- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Ciddi degildir o zaman ya bir de bunu takma kafanaEğimle ilgili bir şey demediler. Bir de bi kaç görüntü var elimde ben en net tepeyi göstereni ss aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi degildir o zaman ya bir de bunu takma kafanaEğimle ilgili bir şey demediler. Bir de bi kaç görüntü var elimde ben en net tepeyi göstereni ss aldım.
Tepeyle ilgili dedi bunu. Genelde 2 erken dopum ya da 2 düşük olursa atıyolarmış çizik ben bunları göze alamam dedim.Dusuk ve erken dogum olabiliyor ama dr bilgi verirdi heralde o kadar ciddi olsa
Yaa nerdesin sen başka şehre filan git valla daha ucuza gelir.Tek ozel hastane oldugu icin insanlar mecbur bende inatlasip cektirmedim
Bence de riske atma zaten zor buluyoruz bebeleri goz gore gore kaybetmenin anlami yokTepeyle ilgili dedi bunu. Genelde 2 erken dopum ya da 2 düşük olursa atıyolarmış çizik ben bunları göze alamam dedim.
aynen doktor bir durum olsa açıklama yapardı büyük ihtimalleDusuk ve erken dogum olabiliyor ama dr bilgi verirdi heralde o kadar ciddi olsa
Van bilet alip istanbula gidip cektirip gelsem daha ucuza gelirYaa nerdesin sen başka şehre filan git valla daha ucuza gelir.
Demedilerse yoktur canım ama bence histeroskopi konusunda doğru karar vermişsinEğimle ilgili bir şey demediler. Bir de bi kaç görüntü var elimde ben en net tepeyi göstereni ss aldım.
Ayyynen vallahi öyle yap ya bu çünkü olur şey değil.Van bilet alip istanbula gidip cektirip gelsem daha ucuza gelir
Bakalim simdi farkli seyler deniyorum hshshs olmazsa bi istanbul yapar gelirimAyyynen vallahi öyle yap ya bu çünkü olur şey değil.
Ebeye mi gittin yoksa assdffasssasdfBakalim simdi farkli seyler deniyorum hshshs olmazsa bi istanbul yapar gelirim
İnşallah bakalım hayırlısı.Demedilerse yoktur canım ama bence histeroskopi konusunda doğru karar vermişsin
Keske ebe olsaydi kanksss hshshshshshEbeye mi gittin yoksa assdffasssasdf
Bak bunu şimdi gördüm. Napıyon sen AloooKeske ebe olsaydi kanksss hshshshshsh
Benim 3 tanecik toplandığı halde ağrım olmuştu bi hayli. İnşallah hepsi çok kalitelidir ve döllenir. İçlerinde bebeklerin vardır inşallah.Kızlar.. Yumurtalarım bugün toplandı.. Ultrasonda 4 tane göründü ama bugun 10 tane toplamışlar.. Yarın arayıp bilgi alcam artık gelişimleri ile ilgili.. Opudan sonra agrısı olan var mı?
B bebeqimyoldamrc napıyon canısı?
Aaa neden kötü ben bayılıyorum çok lezizIlaclari mi içiyorum bir yandan da geziniyorum burda. Su prowoman çok kötü gliyor bana . Sen ne yapıyorsun nasilsin
Aaa neden kötü ben bayılıyorum çok leziz
Ne aşamadasın sen ben çok banlıydımBenim hoşuma gitmiyor. Zaten ilaç içmeyi hiç sevmem .