilim amaliyatla düzelcegini bilsem hemen yaptiririm ama vardir herşeyde bi hayir Allahin bi bildigi var demekki
Bilmiyorum canim ikinci gebeligim tüp digerleri normaldi tüp bebekde yaptirdik onuda kayip ettik eşime aşilama yaptiralim dedim oda araba gibi yüzüme bakti bisi demedi bende yoruldum artik 11 senedir...
Rabbim bu imtihanının mükafatını misliyle versin. Ben 6 düşüğü biliyodum da bu kadar zaman olduğunu bilmiyodum senin. Allah güzel yollar göstersin. Hasretini dindirsin. Şu mübarek 3 aylarda dualarımız kabul olsun. Ramazan ayına bebişlerimizle kavuşalım inşallah. 🤲🏻

Rabbim bu imtihanının mükafatını misliyle versin. Ben 6 düşüğü biliyodum da bu kadar zaman olduğunu bilmiyodum senin. Allah güzel yollar göstersin. Hasretini dindirsin. Şu mübarek 3 aylarda dualarımız kabul olsun. Ramazan ayına bebişlerimizle kavuşalım inşallah. 🤲🏻
Inşallah canim inşallah Allah isteyen herkese versin inşallah Rabbim seninde kucagini doldursun yüzünüzü güldürsün inşallah.🤱🤰🤲

BankacI26 BankacI26 bak ilk mesajda var benim hsg. Benim amh yazın 0.64tü az olduğu için düşük riskini alamadık. Bu şu an gebeliğe engel değil ama bu çıkıntı çizik atılarak giderilirse embriyo daha iyi tutunuyo.

BankacI26 BankacI26 bak ilk mesajda var benim hsg. Benim amh yazın 0.64tü az olduğu için düşük riskini alamadık. Bu şu an gebeliğe engel değil ama bu çıkıntı çizik atılarak giderilirse embriyo daha iyi tutunuyo.
kendi filmimle karşılaştırcam merviş şimdi filmi ama seninkine benziyor benm rahmimde. Atayım mı sana da? Benm 1.56 amh çok yüksek değil yaşına göre dedi daktır o yüzden sordum etkiliyor mu amhı diye. Kolay bi operasyon mu?

kendi filmimle karşılaştırcam merviş şimdi filmi ama seninkine benziyor benm rahmimde. Atayım mı sana da? Benm 1.56 amh çok yüksek değil yaşına göre dedi daktır o yüzden sordum etkiliyor mu amhı diye. Kolay bi operasyon mu?
Kolay valla. Şipşak. At bakiim bekliyom 😘

Eklentiler

• B827A7FC-23FA-4CC8-80FF-691596123F0F.jpeg
    B827A7FC-23FA-4CC8-80FF-691596123F0F.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 39
Çiçeğim takibinde miyim hala yaa 😍😍 Oldum atıldı çizik ekstra bir şey yok. Şimdi regl oluyom. 21.gün nasipse saizenle başlıyoruz sonraki regl de diğer iğneler eklenecek.
Tabiki ediyorm canım aklımdasın 😘 saizen hormon ilacı demekki yumurtlamada da kullanılıyor. Hadi hayırlısı buz kez olacak inşallah

X