- 4 Mart 2020
- 271
- 295
Valla bende anlamadim banada bi iki doktor erken dogum ve düşük tehliken olur dediler ve hee yeni gittigim doktorlara gösterdim ama hic amaliyat demediler e ben nebilim amaliyatla düzelcegini bilsem hemen yaptiririm ama vardir herşeyde bi hayir Allahin bi bildigi var demekkiVallahi ağzımdan bi şey kaçıracaktım ha. Bunu nasıl söylemezler ya nasıl benim aklım almıyor. Bende amh da düşük risk alamazdım. Önceki doktorum da görmüş söylememiş. ilk tüp raporunu aldığım prof hiç bir şey demedi ya.
Allah bildiği gibi yapsın bu doktorları.
Şimdiki doktorum hsg baktı direkt bunu söyledi. Düşük/erken doğum ihtimali yüzde 50 dedi. Ben de tam iğnelere başladığım gün öğrendiğim için önce histereskopi olamadım. Negatifi alınca yaptırırım dedim. Öyle nasip oldu yaptırmak.
Canım sen de denemediysen daha doğal yoldan bekleyip yorulma. Aşılama tüp filan başla kelebeğim.
Bilmiyorum canim ikinci gebeligim tüp digerleri normaldi tüp bebekde yaptirdik onuda kayip ettik eşime aşilama yaptiralim dedim oda araba gibi yüzüme bakti bisi demedi bende yoruldum artik 11 senedir...